Gå til innhold

OleLille

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OleLille

  1. Mål er fint nok det, det gir konkrete punkter som man kan jobbe for å oppnå. 

    Problemet blir om disse målene er realistisk oppnåelig i forhold til de ressursene som er tilgjengelige. Man kan si at vi burde ha svømmetrening fra og med første klasse, at x% av gym burde være svømming, men hvor skal bassengene som disse barna skal svømme i komme fra? Hvor skal de voksne med den rette kompetansen til dette komme ifra? 

    Jeg har erfaring fra et par år med arbeid i skolen, er per nå lærerstudent og har vært med og drevet svømmeundervisning for 4.klassinger. 9 timer på ca 30-40 minutter i vannet grunnet lang reisevei er ikke nok. Noen elever som da kan svømme, andre er livredde for vann. Det blir for enkelt å si at man kan lære disse å svømme i løpet av et par timer som enkelte gjør her, da elevene er så forskjellige og man må ha forskjellig tilnærming til hver enkelt. Er det nok tid til det? Nei. Når man de målene man vil? Nei. 

    Realiteten er at det ikke er nok tid eller ressurser tilgjengelig for å nå de målene som er satt. Vil man ha bedre kvalitet på svømmeundervisningen i skolen nytter det ikke å printe ut et nytt ark med nye krav, for å så forvente at skolene skal ta tak i "problemet" og løse det. Det må flere ressurser til, bedre tilgang på basseng så man slipper å bruke 1/3 av den tiden som er satt av til svømmetimen på reisevei, basseng som er i drift(for mange ganger dukker det opp problemer i forhold til kloring, bakterier, knuste fliser, filter som ikke virker, temperatur etc). 

    Samfunnet må gjerne gi skolen mer ansvar for å løse denne typen oppdrag, ta over flere oppgaver som før tilfalt familien, men da må det også være en forståelse at det er en grense for hvor mye man kan presse inn i en allerede metta liste med oppgaver skolen skal løse. 

  2. Hei!
    Har et spørsmål vedrørende dette med dobbelt oppmøte og etterbetaling.

    Jobbet ved en skole i det året som var, der jeg enkelte dager hadde delt arbeidsdag,
    SFO morgenvakt, SFO ettermiddag. 7-8.30 og så start igjen 13.00-1700.
    Vi hadde på den tiden en del diskusjoner rundt dette med dobbelt oppmøte, og ser nå da jeg er innom som vikar at de har begynt å gi godtgjørelse for dette.

    Har man da krav på etterbetaling for det året som har vært da man ikke fikk dette? Er snakk om en time ekstra betalt, som de har fått gjennomslag med støtte fra fagforbundet for, og som student nå så er dette penger som for min del kan komme godt med. Det bør merkes at ingen av de andre har tatt opp dette med ledelsen ved skolen enda.

    Håper noen kloke hoder her kan hjelpe :)


  3. Litt synsing, men mtp det at det potensielt er en russisk ubåt i svenske farvann nå og gjentatte tørrhumpinger utført av russiske fly oppimot svensk luftrom, la oss si i teorien dette er testing av svensk respons og handlingsmønster i forberedelse av en teoretisk invasjon.

    Hva kan motivene for en slik invasjon eventuelt være?

    Tenker i forhold til å utjevne ubalansen som skapes ved at vesten får mer innflytelse i Ukraina, plukke et lite nøytralt land som Sverige som står uten forsvarsallianser i en strategisk respons gir en viss mening. Gir økt, til dels stor kontroll over innseiling og deler av Østersjøen. Samt en ny beliggenhet i forhold til de østlige natolandene og tidligere sovjetstatene. Vesten tar Ukraina fra russisk innflytelse, Russland svarer ved å tilegne seg den strategiske viktigheten Sverige innehar i forhold til Østersjøen.

    Ser en på litt av teoriene om Putins idealisering av Tsar tiden vil jo dette også presentere en enklere måte å skape et fiendebilde på, historiske fiender av Russland som de har kjempet mot før og vunnet.

    Hvorvidt det er gjennomførbart er nå en annen sak, om de ville vært i stand til å utføre et slikt felttog på en måte som skaffer de kontroll over områdene uten for store vanskeligheter. Nato hjelp til Sverige virker usannsynlig, det samme med EU hjelp annet enn sanksjoner da de mangler en felles militær respons på et angrep på et EU-land. Finland eventuelt som kan reagere grunnet historikk og en i så sammenheng potensielt vanskelig posisjon.

    Så, teoretisk Russisk invasjon av Sverige av strategiske grunner for å utligne maktbalansen mellom øst og vest i Russlands nærområder?

  4. Hmm, biter meg merke i den overdrevne bruken av "Foresten" karl. Kan ønske å styre unna dette, da det er en unormal måte å starte x antall settninger på rad med.

    Samt at det er litt vell opptil samme skrivestil og settningstruktur Agandur99 brukte tidligere i tråden,
    Dette og generelt de samme skrivefeilene er veldig lett å bemerke seg om man har fulgt med på tråden en stund. Styr unna det så du ikke risikerer å bli tatt for samme personen, just saying.

    Fortsatt bra jobb av Arthon. Lite info å finne i Norsk media om situasjonen i ukraina nå.
    Bare domedagsoverskrifter om IS og Ebola.

    • Liker 1
  5. Velger å sette min lit til Norsk E-tjeneste :w00t:

    "- Vi ser en samordnet innsats fra prorussiske opprørere - i betydelig grad ledet av russiske borgere, med nærvær av russisk etterretningstjeneste og russiske spesialstyrker. Vi ser et velordnet informasjons- og cyberapparat, og tilførsel av tunge våpen fra Russland til opprørerne. Vi ser skyting med artilleri fra russisk territorium og inn på ukrainsk side, og nærvær av russiske styrker langt inn på ukrainsk territorium. Parallellt med dette ser vi at ledelsen i Kreml nekter for enhver militær tilnærming, og internt i Russland skylder på NATO"

    Regner med at de har tilgang på en del metoder og ressurser for informasjonsinnsamling som ligger litt utenfor hva folk på forumet her har. Men så igjen, dette er vell bare en del av en massiv ond vestlig imperialistisk konspirasjon ledet av bakmenn i USA om jeg skal tro enkelte her........ :rofl:

    Kilde; http://www.dagbladet.no/2014/09/03/nyheter/etterretningstjenesten/innenriks/e-tjenesten/kjell_grandhagen/35100927/

    • Liker 4
  6. Kreds til Arthon for å dele informasjonen. Interessant å følge med på utviklingen.

    Måtte logge på en evig gammel konto i og med at jeg sitter og rister oppgitt på hodet over "tinfoilhat" faktoren som begynner å skinne litt igjennom her. "jammen atte-datte-åtte-dersom-derfor-bak-jatte-busemannen fordi det er mye kulere med aliens som kjører showet i bakgrunnen".

    Det er Ukraina mot Russland i spørsmålet om hvilken vei Ukraina vender seg. Ukraina har støtte fra vesten, uten at det per nå kommer til å hjelpe dem da Russland vil seire dersom vesten ikke går inn for fult.
    Burde de kjempe imot? Det kan diskuteres, men det er opp til ukrainerne selv å avgjøre. Hadde ikke ønsket om å selv få bestemme vært der så hadde ikke den ukr. Regjeringa og hæren hatt den støtten den har.

    Finner påstandene om at vestlig media er kontrollert av et eller annet superorgan som avgjør hver bidige nyhet som slippes ut som latterlig. Det som avgjør er nyhetsverdi=salg. Man kan diskutere hvorvidt de tilpasser budskapet til mottaker, men det er ingen massive coverups eller hjernevasking på gang. Vestlig media er for desentralisert for at det skal skje, reporterne har for forskjellige bakgrunner og det er umulig å ha kontroll over noe med så stor skala.

    Håper Ukraina klarer å stå imot, men all fornuft tilsier at Russland vinner denne. Dvs, "seperatistene"(Relativt liten gruppe ukrainske utbrytere) vinner med russiske sko på bakken, russiske tanks i gatene, russiske antiluftskytesystemer, russisk artilleri, russiske håndvåpen og en sabla mange ferierende russiske militære og veteraner.

    • Liker 3
  7. I takt med at spill øker i populæritet og blir mer realistiske, har denne stattestikken stupt ganske radelig fra tiden da Wolfenstein, Doom og andre gamle klassiske skytespill kom ut.

     

    USA er vell ikke kjent for spessielt store evner innen det å ta seg av slike problemer, på individ nivå, med tanke på hvordan velferdstilbud og støtte er bygd opp. Burde ikke spillene hatt en større effekt, i det minste gjort slik at utviklingen har fulgt en annen rettning enn den har gjort til nå dersom de faktsik har en agressivitet og voldsfremmende effekt? :hmm:

    Men den gang ei...

     

    Det burde være ganske åpenbart hvorfor dette er feilaktig måte å tenke på, jeg kan like gjerne si "gjennomsnittslønna i norge har økt i denne tiden, jo høyere gjennomsnittslønn i norge, jo mindre vold i USA", det er så mange faktorer som spiller inn på slikt at det er totalt fåfengt å se på kriminalitetsraten alene, uten å ha kontrollgrupper.

     

    AtW

     

    Hvordan er dette irrelevant? Hva har lønn i norge med det å gjøre?

     

    Poenget er at linken mellom spill-Vold/agressive handlinger ikke vises når ungdomsvolden faktsik går ned mens spillene øker i omfang, massene de når ut til og voldelighet. Det er flere faktorer som spiller inn ja, men om folk ble voldelige av å spille ville man se utfallet av det i en slik statistikk: Mer vold pga spilling vil si at voldstattestikken øker/holder seg flat.

     

    (og, det er nettopp effekten voldelige spill har på ungdom som er kjernen i diskusjonen siden man mener disse påvirkes til å gjøre slike handlinger)

  8. Hmm, sirkuset her ser aldri ut til å stoppe ja..

     

    Skrev særemne om det i sosialkunnskap på vgs, ga meg en fin liten 5'r det der :innocent:

     

    Det å linke spill til økt voldelig adferd er en død hest som kan bankes i det uendelige...

     

    Dersom det faktisk ville hatt en større effekt på personer, ville det ikke vært logisk at spill-innspirerte mord øker i takt med at en større mengde mennesker blir eksponert for dette og at spillene stadig blir mer voldelige, realistiske og ikke minst at spillenes evne til å trekke spilleren inn i spillverdenen øker?

     

    Mens jeg ikke har linken handy tilgjengelig, så er det mulig å klikke seg inn på regjeringsidene til USA og se på stattestikken over ungdoms-relatert vold og utviklingen på denne de seneste årene.

     

    I takt med at spill øker i populæritet og blir mer realistiske, har denne stattestikken stupt ganske radelig fra tiden da Wolfenstein, Doom og andre gamle klassiske skytespill kom ut.

     

    USA er vell ikke kjent for spessielt store evner innen det å ta seg av slike problemer, på individ nivå, med tanke på hvordan velferdstilbud og støtte er bygd opp. Burde ikke spillene hatt en større effekt, i det minste gjort slik at utviklingen har fulgt en annen rettning enn den har gjort til nå dersom de faktsik har en agressivitet og voldsfremmende effekt? :hmm:

    Men den gang ei...

     

    Det spill kan ha er en potensiellt utløsende effekt på personer, som allerede har bygd opp forestillninger og overbevisninger slik som i tilfellet i finland. Men samme effekt kan forsåvidt alt annet ha og, som fks at noen dulter borti deg i kantinekøen kan være nok til at personen flipper helt over, det kommer ann på personen mer enn på det som utløser handlingen.

     

    Mennesker kan være virkelig fucka opp, og som rase klarer vi vist ikke inse at det er ikke det vi omgir oss med, eller det som intresserer oss som er grunnen, vi må peke fingeren på noe annet. alltid de, han, hun, dere, det, den etc... Aldri meg :no:

     

    Mine tanker på saken ihvertfall... Regner med at kritikere plukker det fra hverandre ganske radelig men... Kanskje jeg burde finne litt linker :hmm:

  9. For trøtt, så beklager om jeg formulerer meg meget dårlig nå. Irreterer meg over det selv akkuratt nå, redigerer inleggene mine konstant

    Uansett så blir det vell bare spekulasjoner både fra din og fra min side :)

     

    Nja, jeg burde egentlig klare bedre etter 2 år fordypnings/tilvalgsfag rettslære, 5t/U..

     

    Men ja, spekulasjoner..

     

    Kan være morro å spekulere :thumbup:

     

    Men jeg er rimelig sikker på at det er et håpløst lovforslåg å håndheve, og at det kommer til å føre til en økning i utrygge fyrverkerier de kommende årene.

  10. Ja, muligens i det scenarioet der så ville det kanskje være mulig at man kunne få maksimal straff på det, avhengig av resultatene av det man gjorde, om huset brenner ned eller ikke og om noen kommer til skade som følge av det.

    Du blir ikke bura inne 3måneder for å sende en rakket inn et vindu dersom det ikke skjer noen nevneverdig skade som følge av det, selvom det ville være rett så ja, snille lille norge har ikke kapasiteten til det, og ikke er vi strenge nok uansett.

    Som jeg skrev om man bevisst fyrer av en rakett gjennom et vindu, tipper jeg det vanker en ganske så streng, og sannsynligvis maksimal straff. Skadeomfanget har nok rimelig lite å si, så lenge det man gjorde var bevisst og ikke et uhell.

     

    nja, tror nå at når man idømmer straff ser man på handlingen, hensikten med handlingen og resultatet av handlingen.

     

    eksempel her er legemesbeskadigelse, det rangeres oppover etter hvor alvorlig det er, fram til døden med følge..

     

    Loven går for hele handlingen, men det er resultatet av handlingen som avgjør maksimal straff eller ikke..

     

    For trøtt, så beklager om jeg formulerer meg meget dårlig nå. Irreterer meg over det selv akkuratt nå, redigerer inleggene mine konstant

  11. PS! OleLille: Det var ikke for å skremme med "ooo skummel fengselsstraff" som du sier. Bare for å opplyse om hva strafferammen faktisk er.

    Tror ikke akkurat noen får 3 mnd. fengsel for å fyre opp en rakett eller to på nyttårsaften. Men om man er grovt uaktsom med fyrverkeri derimot, så tipper jeg at det kan skje. Om man f. eks. bevisst fyrer av en rakett gjennom et vindu og inn i et hus, tipper jeg man får maksimal straff på 3 mnd. I tillegg så blir man sikkert dømt for andre lovbrudd også.

     

     

    Ja, muligens i det scenarioet der så ville det kanskje være mulig at man kunne få maksimal straff på det, avhengig av resultatene av det man gjorde, om huset brenner ned eller ikke og om noen kommer til skade som følge av det.

    Du blir ikke bura inne 3måneder for å sende en rakket inn et vindu dersom det ikke skjer noen nevneverdig skade som følge av det, selvom det ville være rett så ja, snille lille norge har ikke kapasiteten til det, og ikke er vi strenge nok uansett.

     

    Men realiteten er at det er omtrent ingen risiko for det å fortsette å sende opp, du havner ikke i fengsel, og face it, snuten har nok å gjøre på nyttårsaften utover det å bøtelegge og kontrollere alle som skulle finne på å sende opp en rakket.

     

    De har verken kapasitet eller mulighet til noe slikt, muligens en viss kontroll inne i byene/større tettsteder der folk er samlet, men den loven lar seg vanskelig håndheve.

     

    Hva skal de liksom gjøre? se en blomst på himmelen og dra i full utrykkning til stedet der den gikk av?

     

    Loven kan kanskje være der, men dette er en av de tåpeligste som er.

     

    Det som er saken er at en eksplosiv (pun not intended) vekst i skader på nesten 400% i løpet av en 10-års periode er definitivt ikke en utvikling man kan se gjennom fingrene på. Hadde man hatt samme utvikling i trafikken eller i "komfyrulykker" for den saks skyld, så hadde man helt klart forsøkt å gjøre noe med det også.

     

    PS! Som jeg har nevnt et par ganger allerede er jeg ikke for et totalforbud, men slik jeg ser det har det skjedd en utvikling som tilsier at noe må gjøres.

     

    Har du sett noe på de eventuelle årsakene til denne økningen i skader over de siste årene? IE, hva er grunnene til at det er blitt mye farligere med fyrverkeri? for en ting er å si jaok, det er farlig se på det her: og så kutte det ut... Men, hva er de faktorene som har gjort at håndteringen av fyrverkeri på nyttårsaften har gått rett i dass?

     

    Jeg gidder ikke prøve å trekke fram noen tall, men jeg vil tippe at det går ganske mye sammens med ungdom og unges drikkevaner, samt foreldres nonchalante holdning til det å kjøpe både alkohol og fyrverkeri til barna sine, IE en trend i samfunnet generellt som er problemet...

     

    Men heh, hvem vet.. kanskje det bare det at ola nordman er blitt dummere de siste ti årene :thumbup:

     

    Edit: blah, skrivefeil galore... Leggetid :woot:

  12. Er helt enig i deg! Det med fengsel og at om du ikke betaler bot var egentlig mer ment som at det er det som Eeegentlig skal skje.. Er klar over fengselskøene i Norge ja ;)

     

    Nei.. denne "loven" må være blant de dummeste jeg har hørt tror jeg. Blir jo nesten som en unnskyldning for at staten skal dra inn enda litt mer penger på denne dagen.

     

    Ja, vell var vell egentlig mest retta mot han du quota, ooooh, skummel fengselstraff... men ja, passa å adde på det du hadde ;)

     

    Men hele loven er vell egentlig en trend på resten av samfunnet og da... Alt skal være trygt, er det farlig skal det kontroleres og reguleres til døde..

     

    Ahh, fine samfunnet der vi skal pakkes inn i puter for å beskytte oss mot den store stygge verden... når vi i realiteten kan stryke med hvert sekund pga naturkatastrofer/domedags scenarior blahblahlblah :thumbdown:

     

    Skulle likt å se de forsikre meg mot det jeg :thumbup:

  13. Ja da er vi fler. Blir ikke nyttårsaften uten raketter :w00t:

     

    Edit:

    Jeg har ikke spørt om hva straffen blir jeg Cyclo?

    Sa bare at bøtene vi får kommer til å svi. Fengsel intil 3 måneder gjelder vel for de som nekter å betale bot?

     

     

    Fikk bare lyst til å gripe tak i den der...

     

    Ikke det at det ville være snakk om fengsling i noen større grad for det lovbruddet uansett. Bøter ja, heftige bøter ja.

     

    Men med dagens fengsels system og den kapasiteten vi har til å faktisk holde kriminelle INNESPERRET så funker det ikke om det etter en dag i året skal være massefengslinger... Ventetiden på å sone begynner å bli lang nok som det er for fyllekjørere OL, helvette, skal vi sette folk som bryter denne loven på delt celle med mer alvorlige kriminelle? vi må det allerede, fyllekjørere sendes til samme soningsplass som tyngre kriminelle da soningstedene er fylt opp... og som vi vet fører dette en del problematikk med seg..

     

    Woh, bli trekt med inn i den kriminelle verden

    som 19 åring, fordi man følte for å sende en rakket! da veit vi at hensikten med loven er nådd :thumbup:

     

    Hele forslaget stinker, på grunn av noens idioti stoppes en livslang tradisjon for mange..

    Og vi vet det ikke kommer til å minske skadeomfanget noe spessielt, siden folk kommer til å mekke sitt eget fyrverkeri i større grad enn før, dermed er risikoen for den vanlige mann økt uansett...

     

    Jeg kan vedde begge armene mine på at ihvertfall 1/100 innbyger i lille Norge mekker eget fyrverkeri/kjøper svart ukontrollert fyrverkeri per år de kommende ti årene for å holde tradisjonen levende. Og de kommer ikke til å være alene når det sendes opp, så sånn jeg ser saken er det:

     

    1.)

    en viss kontroll på kvalitet og sikkerhet på det som sendes opp/null kontroll på de som sender opp... Bøter for å bryte de reglene som er

    2.)

    Ingen kontroll på kvalitet/sikkerhet på det som sendes opp/null kontroll på de som sender opp.... Bøter for å bryte de reglene som er

     

    Woh, lurer på jeg ass...

     

    Jeg vet med sikkerhet at "tilbudet" fra komuner etc ikke kommer til å strekke til for å dekke det befolkningen står for selv hvert år, kanskje et litt fett show på 4-5 tettsteder i komunen(om det er en rik komune)..

    Men mindre komuner med mer spredt befolkning?

    Eksempel, Rømskog Komune Østfold...

     

    Areal 183 km²

    Befolkning 652 (2007)

     

    jess, skal komunen bruke midlene sine på et show? og, i en komune med så spredt og liten befolkning, hvordan skal kvaliteten på opplevelsen kunne matche den man oppnår ved oppskytning privat?

     

    eller for den saks kystnorge? jævlig kjekt å måtte ut og kjøre båt for å samles på en eller annen øy/kystbygd midt på natta nyttårsaften for å få se det lille komunen er villig til å påkoste seg

  14. Noen norsk baserte 2142 klaner som fortsatt er oppe og kjører?

    Leter etter noen nordmenn å spille med, da det blir litt kjedelig når det er ingen å prate med mens man sprenger stuff;-)

    Jeg er forsåvidt også på jakt etter det samme innen BF2, selvom jeg foretrekker 2142 pga at jeg like gameplayet og systemet bedre.

     

    Kan vell enkelt liste opp litt info for evt. vurdering:

    Navn: Ole

    Alder: 19

    Bosatt: rundt oslo

    Jobber, ingen skole atm.

     

     

    Litt info om spillemåten min;

    Kjører hovedsakelig som infantri meste av tiden, dvs at jeg ikke er for keen på å hoppe inn i kjøretøyer osv. 2142 profilen min viser dette greit nok, da jeg nesten kun holder meg til fots.

    Digger squadplay når det faktisk fungerer, dessverre er det jo ikke så mye av det på pub servere med ukjente folk.

    Kan påta med de fleste roller, spiller det som trengs.

     

    Linky til stats side:

    http://www.2142-stats.com/Sgt.Snowblind+stats.html

     

    Dersom det er noe intressangt så send meg en mail på [email protected]

    Kan vi evt avtale å møtes ingame for en vurdering der :cool:

  15. Prøvd å selge Kirinen min til 50k og en TEmple guardian til 30k.

     

    Eneste jeg har fått så langt er irreterende scammere og folk som vil trade med items.

    Seff, tar et godt item, men er hovedsakelig ute etter cash.

     

    Ene idioten prøvde seg på det gode gamle "kjøper begge for 80k, selg til meg" for å så sette 80 på gold, ikke plat.

     

    Man får miniatyr Petsa ved å ha hatt en figur i minst et år, burde ikke det tilsi at dissa idiota burde skjønne at enkle scams som det ikke funker? Blah..

     

    Verden er full av idioter...

  16. Ser etter medlemmer til THL, The Hunters Lodge.

     

    Det er en internasjonal guild med ca 30 personer fra foskjellige europeiske land.

    Er leder for en allianse på 10 medlemmer, med ca 700.000 faction i snitt meste av tia.(håper på å få dette opp, med flere medlemmer)

     

    Det er ingen krav til spillerferdigheter eller oppførsel bortsett fra at man må oppføre seg anstendig og ikke drive å kødde 100% av tia.

     

    Ganske hjelpfullt og morsomt miljø i guilden, da mange av lederne har spillt GW sia spillet kom ut(meg inkludert) så vi er veldig godt egnet til å hjelpe og å rådgi nye spillere.

     

    For tia Ser vi etter officer kandidater, så om du er heldig og gjør et godt intrykk på lederen Paul, er det fullt mulig å bli en offiser.

     

    Guilden har det vanlige, kappe, hall og forum, og hallen har noen oppgraderinger i form av folk.

     

    Er for øyeblikket 3 norske spillere i guilden, håper på at dette kan øke etterhvert :thumbup:

     

    Kontakt kan gjøres via detta forumet, på [email protected] eller inne i spiller med Shae Mtal.

  17. Leter etter spillere til guilden jeg er med i, og medlemmer til alliansen vi leder(Luxon)

     

    Det er en fler nasjonell guild, ca 30 spillere for øyeblikket.

     

    Alliansen har some regel en 700.000 faction.. Kanskje lite, men arbeider for å øke det på vårt beste. 10 Alliance medlemmer for øyeblikket, men en del av de er svake og omtrent døde.

     

    Bortsett fra meg som er officer, er det også to andre norske spillere i guilden. Håper på å kunne få med flere om det er mulig.

     

    Morsom og trivelig gjeng, ganske mye intern humor til tider men hvilken guild har vell ikke det?

     

    Kontakt kan gjøres gjennom dette forumet eller ved å kontakte Shae Mtal Inne i selve Guildwars. Er ikke neødvendig med å joine med en gang, svarer gjerne på spørsmål først, og om det er intresse for det kan jeg invitere spillere som Guests så de får se hvordan ting er.

     

    Guild Navnet er The Hunters Lodge. THL for kort.

  18. For meg skjer det nå konstant.

     

    Eneste som funker av Battlefield 2, mod eller ei, er Bf2 vanilla singleplayer..

     

    Med en gang jeg dobbeltklikker på en server, blir skjermen svart og skur seg av og inn i desktop.

     

    DRITKJEDELIG

    6439371[/snapback]

     

    Kjører du tilfeldigvis dobbeltkjerne prosessor?

     

    Jeg hadde samme problemet, helt til jeg fant ut at jeg måtte endre bf2 til å kun kjøre på en prosessorkjerne. Hadde ikke problemer med dette før 1.3 såvidt jeg veit..

     

    Laster ned den her mod'n nå.

    Gleder meg hovedsakelig til DC kommer for bf2, men dette kan se ut til å være en minst like verdig kandidat å kaste vekk tid på.

  19. Tenketenke da, man kan jo kjøre flere versjoner samtidig! Pr akkuratt nå kjører jeg 1.22, 1.3 og 1.4 beta.

     

     

    Betaen var ikke så ille, det nye brettet var greit, kanskje litt for warlord-aktig (For bredt og mange gater, savner flere chockpoints), og 2 tanker til hvert lag er for mye. Infanterimodusen er litt på trynet ved at det faktisk finnes commander (IQ Dice, IQ!)  og at folk tåler mer (Når vi ikke har tanker som skyter på oss, da skal vi tåle mer, okeeey). Savner også FBF-innstilling.

     

    Edit: Og ja, rank er mye viktigere enn å hjelpe til med å forbedre spillet, hva tenker du med TST? :hmm:  :tease:

    6442148[/snapback]

     

    Laster ned nå(om jeg får det til)

     

    Likte ikke å høre om 2 tankser på Jalalabad.. Men kan vell løses dersom det er nok av steder man kan gjemme seg inne i byen. Om da det ikke blir standof utenfor byen med tankser som skyter på de forskjellige spawnpointa ALA karkand.

     

    Er det mange servere med ok ping som faktisk kjører detta?

     

    Og hvor ille er økninga i helse? tar det fks 5 skudd pluss å drepe med G3'n nå etc..

    Håpe dice ikke driter i hele infantri delen da.. Den jeg ser mest fram til..

     

    Vell, etter 50% nedlasting ga internetten min etter vist.. Tror ikke den lille boksen takler varme så bra.. Både ruteren og firewalen er driiiitvarme, i tilleg til at det er 30+ inne i rommet de står i nå.. På tide med sjokklufting væh.

  20. Skjønner.

     

    Sett litt på autodb og slik på lignende versjoner.. Vanskelig å få noen god idee på pris utfra det men. Så biler i bedre stand som kosta mindre enn biler som ble solgt som delebiler(og stortsett var vrak)

     

    Tror jeg skal satse på å få lagt ut no bilder et eller annet sted, og få en eventuell kjøper til å se på bilen selv(selvom han muligens da må reise langt)

  21. Veit ikke helt om dette er riktig sted å putte dette, men i så fall får en moderator flytte det.

     

     

    Til komfirmasjonen min for en del år sia fikk jeg i gave en Volvo Pv.61mod.

     

    Det jeg har tenkt med den er å selge den, enten som den er eller å gjøre et forsjøk på å restaurere den litt(meget tvilsomt da jeg ikke er egnet til det)

     

    Bilen har stått i ro en del år, er ikke helt sikker men vil tippe at den ble satt på låven for ca 25-30 år siden. Bilen har stått forholdsvis tørt, selvom taket på låven i de siste åra har begynt å lekke på grunn av manglende vedlikehold(derfor jeg planlegger å selge, siden jeg ikke har noe sted å ha den stående)

    Den har en bulk over venstre forhjul og har et panser som er i annen farge en resten av bilen. Forøvrig ser det ut til at den må omlakeres fullstendig.

     

    De dekkene bilen sto på er ødelagte, siden bilen har hvilt direkte på disse i alle årene.

     

    Inventaret i bilen er litt annerledes en det bilen kom med, rødt teddyfor preger invitaret.

     

    Motoren er jeg ikke sikker på tilstanden på, siden bilen ikke har vært starta siden den ble satt inn på låven. Forhåpentligvis er det mulig å gå liv på denne med litt arbeid.

     

    så det jeg kan se at må gjøres er:

     

    -Skaffe nye dekk.

    -Omlakkere bilen.

    -få gang på motoren.

    -Rette opp bulken.

     

    antageligvis mye mer som må gjøres men.

     

    Lurer på om noen har noen konstruktiv informasjon å gi på dette? prisantydning etc? mye går en PV for i disse dager uansett?

    Veit det er lite informasjon å gå på, men trenger litt feedback alikevell.

     

    Skal prøve å få lasta opp noen bilder av bilen, både på insiden og utsiden. Trenger de senere når jeg skal annonsere bilen ut til salg og.

     

    En siste ting, vognkortet ser ut til å ha blitt tapt i tiden bilen har stått på låven, så hva må jeg gjøre med det?

  22. Kjøpte meg en ny pc for en drøy måned sia.

     

    MSI K8N SLI-FI, nForce4 SLI SOCKET 939

    Amd athlon 64 X2 3800+ 2ghz

    Samsung SpinPoint P120S 250GB SATA 7800RPM

    Gainward GeForce 7800GTX 256 MB GDDR3

    Corsair value S. PC3200 DDR-DIMM 2048MB

    Hiper Type-R 580W

     

    Den fungerte helt fint til for 2 uker sia.

     

    Ved oppstart oppsto det en merkelig kvernelyd inne i tårnet, høy og tydelig.

     

    Jeg tolka det her som at noe var feil og tok strømmen på maskinen.

    Da jeg prøvde å starte maskinen på nytt fikk jeg ingen kontakt med skjermen, en 17" LG skjerm av et eller annet slag..

     

    Skjermen gikk i sparemodus ved oppstart, fikk ikke bilde selv om pc'en tydeligvis starta. Prøvde med forskjellige strømledninger og kabler, uten at jeg fikk noe bilde. Deretter prøvde jeg med forskjellige skjermer, en flat og en "kasse"... JEg fikk fortsatt ikke noen kontakt mellom skjerm og PC.

     

    Åpnet tårnet for å se om jeg kunne se noen skade, men ingen synlige tegn til at noe var galt og alt satt som det skulle på riktig plass.

    Jeg vet ikke hvilken del det er som lagde kvernelyden, eller hvilken del det er som muligens kan ha streika. Jeg tror at det kan ha vært en vifte et eller annet sted som feila, men det er vanskelig siden det er 5-6 forksjellige vifter inne i datamaskinen.

     

    Ikke får jeg brukt pc'en da hovedkortet ikke har noen utgang til skjerm som jeg kan bruke. Så nå står en pc som kosta meg drøye 15.000 og samler støv istedenfor å summe med en mild tone.

     

    Jeg har kontakta komplett der jeg kjøpte pc'n, og der fikk jeg vite at jeg kunne sende inn skjermkortet til dem slik at de kunne ta en nærmere titt. Etter å ha fulgt deres anvisninger om retur av vare venter jeg nå på behandlingsnummer og mail angåendes retur informasjonen.

     

    Om jeg ikke har fått mail fra komplett innen helgen, tar jeg med pc til en kamerat med lignende deler og tester hvilke deler det er som kan ha feila... Skjermkort/hovedkort.

     

    Jeg trenger sårt hjelp..

  23. Har instalert det på nytt selv, bare for å ha noe å gjøre fram til oblivion slippes.. Litt kjipt å stå heelt på bar bakke men.. aleine er jeg og.. Alle venna mine som spillte det ble tatt for MH og fikk ban på keysa sine..

     

    Stakkars folk.. Er det noen måte å mule online aleine? Litt irretabekt å ha ting jeg trenger på en char som skal til en annen og ikek ha noen jeg stoler på til jobben....

×
×
  • Opprett ny...