Gå til innhold

lostboy73

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lostboy73

  1. Kjøpte noen deler via netshopen i dag som jeg hentet i butikken. Fin og oversiktlig butikk med hyggelig betjening og imponerende raskt svar på telefonen. Null problem å ringe dem for å sjekke ordre-status (Jeg var ute og kjørte bil uten nett-tilgang.). Og varene var på plass 3,5 timer etter bestilling.

     

    Så mitt første møte med databasen.no er meget godt og jeg vil gjerne benytte dem igjen. Var faktisk betydelig billigere enn komplett på 2 av 3 produkter!! :D:w00t::thumbup:

     

    Jeg er imprignert! :D

     

    Mvh

    Lost-boy

  2. En klassekamerat av meg, Ingeniør i Maritm Elektro Automasjon, som har noen års arbeiserfaring og fagbrev før han startet på Ingeniørstudiet fikk seg en jobb med startlønn på 421.00,- :dribble: Så jeg gleder meg til å se min lønn når Mastergraden min er i boks om 3 år... :D

  3. Testet den i går kveld og den fungerte perfekt. Bestite en mobil kl 18.45 og kl 21.00 tikket det inn en SMS med koden til pakken min. Så da var det bare å hoppe i bilen til Fokserød og hente leketøyet mitt. =)) Imponerende kjapt så sent på kvelden og helt smertefritt. For første gang i historien er jeg imponert over noe Posten har hatt fingrene sine borti. %-))

     

    MVH

    Lost-boy

×
×
  • Opprett ny...