Gå til innhold

dggadfha

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dggadfha

  1. Her må det være noe feil - jeg kjølte en overklokket Northwood med Reserator en gang i tiden - hadde aldri høyere temp enn 50 grader på cpu. Hadde også Northbridge og GPU innom loopen.

     

    Reserator  skal 'maxe ut' på ca 53-55 grader dersom cpu belastes over mange timer - da har man nådd en slags likevekt mellom varmeutvikling fra cpu og reseratorens evne til å kjøle. (Ca 20 grader rom temp.)

     

    mvh r.-

     

     

    Edit: Selve reseratoren vil kjennes lunken ut - ikke varm, tipper vanntemp på under 40 grader.

    5396651[/snapback]

    Takk for raskt svar. Så da må jeg ha gjort noe feil ... Den er skrudd godt på, så da tabbet jeg meg vel ut med kjølepastaen. Tok på bare et veldig tynt lag, men det ble vel for mye allikevel kanskje. Men hvis det er slik, så var det jo litt merkelig at temperaturen skulle være stabil så lenge, for så å stige raskt.

  2. Jeg kjøpte en Reserator + for å bli kvitt bråket fra prosessorvifta, men den klarer virkelig ikke å kjøle prosessoren min, med mindre jeg gjør noe galt. Temperaturen lå på rundt 50 grader i mange timer, men etter 5-6 timer steg den kraftig, og idet den begynte å nærme seg 80 skrudde jeg av. Vannet i tanken var også varmt, sikkert godt over 30 grader hvis jeg skal gjette (etter å ha kjent på det).

     

    Jeg bruker den bare til å kjøle CPU med (en Pentium 4 3.6 GHz, ikke overklokket). Jeg er temmelig sikker på at det ikke er luft i CPU-blokken også, jeg holdt den nemlig i alle mulige vinkler slik at luften skulle komme ut mens pumpa gikk før jeg satte den på CPU-en. Romtemperaturen er under 20 grader. Jeg bruker for øvrig et tynt lag Acrtic silver 5 ...

     

    Har jeg gjort noe galt, eller klarer den ikke å kjøle bedre?

  3. Du vil bruke litt penger på dette skjønner eg.

    Kva om du selger gfx kortet ditt og kjøper deg eit 6600gt kort uten vifte, som kun har store kjøleribber på seg? er ikkje 100% sikker på om det finnes, men det finner du ut av.

     

    Til vannkjøling kan eg varmt anbefalle Zalman Reserator vannkjølingssettet. Har nå hatt dette 1 år og det suser og går enda, dvs eg høyrer jo ingenting av det da.  Eg har kjølt cpu, gfx og ein scsi disk med den tanken.    (p4 [email protected] ghz, x800xt pe, seagate x15 15krpm scsi disk).  Eg har pc'n min på 24t i døgnet.

    5351657[/snapback]

     

    Jeg vil egentlig ikke, men det ser ut til at jeg må. Jeg har forsåvidt vifteløs kjøler på skjermkortet mitt nå, men det er litt varmt. Kan jeg ikke kjøle dette kortet med Zalman Reserator, ikke engang ved å kjøpe ekstra blokk osv.? Har du forresten oversikt over hva slags temperatur du får på CPU?

  4. Hei, jeg leter etter vannkjølingsutstyr av god kvalitet (enten et komplett sett eller enkeltdeler) som klarer å kjøle følgende (romtemp. er ca. 20 grader):

    -CPU: Pentium 4 3,6GHz

    -GPU: GeForce 6600GT

    -Western Digital Raptor 74GB S-ATA (denne varmer ikke så mye)

     

    Vannkjølingsutsyret må ikke lage støy som overgår 12dB. Er det i det hele tatt mulig å oppdrive i Norge?

×
×
  • Opprett ny...