Gå til innhold

rla

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rla

  1. Har slitt med den batteri-buggen til 6P i noen måneder nå og siden ingenting hjalp så leverte jeg den inn til reparasjon hos Telia. Ser på status at de skrev "byttet front testet ok" og den er vel på vei tilbake mandag/tirsdag. Noen som vet hva det betyr, hva som er byttet og om det kommer til å hjelpe? 

     

    Blir skikkelig irritert om de har byttet noe som ikke gjør forskjell og jeg da går 1-2 uker uten telefonen bare for å få samme feil igjen.

    Fikk erstatningsenhet  (refurbished) på andre innlevering av telefon (kjøpt på NetonNet) med batteribug. Første forsøk var bare testing og reset, som ikke viste noe galt da testen antagelig ble utført i romtemperatur. I daglig bruk døde telefonen på nattbordet når alarmen gikk på morgenen. Batteri temperatur 10C og 30% ladet batteri. Opplevde at telefonen døde med 70% ladning under filming ute i skibakken. Ny telefon virker perfekt med bedre batteritid enn den forige.

  2. Denne videoen viser at du greit kan åpne telefonen selv for å vurdere skaden. Verktøy kjøpes billig og greit fra feks. ebay. Se om du kan dytte ut den brukne usbkontakten fra innsiden. Hvis skaden er for stor kan du kjøpe en ny usb på ebay feks. denne.

    Se denne videoen av en reparasjon/bytte av en lignende usb på en Xperia Neo V.

    Det ser ut til at det må litt lodding til. Hvis du ikke vil selv kan du ta delene med til et lokalt elektronikkverksted/TV reparatør/mobilverksted og få dem til å lodde og evt sette telefonen sammen igjen. Tror ikke det blir dyrt.

  3. Oppgraderte fra S4 Active til Z2 for to uker siden. Skjermen på Z2 fungerer fint ute og er lett leselig. Har lysstyrken innstilt på full med "tilpass til lysforhold". Skjermen er ikke skarpere enn S4 Active, men jeg trenger ikke lengre justere lysstyrken på skjermen opp i sollys som jeg måtte på Active. Batteritiden ser ut til å være ca 50% bedre. Kameraet er mye bedre særlig inne, men Active tar gode bilder og video ute i godt lys. Android 4.4.2 har restriksjoner i forhold til lagring til minnekort. Det er mulig det er derfor Viewranger nå har "gått i heng" to ganger under tracking på Z2. Dette har jeg aldri opplevd tidligere i de 4 årene jeg har brukt programmet. Jeg kjører Viewranger fra SD kortet, mens Locus nå må brukes fra internminnet, noe som er en ulempe hvis du har store kartfiler. Samsung ser ut til å ha bedre håndtering av A2DP headset enn Z2 som ser ut til å miste kontakten lettere og manuelt må tilkobles igjen. Synes også Samsungs innebyggede skritteller er en fordel fremfor Z2 sitt smartband, som igjen har endel positivt med seg som Samsung mangler.

  4. Har selv Samsung S4 Active. Har brukt den mye i all slags sollys, med kart. Bruker Viewranger og Locus til navigering på tur. Setter på full lysstyrke i sollys. Ser godt det jeg trenger uten å måtte skygge for skjermen. Bruker halv lysstyrke ellers pga strømforbruk, dette blir for svakt i direkte sollys. Kjøpte 3 billige "Kina batterier" som reserve. Har aldri hatt behov for å bytte mer enn 1 batteri selv på overnattingsturer. Viewranger bruker etter min erfaring mer batteri enn Locus.

  5. Jeg har akkurat den samme dokkingen. Og brukt den til min Galaxy S3 -og nå til std versjonen av S4.

    Ser du på samsung sine nettsider om dette produktet (comparible devices) finner du fort ut at S4 active ikke er med i den lista. Med gummiplugg og litt annen tykkelse er det ikke vanskelig å forstå at det ikke "passer" så den saken din med ødelagt usb plugg får du nesten ta på din egen kappe.

     

    Selv gikk jeg bort fra å velge meg S4 active og gikk for std S4 nettopp grunnet at jeg ville fortsette å bruke dockingen på nattbordet.

    Jeg kan ta usb pluggen på egen kappe, men mener feil på samtalelyd er garantifeil.

  6. Har ødelagt micro Usb port på min 45 dager gamle Samsung S4 Active. Brukte Universal dokkingstasjon Galaxy smarttelefoner EDD-D200BE. Telefonen entret dokken skjevt pga at gummiflippen over usb porten i åpen tilstand legger seg på ene siden av dokkingen og gir skjev belastning. Dette har gitt en skade i usbporten og gjør at bare den orginale laderen klarer å lade telefonen, men dette er til å leve med. Fikk nå en annen feil på telefonen. Ved samtale hører jeg ikke mottaker verken med telefonen mot øret, eller satt på høytalerfunksjon. Mottaker hører meg. Samtaler over bluetooth går som normalt. Elkjøp leverer telefonen til verksted som nekter å reparere telefon pga at ødelagt usb kontakt skal ha ødelagt hovedkortet på telefon. Dette synes jeg høres rart ut. Sitter nå med en ødelagt telefon som jeg selv må betale reparasjon på som beregnes dyrere enn telefonens verdi. Andre som har opplevd noe lignende?

×
×
  • Opprett ny...