Gå til innhold

mk1 black limited

Medlemmer
  • Innlegg

    488
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mk1 black limited

  1. Bestilte tidligere i dag. Tok med noen ekstra adaptere, håper de passer på Rollertrol'ene mine :)

     

    Da er det montert opp, fungerer utmerket. :) Knall med z-wave på rullgardinene, har savnet muligheten til å styre hvor mye de skal åpnes.

     

    Var litt opp og ned (bokstavelig talt!) å konfigurere endepunktene, men det gikk greit.

  2. Det vil fortsatt ikke fungere uten at Homeseer kjører ved f.eks strømbrudd eller brann der den står. 

     

    Hvordan vet man hvilken varsler som går når det begynner å ule i alle sammen? Hadde problemer med falske-positiver i fjor, og måtte koble ut en og en på de jeg hadde.

     

    Nettopp derfor er det smart å bruke HS, da får du jo vite hvilken som er utløst. Men du må selvfølgelig ha UPS på HS (og høyttaler).

  3. Bestilte tidligere i dag. Tok med noen ekstra adaptere, håper de passer på Rollertrol'ene mine :)

     

    Etterlyste pakken hos m.nu i dag, den var sendt fra dem mandag men så har det ikke skjedd noe etter at den forlot Sverige på tirsdag. Her er svaret:

     

     

    "I och med tullhanteringen är det inte ovanligt att det tar cirka två veckor att få leveransen."

    Jeg håper virkelig de tar feil, selv om det er Post Nord som er transportør...

  4.  

    jon00restart :)

     

     

    Igjen takk, den er litt "rå":

     

     

     

    This application will try to shutdown Homeseer gracefully. If this fails it will then try and force 

    Homeseer 3 to shutdown. Again if this fails it will reboot the PC. If shutdown of Homeseer is successful, Homeseer is then restarted. The application will also wait for up to 60 seconds until all plugins have terminated.

     

    Vil IKKE ha boot av server, han har en 3 år gammel variant som ikke booter. Synd at det ikke blir oppdatert oftere.  :hmm:

     

     Kravstor og utakknemlig.  :)

     

     

    Har hatt denne gående i flere uker nå - den har enda ikke måttet gjøre noe annet enn å restarte HS3, så jeg tror ikke boot er spesielt vanlig. Men hvis serveren din ikke booter etter en restart ville jeg ha sett meg om etter ny hardware veldig raskt. :)

  5. Var så heldig å plukke opp en brukt Squeezebox Touch til 500,- på finn på søndag. Han som solgte den hadde 3 stk (!) som han solgte for den prisen. Dessverre stod det ikke det i annonsen, så han som kom før meg kjøpte en, og så en til :) Det var kanskje en her jeg møtte når jeg hentet den jeg kjøpte? :)

  6. Det forstår jeg og setter pris på, men hvorfor distribueres de ikke via HS? Samt oppdateres.

     

    Han gidder ikke å legge arbeid ned i å tilpasse sine plugins til HS sin Plugin-distribusjon, vil heller prioritere å få dem til å virke bra. Kanskje like greit egentlig, det krever litt jobb og litt innsikt å få det han lager til å fungere, og dermed unngår han de 'enkle' brukerne som neppe klarer å få det til uten masse hjelp.

     

    Men det han lager er veldig bra, selv om jeg også kunne ønske meg litt mindre redigering i ini-filer for å få dem til å virke. :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...