Gå til innhold

@_@

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av @_@

  1. Eg var vel mobbeofferet.

     

    Ungdoms skulen var ein blanda opplevelse for meg, blei mobba mykje, men hadde det og utrolig morro.

    Hadde mangen venner, men ingen på mitt klassetrinn, det blei eg for masse mobba for, og det samme sa eg til dei som ville bli venner med meg.

     

    Hadde eg fått ein nær venn på mitt klassetrinn so hadde berre blitt mobba dei og, og eg trur ikkje eg hadde takla da, og hadde eg fått dei til og slutta so hadde dei mobba noken av di andre barna som ikkje e lika sterke psykiskt sett, so eg lot di no berre helda på.

     

    Grunnane til at eg blei mobba var mangen, eg har aldri gjort lekser og sov ein del i timen siden eg kunne 90% av stoffet fra før, fekk alltid høg karakter pga klisterhjerne, so naturligt nok so blei dei som jobba hardt for karakterane sine var sure på meg, nokon bar personligt nag frå barneskulen, kor eg sloss og herja ein del (har ekstrem AD/HD) , og som sagt so prøvde eg aldri å stoppe dei, so dei prøvde jo å bli populære ved å mobba meg.

     

    Men eg hadde no ein del bekjente so eg kunne prate med når me var aleine og det var som sagt berre ein liten gjeng som faktisk mobba, resten berre følgte etter i frykt for å bli mobba selv, siden dei som stod bak mobbinga var blandt den populære gjengen.

     

    Enten så vokste dei opp eller so blei dei ei av å ikkje få reaksjon utav meg, men i 10 klasse så gav dei seg :)

  2. mine rekorder som kun eg kan, så vidt eg har hørt om er:

     

    *utvide/forminske pupillene mine uavhengig av kvarandre, og lys, altså at eg f.eks kan utvide pupillen på høgre øyet slik at eg har mørkesyn, mens venstre øyet har liten pupill....dette trikset er heilt ubrukelig i mørket, einaste som skjer er at det vetle lyset som du ser forsvinn og det blir heilt mørkt.

     

    lærte meg dette trikset når eg var liten og gjekk med lapp på venstret øyet i mangen veke, og når eg endelig fekk ta den av så var synet mitt heilt rart, blei kvalm for det gjekk litt rundt for meg, så eg gjekk på badet og såg i speglet at pupillen var annerledes, så eg prøvde meg fram i eit par år når eg kjedet meg, ved å f.eks halde eine handa over eine øyet i eit par min for å gjere det vant til mørket, før eg tok den vekk, til slutt vart eg vant nok til det til at eg kunne styre det ved å inbille meg at det blir mørkt for eine øyet og då utvider pupillen seg ;) men forandringen skjer ikkje like kjappt som viss eg faktisk holder handa over øyet, tar ca dobbelt som lang tid.

     

    er ein liten bivirkning då, når di har forskjellig størrelse så blir fargene litt forandret..hakje peiling koffø, men fargene er mykje skarpere av ein eller anna rar grunn..og det svir litt di første 10 sek. viss eg har utvida pupiller når det er lyst så svir det ein god del, og eg har skikkelig problem med å sjå skygger..kjennest litt merkelig for alt ser like klart ut... men viss eg ser på sola når eg gjer dette så er det game over. då begynne tårekanalane å spruta og blir midlertidig blinda for eit par min.

     

    eg kan og styre varmeutviklinga i kroppen min ved viljeved f.eks , øke minske tjukkelsen på di ytre blodørene, få "gåsehud", økt hjerterytme osv....greitt visst det er kaldt ute og du ikkje har så mykje klær på seg, men det kjennes nett ut som eg har vå på joggetur eller liknande, så eg greie ikkje å oppretthalda da for øve 10 min eller så...slitsomt i lengden.

     

    min rekord ved å sjonglere er 3 baller på ei hand og 4 på 2...

     

    og eg kan bruke begge hender, bein osv til alt eg gjer..men eg husker ikkje heilt ka da haite...

     

    EDIT: fannt ut ka da haite, ambidekstrøs på norsk og ambidexterous på engelsk link

  3. noken av mine favoritta:

     

    RHCP - Road trippin'

    RHCP - Soul to squeeze

    RHCP - Californication

    Metallica - S&M [Disk 2] - 05 - Wherever I May Roam

    Metallica - Black Album - 04 - the Unforgiven

    Eric Clapton - Tears in heaven

    Creed - One last breath

    Eminem - Stan

    Linkin Park - In the end

    Linkin Park - Runaway

    Neil Young - Harvest

    Neil Young - The needle and the damage done

    Neil Young - Heart of Gold

    Lifehouse - Storm

    John Denver - I'm Leaving on a Jet Plane

    Foo Fighters - Everlong

    Weezer - Pink Triangle

    Turboneger - All my friends are dead

    ACDC - Highway to Hell

    Travis - Flowers in the window

    Limp Bizkit - Behind blue eyes

    Nirvana - Lake of Fire

    Nirvana - Lithium

    Bruce Springsteen - the river

     

    :love:

  4. Championship Manager 93 :love:

    321.gif

     

    huske da som om da skulle ha vå i går.... med klassikara som Dion Dublin, Ian Wright, Alan shearer, Paul Gascoigne og Jamie Redknapp.... Huska spelet mens eg spelte FM 07 for eit par min sia..og såg Dion Dublin som aktiv spelar..i ein alder av 37 hehe

    Huske eit råe strategia som f.eks 6-4 og 1-5-4 funka dødsbra

    319.gif

    309.gif

×
×
  • Opprett ny...