Gå til innhold

Keltern

Medlemmer
  • Innlegg

    661
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Keltern

  1. Hei!

     

    Jeg er ingen proffbruker (duh!), men liker å kjøpe skikkelig verktøy når jeg først handler.

     

    I sommer blir det litt større prosjekter og håndsirkelsaga blir tungvint å drive med alene.

     

    Har dere noen hete tips i nevnte prisklasse? :)

     

    Selv har jeg sett på Makita, Metabo og Dewalt i hovedsak, uten å vite helt hva jeg ser etter eller har erfaring med noen av modellene deres.

  2. Tror det er en som minst skulle hatt resept på noe beroligende. Jeg har ingen planer om å være snylter. Faktisk vurderer jeg egentlig bare andre fagforeninger, for slik det går nå, så trekkes jeg for ca 11.000,- årlig. Så de ynkelige kronene som El & IT forhandler deg fram til (nå i år kroner 0,75 per time) merker man ikke, siden det bare skal i underkant av en og en halv måneds kontingent til å bli kvitt de pengene.

    • Liker 3
  3. Hei

     

    Jeg finner svært få tråder som omhandler fagforeninger og erfaringer i den sammenheng og i tillegg er kanskje det her helt feil arena, men jeg lufter likevel problemstillingen:

     

    det jeg forsåvidt har visst om, men ikke fullt og helt tenkt over, er at jeg rett og slett taper store summer av min lønn til kontingent og "påtvungede" forsikringer med mitt medlemskap i El & IT.

     

    De skal jo for det første ha en prosentvis andel av lønna, samt trekker de minst like mye for forsikringer og da i hovedsak tilleggsforsikringer som ikke lar seg si opp, uten å avslutte medlemskapet. Jeg kommer nok nå til å avslutte medlemskapet så fort jeg kommer på jobb i morgen, for nå har jeg liksom innsett hvor mye penger det faktisk har blitt snakk om. Føler ikke for å spandere bort det meste av etterbetalingene etter lønnsoppgjøret til El & IT.

     

    Så, nå som jeg har fått luftet irritasjonen min litt i saken så kan jeg spørre - står jeg helt uten hjelp om det skulle oppstå noe spesielt i fremtiden om jeg er uorganisert?

     

    Mvh Lars

    • Liker 1
  4. Hmm. Ser du telefonen på google play via gmail kontoen på en pc ? Siden du hadde brukt den med en HTC tidligere. Viss du kommer inn på play via pc'n da.

     

    Edit: Kan noe av dette hjelpe ??

     

    https://support.goog...&answer=1141080

     

     

    Beklager folkens, nå skal jeg ikke plage dere mer. Jeg fikk det for godt å sette meg foran en pc og da logge inn på google-kontoen min igjen, men da viste det seg at jeg ikke hadde tilgang med det passordet jeg nå har brukt ved sikkert 20 anledninger for å logge inn på google-kontoen min på web på telefonen min!? Dette passordet er også det jeg har brukt de to gangene jeg har tilbakestilt kontoen min, ved å sitte på web med telefonen min de siste par dagene.

     

    Jeg har absolutt ingen forklaring på hvordan dette kan gå an, siden det uten tvil er gjort på web, men i utgangspunktet gjort via nettleseren på en telefon og nå i siste omgang per firefox på dama's pc.

     

    Brukte altså samme passord ved tilbakestilling nå som jeg har gjort de par siste dagene og nå funka det.. og det er absolutt ikke snakk om skrivefeil ^^ Skal innrømme at det ser voldsomt ut som brukerfeil det her, men jeg vil ikke tenke i de baner.. :p

     

    Uansett mye hassle for jævlig lite, men nå kan jeg endelig bruke telefonen til noe moro i stedet for å irritere meg :)

    • Liker 1
  5.  

    Bruker ikke play store samme epost og passord som det du skrev inn da du tok i bruk telefonen da ?

     

     

    Ikke sikker på hva du mener her, men kontoen er prøvd lagt inn både i løpet av førstegangsoppsettet og i etterkant. Telefonen er resatt både fra OS'et og under boot, men har ikke så langt gitt resultater.. har slått av automatisk tidssone og prøvd forskjellige, samt slått av autojustering av klokke og dette har heller ikke gitt resultater.

     

    Jeg får som sagt logga på kontoen per web, så informasjonen er korrekt og Hotmail-adressen min går gjennom som ny konto, så jeg fatter ikke hvorfor google-kontoen ikke får lov.

     

     

  6. Sjekk at det ikke sniker seg inn et mellomrom bak brukernavn eller passord. Mange som sleit med dette på Spotify innlogging i starten. Oppsto mest sannsynlig pga den innebygde ordlista

     

     

    Er nok ingen fare for det gitt.. har knota med det her i to dager nå og kommer ingen vei.

     

    Har sjekka Google groups og der ser jeg flere som opplever samme problem, men de har ikke kommet til noen løsning ser det uten til. Brukernavn og passord er skrevet så utrolig mange ganger nå, så det er ikke mellomrom eller skrivefeil som er greia lenger, dessverre kan man vel si.

  7. Er det noen som har opplevd å ikke få logga seg på Google-kontoen sin ved oppstart av playstore? Jeg har sitti å strevd med det i et par dager nå, uten å komme noe videre.. 2-step error slått både av og på og captcha eller hva det nå heter er prøvd uten hell. Får fint logga på Google-kontoen på web, men ved innlogging på playstore er det totalt dødfødt, da jeg får beskjed om at brukernavn og passord ikke samsvarer, men det er jo nettopp samme login-info jeg har brukt på desire'n min x|

  8. Er vel ikke verre enn at du prøver et annet sett med drivere, kjører oppdatering på eksisterende eller eventuelt ruller tilbake til eldre om du allerede har tatt ned nyere versjoner.

     

    Greit å prøve i hvert fall, selv om jeg ikke konkret ser ut fra feilmeldingen din at det er dette som failer.

  9. Go'morgen!

     

    Tenkte jeg skulle få i gang litt av tilgjengelig funksjonalitet i et service-view og i denne sammenheng få kjørt telnet fra nettleseren. Dette ser dog ikke ut til være spesielt aktuelt for Firefox for øyeblikket, da jeg vet at telnet.exe ligger i system32-mappa, men når jeg klikker meg dithen i verktøy - innstillinger - programmer og der velger handling på telnet finner den rett og slett ikke filen.

     

    Andre som har vært borti dette og/eller evt har en løsning på det? :p

  10. Morn!

     

    Tenkte kanskje det var noen skummelt kyndige som kunne hjelpe meg med å få resatt en D-link DES-3828. Har overtatt denne og har ingen informasjon rundt config som er lagt inn tidligere.

     

    Noen hete tips her?

     

    - Har fulgt bruksanvisning og prøvd shift+6/shift+z under loading, ingen suksess.

    - Prøvd å oppgradere SW

    - Tatt ut batteriet i et døgn

  11. Jeg prøvde å søke litt, men fant ikke noe relevant..

     

    Er det noen som har opplevd at bildegalleriet tar evigheter å laste etter oppdateringen til Froyo? Altså at bildene bruker lang tid på vises.. For min del blir de bare stående grå lenge, så når jeg skal bla meg gjennom bildene så sitter jeg der og venter på hvert enkelt bilde :\

    Samme her

     

    Ingen som har noen tanker rundt dette? :) Er mildt sagt j****g irriterende :p

  12. Hva slags stråling er det snakk om her egentlig?

     

    Er vel ikke så banalt som en for lyssterk skjerm regner jeg med, hehe!

     

    Har man en mobil, så er strålingen der uansett.. Kan hende jeg er dum, men jeg ser ikke helt poenget til moren din! :)

     

     

    Edit: Om noen i husholdningen er sensitive for elektromagnetisk stråling, så er vel mobiltelefon i utgangspunktet dødfødt, men om det dreier seg om paranoia derimot..

×
×
  • Opprett ny...