Gå til innhold

krioe

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krioe

  1. Du kan jo bare bruke recovery-CD'ene,som du fikk beskjed om å brenne ut ?

     

    De har jeg dessverre ikke. Er derfor jeg spør om det går an å laste ned innholdet i partisjonen fra noe sted. Ser det er noen torrenter med acer recovery's ute, men jeg finner ikke akkurat denne.

  2. Har en Acer Aspire 5720Z som fungerer ca like bra som PC'en jeg hadde i 1999. Blant annet kan den ikke kjøre på maks kapasitet, da går det fire minutter før den overoppheter. Kan ikke se filmer på youtube, feks, når den begynner å bli varm, da hakker det.

     

    Nå når det er juleferie fra studiene hadde vi tenkt å spille Warcraft3 og WoW, men maskinen er ikke i nærheten av å klare å drive disse.

    Er det noe jeg ikke kan forvente at den skal klare?

     

    Hovedspørsmålet mitt er uansett om det finnes noen plasser å downloade innholdet på recoverypartisjonen som jeg dessverre slettet i frustrasjon da jeg installerte xp i stedet for vista? Jeg har lyst til å levere driten tilbake til forhandler, men tenker det vil ta seg bedre ut om den har vista og originaldrivere enn xp og uatoriserte drivere..

  3. Med XP inne, har jeg ikke tatt sjansen på å flashe bios, fordi jeg har vært redd for at maskinen skal fryse under selve prosessen. Eneste løsning er kanskje å legge inn Vista igjen, og så flashe bios, for så inn igjen med XP. Synd at maskienen alltid fryser ved "windows is shutting down", for utenom det fungerer maskinen perfekt.

     

    Heisann, ikke vær redd for det - jeg hadde samme problemet (det har nå fikset seg av seg selv ..) og jeg flashet biosen, maskinen restartet ikke, men hang seg på windows is shutting down. Jeg måtte reboote manuelt og det gikk helt fint. Heldigvis.

     

    Kristine.

  4. installert alle windows oppdateringer? har du anti virus og brannmur som er oppgradert`??

     

    Jepp og jepp og jepp. Nå vil den heller ikke restarte eller slå seg av, kommer bare til "windows is shutting down" og hører at disken slutter å gå, men så skjer det ingenting. Jævlig irriterende. Virker som om andre har hatt problemer med driverne til webcammet og at det er det som gjør det, andre som vet noe?

     

    Ellers er jeg fortsatt veldig interessert i lyd/bildelaggløsning.

  5. Jeg blir snart gal av denne PCen, for noen dager siden ble jeg lei av Acers programvare og Vistasjiten og installerte XP. Alt fungerte fint etter nøye lesing av denne tråden (tusen tusen takk, folkens), men nå har nye problemer oppstått etter at for eksempel fps-problemene i Vista skapte i enkelte spill og den generelle lave ytelsen pga Vistas ressursbruk forsvant.

     

    Det nye problemet er som følger (og det er et problem jeg har hatt tidligere på en annen Acerlaptop):

    Om jeg spiller eller ser film virker det plutselig som om CPUbruken går enormt opp og alt begynner å gå i saktefilm - lyden spraker som faen og bildet lagger.

    Jeg har flashet BIOSen og installert de nyeste skjermkortdriverne jeg finner på laptopvideo2go.com. Ingen av Acerprogrammene er installert, og jeg har formatert partisjonen Vista lå på, ergo kan jeg ikke og vil jeg ikke gå tilbake til Vista.

     

    Kan noen hjelpe en kvinne i nød?

     

    Mvh

    Kristine

  6. Jeg plages med at min splitter nye Elitegroup G556E piper en rekke ganger og skrur seg av, det virker som om den går for varm og at en sikring dermed slår pcen av.

    Det virker ikke som om dette skjer om den kun går på batteriet, men med en gang

    strøm kobles til, piper den og skrur seg helt av.

    Er det noen som aner hva dette er?

     

     

    Jeg har i ettertid sett at det er mange som er misfornøyde med pcer/service fra multicom, men da kjøpet ble gjort fikk jeg anbefalt multicom av en god, datakyndig venn og så gode testresultater bl.a. hos dinside.no. Den har tross alt superbe kvalifikasjoner etc., så jeg trenger ingen leksjon i hvor teit det er å handle fra multicom ;)

     

     

    Håper på svar, jeg er ganske fortvilt!

     

     

    Mvh Kristine

×
×
  • Opprett ny...