Gå til innhold

mr_fuck

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mr_fuck

  1. Vel spørs helt hvor lenge du har trent.

     

    Synes RYP kan være helt super for de som er nye i gamet, men en 3splitt kan kanskje være bedre for en som har holdt på litt lengere.

    8892137[/snapback]

     

    Ikke for å mase DNA, men hvorfor det?

     

    De som har trent en syund bør ta være mer rustet for å tåle å trene musklene 3 ganger i uka enn nybegynnere?

  2. Se for eksempel på RYP -programmet kontra en valig tresplitt med f.eks skuldre og bein på Mandag, rygg og biceps på onsdag, og bryst, triceps på fredag.

     

    Dersom du trener tresplitten, får du trent hver musklegruppe en dag i uken. Dette bør vel forutsette at du tar deg helt ut denne ene dagen da musklene tross alt har en hel uke å reperere seg på?

     

    Trener du RYP - programmet kan du vel derfor kjøre hver musklegruppe 3 ganger i uken, FORUTSATT at det trener få øvelser med relativt lett (?) belastning hver trening? Stemmer ikke dette?

     

    Hva funker best?

  3. Ser at de fleste trener hver muskelgruppe bare en gang i uken. Dette bør vel forutsette trening med "negative failure" for å rettferdigjøre å bare trene en gang i uken+ mange øvelser på hver muskelgruppe? Har jeg forstått dette riktig?

     

    Dersom du trener hver musklegruppe flere ganger i uken (helkropps eller Periodisering), vil det være best å ikke trene til utmattelse da kroppen får kjørt seg flere ganger?

     

    Dette har lenge vært en problemstilling for meg. Hva funker best? Trene hver muskel en gang i uken der du tar den helt ut, eller flere ganger i uken der man tar det roligere?? ( når man tar utganspunkt i en 3-splitt )

  4. På en treningsdag spiser jeg vanligvis brødskive eller havregryn, et eple, omega 3, samt en proteinshake til frokost. Spiser deretter et smørbrød eller noe til lunsj og deretter middag en stund før trening. Etter trening spiser jeg brødskive/havregryn + proteinshake og gjerne noe frukt. Spiser også før jeg legger meg. Dette måltidet består av brødskiver eller havregryn + frukt.

     

    På dager jeg ikke trener, pleier jeg å kutte proteinshaken og la de andre måltidene gå som normalt. Burde jeg ta proteinshake også på treningsfrie dager?

     

    Ser kostholdet mitt greit ut forøvrig?

     

    Vet selvfølgelig at det kunne vært bedre, men da må det attpåtil være realistisk. Går på skole og bor hjemme, så til middag tar jeg det jeg får, og det er desverre ikke aktuelt å spise f.eks kyllingfilet hver dag :dontgetit:

     

     

    Noen som gidder sette opp forslag til forbedring av det kostholdet jeg har nå?

  5. Heisann. Har nå søkt påbygg og lurer på noen praktiske ting før jeg tar valget om hvilken skole jeg skal gå på.

     

    Det står mellom to skoler sombegge har di 26 samme timene med fellesfagene. I tilleg er du pliktet til å ha 6 timer med tilvalgsfag på begge skolene.

     

    Det har seg slik at den ene skolen tilbyr Fysikk,biologi,matematikk,samfunn og engelsk som valgfag. den andre skolen tilbyr reklame, rettslære, engelsk markedsføring og form og farge.

     

    Er vel heslt tilvalgsfagene på den sistnevnte skolen som frister meg mest, men har fagene noe og si på hvilken studiekompetanse man får til slutt? :hmm:

  6. Forresten, har det noe å si hvilket løp du har gått før allmenn påbygg eller stiller alle likt etterpå?. Altså med generell studiekompetanse? Har for eksempel en som har gått helse og sosial før allmenn påbygg samme studiemuligheter som en som har gått elektro eller mekanisk? (sett bort fra at vedkommende går tilbake til den opprinnelige studieretningen sin og blir noe innenfor den)

  7. Jeg har ikke lest alt her..men jeg må bare spør.

     

    Jeg føler jeg sitter i samme situasjon som trådstarter her. Jeg går mekanisk/tip/teknisk industriell produksjon, men jeg har gått lei av hele greia. Spørsmålet er: kan jeg gå almen påbygg etter å ha gått 1 år grunnkurs?

    7963483[/snapback]

     

    Det tviler jeg faktisk på. Går du bare grunnkurs nå vil jeg anbefale å søke nytt grunnkurs. Ikke gjør samme feilen som meg og gå vk1 oså fordi du ikke gidder å begynne på nytt

  8. Nei du har ikke samme muligheter, men fremdeles veldig mange muligheter ;)

     

    Du får da generell studiekompetanse, allmennfolk har spesiell studiekompetanse.

    7945206[/snapback]

     

    Ok. Takk for kjappt svar :) Hvilke muligheter har jeg ikke f.eks?

    7945234[/snapback]

     

    Søke studier som krever spesiell studiekompetanse..

     

    Du må kikke i kataloger til de forsjellige høgskolene/studiene for å se hva som kreves.

     

    Husk at mange skoler også tilbyr forkurs før du begynner, så du kan ta f.eks matte, kjemi, fysikk eller hva som kreves for å få spesiell studikompetanse i ettertid. Dette står også i katalogene..

    7947505[/snapback]

     

    troode nesten alle studier krevde generell studiekompetanse? :roll:

  9. almenn påbygg er et ett årig kurs på vidregående som gir deg generel studie kompetanse sånn at du kan begynne å studere hva du måtte ønske.

    7944730[/snapback]

     

    betyr det at jeg har samme muligheter som de som har gått 3 år på vanlig allmen etter påbyggsåret?

     

    Mener mange har sagt at det er forskjell på generell og vanlig studiekompetanse? :hmm:

  10. Kan noen som KAN dette være greie å svare på dette? Har fått mange forskjellige å villedende svar på dette så vær sikker før du svarer

     

    Det har seg slik at jeg for tiden går vk 1 elektro, og begynner uheldigvis å dette litt av lasset. Studieretningen som en gang var ufordrende å interessant for meg, har jeg rett og slett gått lei av og misliker mer og mer alt som har med denne å gjøre. Dette betyr jo igjen at jeg føler det blir auktuelt å søke jobb innenfor denne studieretningen.

     

    Lurer derfor på om det er en vei ut av denne "blindveien" jeg har forvillet meg inn på uten å ta en nytt grunnkurs?

     

    Har fått med meg at du oppnår generell studiekompetanse ved å gå almenn påbygg etter elektro. HVA VIL DET SI OG HVA INNEBÆRER DET?

     

     

    På forhånd takk :)

  11. Dere vil slukke en helantent person med et par flasker vann!!?? Det er sannelig godt å se at dere har tenkt gjennom tingene grundig. Vel, lykke til med konserten, og med rettsaken som helt sikkert vil oppstå i etterkant av den forekommende "ulykken".

     

    PS: Forøvrig har jeg spilt i flere metalband, og vi har gjort mye forskjellig når det gjelder sceneshow. Aldri har jeg vært borti noe så amatørmessig som dette.  :nei:

    7402900[/snapback]

     

    Du kan kalle det amatørmessig så mye du vil.Vi er gode musikere alle sammen, og er stolte over det vi driver med

     

    Forøvrig vil jeg nevne at jeg forstår at folk er skeptiske til dette, men vi har faktisk 3 personer stående bak scenen med vannflasker og vannbøtter for å få slukket brannen. I tilleg kan vi også skaffe et brannslukkingsapparat som kan brukes til slukkingen. Skjønner ikke helt hva som er problemet? Vann slukker som kjent ild

     

    Ikke tenke på å bruke sånn brannsikker krem, OG BRUKE FOLK SOM HAR BØTTER MED VANN!?

     

    Jeg tror denne tråden kan låses..

    7403071[/snapback]

     

    Jeg har tidligere nevnt at vi KAN bruke brannsikker krem dersom dette er ønskelig. Vi setter nemlig personsikkerheten høyt! Hva er problemet med å bruke personer med bøtter med vann? Vann er det beste slokkemiddelet, og når vi i tilleg har et brannslokkingsapparat, så føler vi at vi er på den sikre siden.

     

    Hva mente du med at denne tråden kan låses?

     

    mr_fuck hvor gammel er du?

    7405637[/snapback]

     

    Jeg er 26, resten av bandmedlemene er hendholdsvis 22,20 og 19

     

    Jeg er så enig med alle andre her. Man kan da virkelig ikke sette fyr på en person, uten brannsikker krem og så slukket det med vann "hvis noe dramatisk vil skje". Har du noen gang tent på bensin?? Det er ikke bare å dynke en person i bensin, tenne han på og slukket det med litt vann, uten at han får skader! Hvem i huleste heite ødelegger huden sin for en betydningsløs konsert?

    7406056[/snapback]

     

    Hmmm forstår selvfølgelig skepsissen din da; men for det første er ikke konserten betydningsløs. Vi anser faktisk konserten som VELDIG VIKTIG, og håper at den i beste fall kan være et springbrett til berømmelse.

     

    For det andre så er det ikke farlig å brenne litt, og jeg tror neppe at huden tar store skader av det.

     

     

    Til sist kan jeg si at vi kan vurdere å leie inn profesjonelle pyroteknikere dersom vedkommende er med på å betale for det.

  12. Siden du skriver at dere har profesjonelle til å slukke brannen. Disse har selvfølgelig pyroteknisk utdannelse, ikke sant? Hvilke sikkerhetstiltak blir iverksatt på forhånd? Jeg regner med personen blir innsatt med brannhemmende gelé slik at huden blir skånet. Det jeg da lurer på er: Hvilkrligere sikkerhet firma tilhører pyroteknikerne dere leier inn til konsertene, og hva slags ytteetstiltak vil dere ta i bruk? Dette er ting jeg tar som en selvfølge at dere har på stell. Alt annet vil være uansvarlig og på grensen til det ulovlige.

    7402106[/snapback]

     

    Vi har desverre ikke ressurser til å skaffe folk med pyroteknisk utdannelse, istedenfor har vi aliert oss med noen bekjente av bandet som vil stå klar bak scenen med hver sin flaske vann dersom noe dramatisk skulle oppstå.

     

    For å kommentere det med brannhemmende gele, så kan vi godt benytte det. Hadde ikke tenkt å bruke det i utgangspunktet, men dersom det er det som skal til for at noen vil være med, så kan han selvfølgelig få det :D

  13. Nei jeg er faktisk alvorlig. 30 sekunder er ikke lenge. akuratt ansiktet trenger nødvendigvis ikke bli antent, dersom det ikke er spesielt ønskelig for vedkommende. Er du interesert i å være med?

    7396853[/snapback]

    Ok, jeg er veldig intressert. Jeg er 140 høy og har langt hår, kan ofre håret! :D

    Hvor mye i lønn blir det? Jeg ønsker også at vi tenner på ansiktet mitt. For å få mest mulig stemning!

     

    Pris kan vi diskutere over PM.

     

    Vennelig hilsen, dvergen.

    7401422[/snapback]

     

    Er du seriøs nå Det er ikke noe vits i å ta dette på en ironisk måte :hrm: Vi er ikke i stand til å betale så mye i lønn, eneste lønnen du får er selve opplevelsen,samt i bli intigrert i bandet. :)

     

    Det med å tenne på ansiktet er kanskje ikke så lurt, men vi kan selvfølgelig antenne det dersom det er spesielt ønskelig :)

     

    for å svare på spørsmålet til surbz00r, så er det ingen aldersgrense. Alle kan være med. Sikker på at du ikke har lyst? Merkelig at det ikke er flere som har meldt sin innteresse :ermm: men jeg skjønner at noen er bittelitt skeptiske da

  14. Problemet med at håret kan ta fyr løser vi med å enten la håret være bløtt, eller rett å slett å barbere hodet på vedkommende. Å brenne i 30 sekunder kan gjøre vondt, men er ikke livsfarligfarlig :)

     

    Konserten begynner å nerme seg nå.2 uker igjen i dag.

     

    Til deg som etterlyste lydklipp: Vi er i gang med en innspilling nå, og vi har deadline til e bli ferdig med en e.p dagen før konserten, så kommer garantert til å legge ut en sang da hvis alt ordner seg :D:D

  15. Jeg ville kanskje heller valgt en liknende variant som Rammstein:

    2.jpg

    Ha en jakke eller et eller annet som ikke får direkte kontakt...

    7396974[/snapback]

     

    Joda, så bra ut det der. Men vi har ikke ressurser til å skaffe en slik jakke. Det er også veldig viktig at "offeret" har på seg en hvit kjortel og er kortvokst. Dette er fordi selve nummeret skal forstille Beistet's undertrykkelse av en liten engel. Og selve beistet, altså djevelen, spiller en veldig sentral rolle i musikken vi spiller :)

  16. Du tuller.. Dynke seg i bensin og brenne i 30 sek uten beskyttelse mot ansiktet?

    7396770[/snapback]

     

    Nei jeg er faktisk alvorlig. 30 sekunder er ikke lenge. akuratt ansiktet trenger nødvendigvis ikke bli antent, dersom det ikke er spesielt ønskelig for vedkommende. Er du interesert i å være med?

  17. Lol! ikke noe sikkerhet? kun en hvit kjortel?  :!:

    7395702[/snapback]

     

    Selvfølgelig vil det bli gjort sikkerhetstiltak :) Etter å ha blitt tatt fyr på og brennt i ca 30 sek, vil vedkommende gå bak scenen hvor han vil få slukket brannen av profesjonelle folk. Det kan som sagt hende at personen får ubetydelige brannmerker o.s.v, men vi mener at den lille smerten det koster vil bli betalt i form av respons fra publikum :w00t:

     

    Hva venter dere på? Er det ingen som kunne tenke seg dette?

  18.  

     

    Her er vel planen akkurat den at vedkommende skal brenne opp slik at de får en stor sak og blir verdenskjent :!:

    7393984[/snapback]

     

    Kanskje. Det er viktig å gjøre slike framstøt for å bli oppdaget. Men først og fremst er det satanmetallen som teller :)

  19. huff......la meg tenkte, dere brukte dyr før men så fikk dere

    formye problem med dyrevernet?

    7393988[/snapback]

     

    Nei, har desverre ikke vært borti dyr før. :) Dere trenger ikke bekymre dere for å brenne opp. Vi har diverse sikkerhetstiltak som vil forhindre det. Litt smerte og brannskader må en regne med, men så er det jo garantert verdt det :cool:

     

    Vedkommende om takker ja til tilbudet vil slippe å brenne på øvelser. Det er kun på konserter at nummeret vil bli brukt :)

     

    Påtenningen kommer til å foregå slik at vedkommende har på seg en hvit kjortel, og blir deretter dynket i bensin av vår vokalist og tent på med en fakkel.

  20. Tja...hvor mye får man for det da?

    7380483[/snapback]

     

    Man blir fullt integrert i gruppen, samt en får dekket skadene en evetuelt påfører seg selv når man lar seg bli satt fyr på.

     

    Når jeg sier at en blir fullt integrert, betyr det at du blir en fullverdig medlem av gruppen.

     

    Gruppen Dødsroyk består av 4 medlemmer, som tidligere også har spilt i flere andre lokalband i lokalområdet. Vi håper med dannelsen av dette bandet å bli spiselig for et større publikum, og til slutt ta kontrollen over hele metal markedet :D :!: (optimistisk)

     

    For øvrig har vi skaffet oss en stor spillejobb i nærmeste fremtid, og lyser derfor ut denne stillingen.

     

    Ved innteresse send PM. Du vil da også mota info om hvor vi skal spille neste gang :)

×
×
  • Opprett ny...