Gå til innhold

Kjell T. Ringen

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjell T. Ringen

  1. Ja som tittelen sier, er Hammer of the Titans verdt å lage? Har skaffet meg plans nå, og jobber meg sakte men sikkert opp til lvl 300 blacksmithing. Er det noe å tjene på å lage disse og selge de, eller finnes det mange våpen som er mye bedre og relativt lett å skaffe sånn at ingen vil ha den uansett?

    6069271[/snapback]

     

    Kort svar: nei..

     

    Altfor dyre mats og mange som har oppskrifta.. I tillegg er den dårligere enn ice barbed spear, som er gratis og forholdsvis lett å skaffe..

    6069561[/snapback]

     

    Hvordan skaffer man ice barbed spear da?

  2. Har ingen erfaring med RP, derfor må jeg spørre litt.

     

    Hva med om man har bestemt seg for at char'en skal være sur og grinete hele dagen fordi feks en eller annen har drept kua hans (ja dårlig eksempel :roll: )

    Forklarer man da de andre hvorfor man er det eller bare er man det hele dagen?

     

    Eller at man må snakke utydelig fordi man har blitt brannskadet på tunga når man angrep en kjempedrage? Folk kan jo kanskje tro at man ikke kan skrive, men så lever man seg bare inn i char'en.

     

    Er det sånn at man lager og forteller alle om historien sin først for så å leve den ut i spillet?

  3. Heisann

     

    Jeg har et problem med at jeg aldri kommer inn i Battle Ground. Ikke det at jeg prøver så veldig ofte, men når jeg først prøver så står jeg gjerne i kø i ca 3 timer eller mer, men kommer aldri inn (står som oftest at gjennomsnittlig ventetid er ca 25 min). Har kun kommet inn 1 gang. Er nå i lvl 43. Kan det ha noe med det faktum at jeg ikke har vært i BG mye før, og at jeg er for dårlig (for lav rank) i forhold til alle andre som står i kø? Står stort sett i kø til Arathi Basin (skrives vel sånn sånn ca). Vil det hjelpe å stille seg i kø andre steder, og i såfall hvor?

     

    Fint om noen kan svare, siden jeg har lyst å prøve litt BG:)

  4. Heisann

     

    Er det noen som har noen innspill på hvordan man skal spille tank med warrior?

     

    Som jeg har forstått det gjelder det å være i defensive mode, taunte mest mulig og bruke sunder armor. Altså ikke prøve å gjøre så mye skade, men heller ta støyten og prøve å overleve vha shield osv. Stemmer dette, eller er det andre smarte ting å gjøre?

     

    PS. Kan godt hende dette har vært tatt opp før, men er så utrolig mange poster her.

  5. Tja er en sånn vanlig av på knapp bak der. Den har fire ledninger. Men det skal være en sikring også altså? Prøvde å se etter, men klarte ikke å finne noen. Får vel ta en bedre titt.

     

    Det jeg tenkte på med måling var om det var mulig å måle på ledningen hvilke som skulle kobles sammen og i såfall hvordan. (Dette svarte du kanskje på, men jeg hadde ikke forklart hva slags bryter det var godt nok)

     

    Noen forslag?

  6. Hadde det samme problemet selv en gang, og det kom av at vifta og PSU'en stod altfor nær hverandre. DVS, det var ca 0,5 cm fra inntaket til viften til PSU'en. Dette førte naturlig nok til at det ble altfor varmt for CPU og maskinen shuttet seg ned ved hjelp av en innebygd sikkerhetsting.

     

    Sier seg kanskje selv at å montere noe på den måten må bli feil, men er ikke så lett å tenke på alt på en gang :)

     

    Så.. sjekk altså at viften din får inn nok luft.

  7. Jeg har en gammel PSU på 200W :blush: , som utrolig nok har fungert veldig bra selvom jeg har endel stasj i maskina. Det som nå har skjedd er at den har kuttet ut på grunn av en defekt bryter. Det vil si at det er dårlig kontakt i bryteren og jeg fikk slått den på ved å holde bryteren slik at den fikk litt press på seg. Nå har den derimot kuttet helt ut. Er det noen som har peiling på om det finnes noen sikring i selve PSU'en som kan skiftes ut da jeg frykter at en sikring kan ha gått siden jeg lirket på bryteren og den slo seg av og på ganske kjapt endel ganger før den døde helt?

     

    Er det eventuelt noen sikring i selve bryteren eller kan jeg koble sammen ledningene direkte slik at jeg slipper å ha noen bryter i det hele tatt? Vet noen hvordan jeg med et mulitimeter kan måle meg frem til hvilke ledninger som i såfall skal kobles sammen?

     

    Og ja, jeg vet jeg burde kjøpe meg ny, men sånn går det når lommeboka er tom :(

     

    Setter pris på svar

×
×
  • Opprett ny...