Gå til innhold

Riggs

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Riggs

  1. Heisann igjen. Dette skal være en molex kontakt:

     

    Link: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Molex_f...e_connector.jpg

     

    Bruk en av de andre kontaktene du har inne i maskinen, og forsøk den på skjermkortet ditt. Eventuelt ta kontakten ut fra harddisken din bare for å se om du da får bilde evt. Håper det hjelper.

    6751691[/snapback]

    Det er akkurat en slik kontakt som er brukt, ja. :) Hva tenker du på når du sier en av de andre kontaktene? Finnes det noen som er til overs? Må jeg ikke kjøpe en ny Molex-kontakt?

    Ser ut som 9800 Pro kortene har forskjellige power tilkoblinger.

    Kan du gi oss fullt navn og produsent på kortet ditt, så blir det lettere å finne akkurat den kabelen du trenger.

    6751717[/snapback]

    Jeg forstår. Vel, problemet er at jeg ikke finner den guiden/bruksanvisninen til kortet, men på sendingsbekreftelsen står det:

     

    120304

    PowerColor Radeon 9800 Pro 128MB DDR

    Ordre 10209797 01.07.2004

    AGP, ATI 9800PRO, DVI-I, TV-Out, Re

    0000210773

     

    Kan noe av det hjelpe deg til å hjelpe meg? Håper det. :)

  2. Du verden for en kjapp respons. Supert! Det eneste problemet mitt er at mye av det dere nevner aner jeg ikke hva er. Molex-kontakt f.eks. Jeg kan en god del om PC, men bare ikke når det kommer til det som er inni selve kabinettet. Det eneste jeg kan fortelle dere med sikkerhet er at jeg bruker alt som orginalt fulgte med PCen når jeg kjøpte den fra Komplett. De bygde den for meg og den har fungert konge i godt over 3 år. Eneste jeg har satt inn er mer RAM, men det er ca et halvt år siden.

     

    Poenget mitt er at det er fint om dere forklarer meg noen av begrepende dere bruker, og eventuelt bilder som viser hva en Molex-kontakt er f.eks. Jeg takker så mye for utrolig kjapp respons, og det gleder meg at folk virkelig vil hjelpe. Takk. :)

  3. Hei.

     

    Det siste halvåret har jeg opplevd en del ganger at PCen ikke vil starte p.g.a grafikkortet. Meldingen som har kommet opp har vært: "You have not connected the power exstension cable to your Radeon 9800 Pro video card. Please refer to the get started guide for proper hardware installation." Når dette har kommet opp har jeg skrudd av PCen, trykket litt på selve strømsaken som går inn i grafikkortet, og startet igjen. Da har det fungert perfekt. Men ikke nå lenger.

     

    I dag fikk jeg samme meldingen, og jeg gjorde det jeg alltid gjør, nemlig å presse litt på den kontakten slik at den kommer skikkelig inn. Dette har ikke hjulpet. Deretter tok jeg PCen ned fra kommoden den står på, koblet ut all strøm, og tok ut selve kontakten for så å sette den inn igjen. Dette hadde ingten effekt. Det jeg imidlertid la merke til var at plasten rundt ledningene på kontakten var litt brun. Det luktet ikke brent, og så ikke brent ut, men kan godt hende det er problemet.

     

    Nå er jeg veldig usikker på hva jeg skal gjøre for noe. Jeg er utrolig avhengig av denne PCen, spesielt når det kommer til skolesammenheng, og det at den streiket nå passer utrolig dårlig med tanke på at vi har begynt så smått med særemne. Jeg trenger derfor ALL den hjelpen jeg kan få. Er det noen her som har vært borti det samme? Hva kan jeg gjøre for å få bukt med problemet? Må jeg kjøpe nytt skjermkortet, bytte ut kontakten eller lignende?

     

    Jeg er utrolig takknemlig for all hjelp jeg kan få fra dere. Jeg kan også nevne at jeg ikke finner den guiden/bruksanvisningen som viser meg hvordan man skal koble til Radeon 9800 Pro-kortet skikkelig. På forhånd mange tusen takk for hjelpende svar fra dere. :)

  4. *bump*

     

    Jeg har funnet ut at dette problemt kun forekommer når jeg spiller Battlefield 2, og jeg bruker voice activation. Noen som har en løsning på dette? Det er tydelig at Battlefield 2 styrer det til. Er egentlig avhengig av å ha voice activation, og vil ikke bruke push to talk. Noen som har løsningen? Hjelp!

  5. Hei.

     

    Finnes det steder hvor oppringte anrop, mottatte anrop, ubesvarte anrop o.l blir logget? Regner med at det gjør det. Spørsmålet er vel egentlig hvor jeg kan finne ut av slikt. Jeg skulle gjerne ha sjekket hva min mobil har mottatt av opprigninger o.l den siste uken. Anropsloggen min er helt ødelagt så jeg får ikke logget det på selve mobilen. Noen som vet om steder jeg kan ringe for å finne ut av dette? Eventuelt steder på nettet? Jeg bruker i allefall Telenor og ville synes det var rart hvis det ikke er noe sted jeg kan henvende meg. På forhånd mange takk for svar.

  6. Hei.

     

    Jeg bruker til daglig Ventrilo 2.3.0, men har i den siste tiden opplevd at jeg lagger etter 10 min +/- inne på serveren. Jeg har avinstallert og reinstallert, uten at dette har hjulpet noe. Pingen min er også helt i orden, det er bare det at jeg lagger slik at det jeg sier blir ca 10 sek forsinket. Noen som vet hva som kan være problemet? Fatter ikke hva som er galt og trenger råd.

  7. Det tror jeg nok går rimelig bra. Kan ikke se noen grunn til at de skal gå på verken meg eller mine kamerater. Greit nok, tilstanden i Oslo er syk for tiden, men at man skal bli slått ned uten videre ved et slikt sted tror jeg neppe skjer med meg/oss. Er dog aldri godt å vite hva disse wollafolkene finner på.

  8. God kveld.

     

    Valget falt på Club Mosquito, og jeg har sjekket ut siden deres. Ser veldig lovende ut og alt, men er så sjukt mye folk. Fikk litt sånn bakoversveis, ser jo ut som sild i tønne. Kapasiteten er på 600, og lokalet kan da ikke være så stort? Og en ting til. Det er 18årsgrense på det stedet for noen lokaler slik jeg har skjønt, og noen 20årsgrense. Men burde det ikke vært 21 mht at det selges shotter osv? Er det mulig for 18åringer og 20åringer å kjøpe shots der?

     

    Edit: Ikke det at jeg skal kjøpe shots der, men lurer på hvorfor aldersgrensene er sånn når det selges sprit der.

  9. Hei.

     

    Jeg har et stort problem som jeg gjerne vil bli kvitt. Det er rett og slett at PCen restarter av seg selv. Dette skjer når jeg spiller spill som Battlefield 2. Mest sannsynlig gjør den dette fordi prosessoren min blir for varm. Tempen på den ligger på rundt 45-50 C når den nettopp er startet opp. Selve vifta er full av støv og den ser nærmest tett ut. Jeg har prøvd å støvsuge det bort, men kommer ikke skikkelig til p.g.a. er slags deksel og selve vifta. Det jeg da lurer på er hvordan jeg rengjør dette på best mulig måte? Jeg har aldri tatt den vifta ut og rengjort den, og er veldig usikker på hvordan jeg gjør det. På selve vifta er det to spaker. Den på venstre siden peker ned og den på høyre siden peker opp. Antar at disse skal dras motsatt vei av deres opprinnelige posisjon, men er som sagt usikker og redd for å ødelegge noe. Takker på forhånd for kjappe svar og gode tips før PCen blir ødelagt for alltid.

  10. Bare en ting jeg har lyst til å poengtere. Mange av de som sier de ikke har noe imot homofile har ofte en stor trang til å si at de selv er hetrofile. Er det kun jeg som synes det er veldig ironisk? Jeg forstår at noen vil si det fordi de vil vise at mange hetrofile også synes det er helt greit med homofile. Men jeg har en stygg følelse av at det ikke gjelder alle. Noen som skjønner hva jeg mener? Dette gjelder også folk på dette forumet.

  11. Takk for alle hjelpende svar. :) Blir enten Hemingway eller Mosquito på lørdag, mest sannsynlig sistnevnte ettersom de fleste her inne bare har godt å si om stedet. Og som vi fant ut, det er bedre med for mye folk enn for lite folk.

    6560153[/snapback]

    IKKE dra på Hemingway, hvor som helst bare ikke der. Da ses vi på Mosquito da? ;)

    6560567[/snapback]

    Jada, selvfølgelig ses vi på Mosquito. Se etter en kar med kort hår og mørk stemme. Som om det ikke er nok av dem ;)

  12. Takk for kjapp respons! Etter å ha lest igjennom denne tråden tre ganger tror jeg at Club Mosquito og Hemingway er de to mest aktuelle. Men hvordan er disse stedene i forhold til hvor strengt det er? Jeg forstår at man ikke kan komme drita inn på slike steder, men det sier seg jo selv at det blir dyrt hvis man skal drikke seg godfull ute. Kommer man ikke inn hvis man har drukket øl før man kommer dit? Er det nulltoleranse for slikt? Kan med en gang si at vi eventuelt IKKE kommer drita, og vi driver ikke med fjortissfyll, det er mer det at vi kommer med godt humør og i litt beruset tilstand. Beklager hvis jeg spør dumt, men veldig ny med det her å gå ut i byen, så trenger hjelp. :)

  13. God aften.

     

    Vi er fire kamerater på 18 år som har tenkt oss ut på byen til helga. Vi har egentlig aldri vært ute på byen før, og har derfor liten eller ingen erfaring med utesteder i Oslo. Jeg vil gjerne ha anbefalinger og tips fra dere her inne som kanskje vet om noen gode steder. Kriteriene er egentlig ikke så veldig mange, kun at:

     

    *Det er 18-årsgrense for å komme inn

    *Stedet ser greit ut og det er bra stemning der

    *Prisen på øl og lignende ikke er for dyr

     

    Kan også nevne at vi ikke er ute etter noe heavy metal-sted eller lignende. Bare et helt vanlig utested som dere anbefaler. Hvis dette bryter imot noen retningslinjer så beklager jeg det, og jeg forstår hvis den blir stengt. Har dere en god anbefaling så er det flott om dere legger med link for mer informasjon om stedet. På forhånd mange takk for hjelpende svar. :)

×
×
  • Opprett ny...