Gå til innhold

watchman

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av watchman

  1. Jeg jobbet på elkjøp for 10-12 år siden, og nye spill kostet typisk 449 - 549,- på den tiden.

    549,- er ikke mye i dag...

     

    Jeg jobbet der selv i 2005-2007 og opplevde ofte at spill lå på 399,- og 449,-.. Kanskje det har vært en normal prisstigning forsåvidt jeg egentlig ikke har helt tenkt over. Føles så rart å betale OVER 500 for et nytt spill egentlig..

  2.  

    Ok. Jeg har lyst på Quantum Break. Jeg har ikke vært ordentlig inn i Xbox siden 360 æran, altså siste spillet jeg kjøpte var i 2012. Jeg er ikke vant til å betale mer enn rundt 399,- + for et nytt spill. Jeg sjekker prisen på Quantum Break og ser det koster minimum 549 stort sett overalt..? Sjekket prisjakt og alle større elbutikkene.

     

    Hva i alle dager foregår?

    Er vi på vei inn i en DYR æra med spill ? Har ting forandret seg SÅ mye?!?

    Har kostet 549kr så lenge jeg kan huske... Hvis du får noe billigere enn det som er helt nye spill er det tilbud.

     

     

    Jeg mener ganske bestemt at nyere titler på elkjøp ofte har kostet 399,- og 449,- i mange år.....

  3. Ok. Jeg har lyst på Quantum Break. Jeg har ikke vært ordentlig inn i Xbox siden 360 æran, altså siste spillet jeg kjøpte var i 2012. Jeg er ikke vant til å betale mer enn rundt 399,- + for et nytt spill. Jeg sjekker prisen på Quantum Break og ser det koster minimum 549 stort sett overalt..? Sjekket prisjakt og alle større elbutikkene.

     

    Hva i alle dager foregår?

    Er vi på vei inn i en DYR æra med spill ? Har ting forandret seg SÅ mye?!?

  4.  

    Jeg har forstått det slik at det skal være mulig og laste ned og spille xbox 360 games for gold titlene også? Stemmer dette? Hvordan?

     

    Ja, det stemmer. Jeg "handler" alltid GwG-titlene i nettleseren, så havner det i biblioteket mitt.

     

    Hva betyr det? Og hva er forskjellen ?

  5. Hei!

     

    Da har jeg etter 1 måned i fast 100% arbeid fått vite av eier at ansatte blir nedjustert fra 100 til 50% stilling. Dette grunnet lave salgstall. 

    Vet noen av dere hvilke rettigheter man egentlig har , når man blir nedjustert etter så kort tid?

    Er sviktende salgstall på 1 måned egentlig grunn nok for en så betydelig nedjustering?

     

    Takk til dere alle for alle respons jeg skulle få her!

  6. 360kr her: http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-1-month-xbox-live-gold-membership-xbox-360

     

    Kjøpte selv ett år derfra for lenge siden på tilbud til 250kr, så om du venter litt kan det hende det kommer på bedre tilbud.

     

    edit: ser nå det står Out of stock. Men du finner nok flere plasser :)

    Antagelig er det nok en sammenheng med hvordan Xbox live har utviklet seg. Bare siste få år får du vel gratis spill (ikke at jeg helt vet hvordan det funker men) , så da koster det vel bittelitt mer pga det.

  7. 1 måned - 59,00 kr

    3 måneder - 159,00 kr

    12 måneder - 499,00 kr

     

    41,5 kroner/mnd om du kjøper 12 måneder i slengen.

     

    kilde: http://www.xbox.com/nb-NO/Live/Join

     

    Men du kan få kjøpt det for 419kr her for eksempel: https://no.coolshop.com/produkt/xbox-live-gold-card-12-mth-x360xbox-one-code-via-email-download/A7W8X5

     

    Det blir 35kr/mnd.

     

     

    Kan det hende du fikk en periode med gold medlemskap inkludert med konsollen?

     

    Jeg kjøpte maskinen brukt, så fulgte ikke med. For et par år siden hadde jeg et medlemskap som kostet noen og 40 pr mnd. Så tror jeg unngår Microsofts priser, det kan bli hos Coolshop antagelig. Fant ut det var virkelig verdt det nå da det følger med spill hos Live..

  8. Hei godtfolk!

     

    Da jeg har nylig gått til innkjøp av Xbox One ønsker jeg meg også Xbox live medlemskap. Det jeg lurer på for dere som vet dette, hva blir rimeligst? Jeg har vurdert å kjøpe 1 års medlemskap med en gang, eller er det like greit og gå for mndsprisen? 

     

    Noen tips her på evt hvor jeg kan kjøpe digital koder for en relativt rimelig penge?

  9. Flott initiativ :)

    Jeg logget inn i AOC for en stund siden og ble rett og slett paff over den fortsatt lave kvaliteten på dette spillet, her har funcom gjort en slett jobb med oppdateringer og det som er. Føles kunstig og det er ingen flyt i dette spillet overhodet. Flust med bugs fortsatt. Men jeg vet historiemessig er spillet topp.. men føles feil å spille dette i 2013.

  10. Hei!

     

    Kort fortalt så har jeg i godt og vel et halvt år vært veldig fornøyd med min Patriot 120gb wildfire SSD helt til jeg kom hjem etter maskinen har stått på en stund og fant ut at den ikke ville komme tilbake fra dvalemodus.

     

    Etter en restart jeg at maskinen maser etter operativsystem. Shit tenkte jeg, nå er disken defekt.

     

    Men SSD disken kommer opp i BIOS som vanlig alikevel, så jeg tenkte bare å prøve å trykke F12 for å boote ifra SSD'en manuellt.

     

    Og det virket (!)

    Problemet er da hvordan får jeg maskinen til å forstå at jeg ønsker å boote fra SSD disken igjen?

    Merkelig problem dette.

     

    Håper på svar, takker :)

  11. Nå må det snart bli en slutt på at norske anmeldere trekker pris som et minus når de tester hightech kort som i tilfellet her.

    Alle må betale noe mer enn "standardkortene" om man skal ha det ekstra (som i tilfellet her gir en god anmeldelse).

     

    Pris og kvalitet henger som oftest sammen, og man får det man betaler for. Litt merkelig da at det til stadighet trekkes fram minuser med prisene som i tilfellet her.

    • Liker 2
  12. Du vil ikke spare rundt tusen kroner om du velger en annen nettbutikk, og i tillegg bygger selv.

    Men det er andre faktorer som spiller inn her som jeg vil du skal ta rede for når du tenker på bygging/ikke bygging, og det er ved reklamasjon.

    Det er såklart svært mye enklere å reklamere på noe som er ferdigbygd fra fabrikk/nettbutikken, istedet for å reklamere på den del du har handlet selv. Her kan det være noen feller å gå i, da du må betale frakt og for teknikerns tid hvis du har feilsøkt feil (sendt inn feil del) osv..

     

    Bare et lite innskudd akkurat der :)

     

    Takk for raskt svar! Var litt av det jeg tenkte på, i forhold til at det kan være greit å ha reklamasjonsrett og 3 års garanti.

    Men du mener det ikke er mer enn 1000 kroner å spare på å bygge selv? Da kjenner jeg pendelen svinger litt mer mot pakke-PC...

     

    Rundt tusenlappen, kanskje littegranne mer eller litt mindre. Det er ikke enorme forskjeller rent prismessig lengre i forhold til hva det var før i tiden. Så ja, hadde jeg vært deg ville jeg gått for en ferdigpc i tilfellet her :)

×
×
  • Opprett ny...