Gå til innhold

kokos

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kokos

  1. Vi fikk fem temaer som vi skal trekke fra:

     

    - Skapelsesmyter i Islam, Kristendommen, Jødedommen. Hva sier de om gudsbildet og menneskesynet?

    - Gudsbildet i to vestlige religioner og en østlig. Bruk de hellige skriftene som kilder.

    - Menneskesynet i Humanismen, Islam, Kristendommen og Hinduismen.

    - Etikk i en Kristendommen og Buddhismen. Hva sier etikken om forholdet mellom gud og mennesket, og hva slags kilder finnes det på etiske normer.

    - Frelsesveier i Islam, Jødedommen, Kristendommen og Hinduismen eller Buddhismen. Bruk de hellige skriftene som kilder.

    I alle oppgavene må vi legge mest vekt på sammenligningen.

     

    Jeg har vært på biblioteket og lånt koranen og mange andre bøker. Læreren vår er ikke så opptatt av læreboka, men om de hellige skriftene som kilder til feks. gudsbildet, menneskesyn og etikk.

     

    Vi kunne for det meste velge hvilke religioner vi skulle bruke i oppgavene, de som står er de religionene jeg valgte. Jeg valgte på grunnlag av hvilke som jeg kunne sammenligne.

  2. Hvorfor måtte du bytte? Høres jo rart ut at du ikke fikk informasjon om hva slags pille Loette er, men.

    7330747[/snapback]

    Jeg måtte bytte fordi jeg har hatt masse plager med cerazette, som urinveisinfeksjon ol. Nei, men det sto visst mellom den og yasmin. Så tror kanskje at det er noe av det samme.

  3. Cerazette inneholder bare en type hormoner.

    7150136[/snapback]

    Ja, det er derfor jeg tar cerazette. Legen min mente at jeg fremdeles skulle vokse noen centimeter, og derfor burde jeg ikke ta p-piller med mye hormoner. Er ikke minipiller for ammende og sånt? Har hørt noe om det...

     

    Noen av venninene mine vil gå på p-piller bare for å gå ned i vekt, få bedre hud og slippe mensen, men det er vel forskjellige bivikninger fra person til person?

     

    Forresten, er det sånn at hos helsesøster får du bare en bestemt p-pille, eller ser de litt på hva som er best for deg, for noen p-piller er jo veldig sterke. :hmm:

  4. På det merket jeg bruker, Ceracette/Cerazette (husker ikke stavemåten, haha) så har man ikke mensen i det hele tatt. Behagelig.

    7140756[/snapback]

    Det er vel forskjellig fra person til person. Jeg går også på det merket, og jeg får det innimellom, men det kommer ikke hver måned, mer hver tredje.

  5. Det spørs helt på inntaket du hadde fra før, og hva du mener med "å kutte ut sukker". Du må huske på at det kan ha vært svingninger i målingene fordi du har mer/mindre vann i kroppen e.l., så det er ikke så lett å stole helt på slike målinger. Det er nok allikevel fullt mulig med de 1,5 kiloene, selv om det hørtes ut som at det var en god del.

    7123115[/snapback]

    Jeg har egentlig ikke så høyt sukkerinntak til vanlig, men jeg spiser jo litt godteri og sånt. Jeg har heller ikke trent noe særlig så syntes det er litt merkelig. Men har også kuttet ut småspisingen, det er nok der det ligger. :)

×
×
  • Opprett ny...