Gå til innhold

eonbarn

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eonbarn

  1. Modern kjøpte arcade versjonen, ettersom de ikke hadde elite versjonen, så det ble en konsoll uten harddisk. Og det er ikke å anbefalle, noen av arcade spillene er utrolig gode, og i snart blir det en fordel å ha en hd å installere spillet på for å redusere load times og slikt.

     

    Sats på en elite/pro, arcade er egentlig for små kids som spiller viva pinata; <

  2. Er Alan Wake annonsert altså? Trodde de hadde lagt hele det prosjektet på hylla jeg..

     

     

    Folkene bak Alan Wake(Remedy ent.) er jo kjent for å være treig, spesielt kan du se på Max Payne serien, første spillet var vel utsatt i noen år(?), så det er nok fortsatt in the making. Ser heller på at det er et godt tegn at de bruke god tid på det, så enten om det kommer i 2009 eller 2010, så kan man være sikker på at de har brukt god tid på spillet. Men kommer det i 2009, så kan man være sikker på at det blir et utrolig bra spill, noe av det fineste finnene blir å ha laget.

     

    Men ser vel heller på at det er GTA4 DLC som blir å slå ann, Forza, Halo recon(husker ikke det nye navnet på det). Ninja Blade gleder jeg meg også litt til ; p

  3. Som han ovenfor sa, fine kabinetter, og det siste der var bare utrolig stilig!

    Jeg har selv et kabinett fra Gigabyte 3D Aurora, veldig fint, og det er utrolig romslig til å bygge og harddisk,floppy,cd/dvd er veldig lette å sette inn.

    Pluss at man kan låse fronten på det og selve kabinett døren, den inkluderer også et stilig lys helt frempå pluss at den har gode lufte muligheter og viftene som følger med er _ok_

     

    http://www.hardware.no/tester/kabinett/gig...3d_aurora/18703

     

    Men det er da det jeg liker, men du kan jo bare leite gjennom kabinetter, da finner du tilslutte din elskede!

  4. Hallo.

     

    Er ganske så enig med han oppe der, bortsett fra at jeg personlig ikke liker 'game mode', men har erfart at flere liker X-Fi bedre, har ikke direkte erfaring men snakket med noen bekjente som synes at de likte X-Fi best, men skal ikke snakke helt sikkert.

     

    Men jeg har sett lyd på noe helt nytt, før hadde jeg integrert, men aldrig igjen X-Fi<3

    Anbefaller foresten X-Fi på det sterkeste.

×
×
  • Opprett ny...