Gå til innhold

Xabi2k

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xabi2k

  1. Lurer på en ting: Kan du overføre videoer fra pcen din til iPhonen via Itunes? Hvilke formater støtter iPhone egentlig?

    Og nedlasta musikk du har på pcen kan du fritt overføre til iphonen? Du må ikke kjøpe musikken på itunes og så overføre?

     

    Hei du bruker iTunes med iPhone, slik at du overfører video og musikk med iTunes, du kan legge inn "nedlastet" musikk i iTunes, og du kan også kjøpe musikk i iTunes hvis du vil det(Jeg er skikkelig fornøyd med iTunes store):)

     

    Håper vi kan kjøpe tv-serier på iTunes snart, eneste gode grunn til å være pirat enn så lenge..

     

    Ok strålende. Takk for svar!

  2. Sitter og ser på Ebay etter 3GS. Lurer på for eksmepel som her.. Er det uten opperatørlås eller abonnement slik at jeg kan sette sim-kortet mitt rett inn?

     

    Tor nok denne er låst til AT&T. Går selvfølgelig å Jailbreake osv....

    Søk etter telefoner fra Australia. Det er visst et av de få land i verden som får selge offisielt ulåste iPhone.

    Sjekk f.eks. denne.

     

    Fikk sjøl tilslaget på en Australia-telefon. Ventes hit sist i neste uke... :-)

    <Glede seg...!>

     

    Meget interessant ja. Tror jeg slår til på det tllbudet der

  3. Fordelene med W995 er jo bra kamera, prisen(i forhold til Xperia) og har egne taster for musikkavspilling.. Sånn kort fortalt..

     

    Fordelene med Xperia er jo qwerty tastene, 3.5jackutgang og en herlig skjerm.. Også alle muligheter med Windows Mobile.. MSN, internett surfing(utrolig kjapt med Opera 9.7beta) og muligheten til mye forskjellig programvarer..

     

    Jeg hadde Xperia X1 i en periode, var veldig fornøyd med den. Men ting er litt mer tungvindt på windowsmobile telefoner enn på en vanlig telefon, så jeg byttet den ut med SE C905.. Så hadde jeg den i noen månder også begynte jeg og savne det og ha en telefon med mye muligheter og som også funker bra til å surfe på nettet med.. Så nå har jeg kjøpt Touch Pro 2.. hehe..

     

    Vist ikke kameraet er viktig for deg, så ville jeg valgt Xperia X1 ;)

     

    Du nevner at Xperia X1 har 3.5-jack. Det har også W995. Ellers er testen her på amobil ganske treffende for mer informasjon om W995.

  4. Det nærmeste du kommer er nok nokia N82..

     

    Hehe, ja - men den er nok litt i eldste laget ;-)

     

    Tja,Sony Ericsson W995 er jo en kandidat til dine krav da,ellers kan du jo titte på den jeg har - Nokia N86!!

     

    Ja, har sett mye på dem, men her er det vel led-lys på begge, ikke xenon? Har ikke veldig gode erfaringer med led. Også er kanskje w995 litt vel lik n95? Noen som har sett den fysisk og kan uttale seg om det og størrelsen?

     

    Tusen takk for svar!

     

    W995 er mye mindre enn den litt klumsete N95. Ble faktisk overrasket over hvor tynn den var med all den teknologien ;) Veldig solid, robust og godt gjennomført mobil.

     

    Uansett har jeg benyttet meg av angreretten da jeg er rett og slett lei menysystemet til SE. Akkurat samme som tidligere. Et par nye valg her og der. Ellers er den jo fullstappa med alt du trenger.

  5. Killzone 2, Street Fighter IV, 50 Cent: Blood on the Sand, Ghostbusters The Video Game og Halo Wars selv om jeg egentlig ikke håper på det blir en flopp

     

    Infamous har jeg ikke troen på. Ellers blir nok de fleste stortitler på ps3 å levere :)

×
×
  • Opprett ny...