Gå til innhold

Hufza

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hufza

  1. Var det ikke snakk om at de støtter standard nano-sim? Var hvertfall det jeg leste i en eller annen review. Samt at Frontier er LTE og Classic ikke?

    Så vidt jeg har forstått så har Frontier eSIM, og dette støttes kun av OneCall i Norge. Men OneCall gir kun abonnement til de som har kjøpt klokken gjennom dem. Og OneCall selger den ikke enda. Så skal man ha abonnement må man vente til de finner det for godt å selge den. Det var visst samme med S2, at man kun fikk abonnement om man kjøpte klokken gjennom OneCall.

     

    Om noen mener jeg tar feil, så skrik ut (for jeg håper jeg tar feil :)). Venter til OneCall får den inn, jeg. Det ble ikke før jul i følge dem selv.

     

    Og ja, Frontier har eSIM, classic har ikke.

  2.  

    Må også legge til at jeg har Gear VR og Gear 360, og når jeg leker med disse to så tømmes S7 for batteri  løpet av kort tid, og både mobilen og kameraet går varme lett. Det er ved overføring av bilder/video og når man ser på dem med VR-brillene. Da går det fort mye strøm! Men du verden så utrolig gøy det er å se på sine egne 360 graders-videoer med VR-briller! :)))

    Har lignende planer, men lurer på hvordan man skal ta opp bilder og video uten å ha kamera rett forran ansiktet. Holder du det opp med en hånd over hodet hele tiden eller skrur du det fast oppå en hjelm?

     

    Et helt vanlig kamerastativ har jeg brukt. Har også et hjelmfeste, men jeg tør ikke egentlig å bruke det, det ser litt skjørere ut enn et gopro-kamera. Ellers å funker selfiestanga fint også, da får jeg ikke kameraet helt opp i ansiktet. :)

  3. Jeg har ingen problemer etter siste oppdatering. Eneste jeg har merket er at batteritiden er blitt bedre. Har Telia og ingen VoLTE.

     

    Jeg har facebook-events i kalenderen min, men jeg aner ikke hvordan jeg fikk det inn der... Det bare var der... Tror det er noe jeg gjorde inne på google calendar på web en eller annen gang i tiden. Må på en måte få linket facebook- og googlekontoene.

  4. Ser det er mye spørsmål om batteritid her (jeg har S7 Edge). Min erfaring er at batteriet er ok, såvidt. Det er i alle fall ikke fantastisk. Jeg spiller ikke, men jeg har en del apper installert som går hele tiden (tasker, chipolo ++). Har så klart vært på strømoptimaliseringen og sjekket nøye hver app der, om den skal optimaliseres eller ikke. For meg holder vel batteriet sånn akkurat en dag. Litt vanskelig å si, siden jeg har lagt meg til en vane med å legge telefonen på ladematta hele tiden. Har ladematter både på jobben og hjemme. Men skal man ut i skogen en hel dag og har på Endomondo, så er det på grensen til at man må ha med ekstra strøm. Den oppleves som hakket bedre enn S6, men den varer i alle fall ikke i flere dager.

     

    Min datter bruker min gamle S6 Edge, og om natta synker faktisk S7-en mer enn S6-en på batterinivå. Men min datter bruker den mest til spill, som jo ikke går hele tiden, så jeg antar at det er appene mine som drar strøm om natta. Mens hun spiller om dagen og tømmer batteriet om dagen, hehe.

     

    Jeg vil vel  si at S7 Edge har veldig "normalt" batteri i dagens mobilverden. Mens S6 hadde for lite batteri. Så ingen grunn til å kjøpe denne mobilen på grunn av batteriet, i alle fall. Men selvfølgelig så er det veldig avhengig av hvordan man bruker mobilen.

     

    Må også legge til at jeg har Gear VR og Gear 360, og når jeg leker med disse to så tømmes S7 for batteri  løpet av kort tid, og både mobilen og kameraet går varme lett. Det er ved overføring av bilder/video og når man ser på dem med VR-brillene. Da går det fort mye strøm! Men du verden så utrolig gøy det er å se på sine egne 360 graders-videoer med VR-briller! :)))

  5. Står strømsparing på så oppdateres ikke epost like ofte som på uten strømsparing.

    Bare et tips.

     

    Takk for tips, men det er dessverre ikke det. Selv når jeg oppdaterer manuelt mens appen er oppe så står det bare "refreshed yesterday" eller et eller annet sånt... Og på pcen ser jeg at det har kommet ny mail som mobilen ikke har fått med seg. Irriterende, altså! Men gmail funker da i alle fall. Tror det ble verre etter siste oppgradering.

  6.  

     

    Finnes det noe bra/billig utstyr til å få satt opp S6 til GPS i bil? Bilen(e) det er snakk om er gamle og har null passende uttak eller stativ/feste, og jeg ønsker meg å kunne plassere S6'en i synsfeltet samt å kunne lade den samtidig.

     

    Bonusspørsmål: Er det mulig å lade telefonen på USB uten at det lager masse støy/interferense på lyd ut (Aux)?

     

    Hei.

    Hva med å ta en titt her

     

    Ellers får jeg også støy fra AUX ved lading. Bruker Bluetooth, det fungerer mye bedre.

     

     

    Takk. Her var det litt å sette seg inn i. Jeg trenger altså en holder + monteringsbeslag til hver enkelt bil? Det blir fort dyrt :( Er ikke fan av sugekopp ihvertfall, da telefonen da må være i solen og jeg ikke liker at den er i synsfeltet i vinduet. 

     

    Ta en titt på ebay, søk på "wireless car charger". Der er det mange, og ikke så dyre. Men ta en som tar mye strøm, så lader den bedre. Jeg har en fra ebay i bilen, veldig kjekt.

  7. Jepp, opplever det samme. Telefonen måler mye større databruk enn det som er fakta. Sjekket databruken opp mot talkmore og den måler bare en fjerdedel maks. Tror kanskje at telefonene regner wifibruk også kanskje.

     

     

     

    Har sjekket at "smart nettverksbytte" er av.

     

    Ja, kanskje den rett og slett måler for mye? Men rart at den slår av wifi også når grensa er nådd... Eller i alle fall at appene ikke får lov å bruke wifi, selv om man er tilkoplet.

     

    Jeg ser at Talkmore-appen sier 0,34 GB mens mobilen sier 471 MB på mobildata. Men på wifi-bruk sier telefonen 31 GB, så det stemmer ikke helt. Men noe av det er sikkert brukt før oppgraderingen da...

  8. Noen som har problemer med at telefonen bruker mye mobildata etter oppgraderingen? Finner ikke ut hvorfor og hva en gang. Kan se ut som om den bruker mobildata selv om den er på det trådløse nettet??? En gang under en youtube-video på trådløst nett så sa den at det var nettverksbrudd (eller noe sånt) omtrent da mobildatagrensen jeg hadde satt ble nådd. Noen andre som opplever dette eller har noen råd om hvordan det kan fikses? Jeg skrur opp grensa 10 MB hver dag, men det blir bare uforklarlig oppbrukt! Det var ikke sånn med Lollipop.

  9. Til dere som sliter med "kun nødanrop":

    Installer appen "fix3g4gconnection" fra Google play. Når nettet forsvinner, start appen, mer, "view fixed dialing numbers".

    Da blir telefondelen startet på nytt og man slipper å omstarte hele telefonen (tips hentet fra et tysk forum).

     

    Grei løsning inntil det kommer fiks fra Samsung.

    Det funket, tusen takk for tipset! Jeg trykte på "Turn radio off" og deretter "Turn radio on" og så var nettet tilbake.

  10. Nå er det vel flere her inne som har hatt telefonen en god stund, og hvordan synes dere batteritiden er på telefonen? Ser at spesielt Edge har fått veldig god score hos GSMarena's batterylife test. Hvor lang skjermtid har dere f.eks?

     

    Er usikker på om jeg skal gå for Edge eller flat versjon, så er interessert i hva dere synes om begge :)

     

    http://www.gsmarena.com/battery-test.php3

     

    Angående gsmarena, så har de testet to versjoner av Edge, en som kun heter S7 Edge og en som heter S7 Edge (CDMA). Noen som vet forskjellen? Regner med at det har noe med prosessoren å gjøre(?).

    Joda, batteriet er bra her. Holder hele dagen, selv med mye bruk. Mye bedre enn S6 Edge. Men kunne så klart vært enda bedre.

    • Liker 1
  11. Er stort sett veldig fornøyd med S7 edge. Men en ting holder jeg på å klikker over. Jeg har den med på trening (landeveissykkel) og når jeg kommer hjem, så får jeg ikke åpna telefonen. På skjermen står det "prøv igjen om 10 minutter". Det eneste jeg får gjort er å ringe nødanrop. Har resatt alle innstillingene og telefonen, men ingen ting hjelper. Det som er rart er at dette er KUN etter at den har vært med på trening.

     

    Noen som har erfart dette? evt tips

    Det har hendt meg noen få ganger med mobilen i lomma. Jeg har fingeravtrykkslås, og dette skjer hvis jeg av en eller annen grunn prøver meg på å låse den opp, og så går det ikke på 3 forsøk eller noe sånt. Da må jeg vente en viss tid før jeg prøver igjen.

  12. Hva synes du forresten om størrelsen? Ref Lifeform sitt spørsmål. Hvordan er den å bruke med en hånd? F.eks ta bilder? Det klarer jeg f.eks utmerket med min Galaxy S3 uten at det føles "skummelt" i forhold til at jeg skal miste telefonen. 

     

    Jeg var ganske skeptisk til størrelsen, kom fra skjerm på 5,1". Men det går overraskende bra, ingen problemer, bare fordeler.

    • Liker 1
  13. Skuffet over at jeg ikke kan velge egen SMS varslings lyd....i lista er det mange å velge i men de er korte  (1-2 sek) og kjedelige.

    Hadde håpet på å kunne feks velge en mp3 på mobilen som man kan med ringe tonen :(

    Prøv å flytte ønsket lyd til katalogen \media\audio\notifications. Jeg har i alle fall fått egen SMS-lyd! En som bråker litt mer enn de andre. :)

    • Liker 1
  14. Det virker som om S7 har store utfordringer med overføring av data som lyd og bilde mellom enhetsminne og minnekort via mikroprosessoren. Tenker det kan ha noe med å kjøre med minnehåndteringen Marsmellow 6.01 også, hvor man normalt kan flytte apper, bilder, filmer og lydfiler fritt som man vil.

    At Samsung med sitt touchwiz kanskje ikke helt har fått dette til er synd.

     

    Selv det å koble telefonen til pc og ta ut bildene fra minnekortet er en utfordring, det gikk på 3.forsøk etter omstart av telefonen to ganger og deling av antall filer for overføring i to omganger, tilsammen 78 bilder.

     

    Åpning og bruk av offline musikk fra minnekortet fra Spotify er en tålmodighetsprøve av de virkelig store, treghet og lagg hører ikke hjemme på en mobil i 2016 til en svimlende pris av drøye 8000 norske kroner.

    Minnekortet er et SAmsung EVO+ 128gb  kort til drøye 650kr. 

    Jeg har absolutt ingen problemer med mitt minnekort på 128 GB, som i sin tid ble kjøpt til S5-en. Men jeg bruker ikke Spotify. Jeg bruker det til bilder, hjemmelagde videoer og musikk. Har overført masse filer til og fra, og ingen problemer med å bytte sang. Eneste problemet er at Gear VR nekter å lese det, men det har nok med Oculus-programvaren å gjøre, en kjent bug.

  15. Dette med at dekningsproblemet forsvinner hvis man skifter til IP4 i APN-innstillinger virker til å virke litt 50/50. Fungerte ikke for meg. 

    Ikke hos meg heller. Dvs. den stod allerede på ipv4 fordi jeg har Telia. Men det var interessant at noen har oppdaget at det er ved dårlig dekning den detter ut. Det må jeg legge merke til neste gang det skjer.

  16. Jeg har også mistet dekningen på min samsung Xcover. Det kom etter oppdateringen til 5.1.1 så det er ikke en bug i telefonen men i Android 5.1.1. Detter ut sånn ca en gang i uken og man oppdager det ikke før man prøver å ringe ut.

    På en jobb telefon er det svært plagsomt å ikke kunne stole på telefonen.

     

    Jeg hadde aldri problemer på S6 Edge med 5.1.1. S7 har 6.0.1.

  17. Det er mulig det er tilfeldig, men nå ser det ut til at Telia fungerer uten at jeg mister dekning lengre og må reboote. Det er 4 døgn siden jeg byttet APN fra "Netcom Mobil" til "Telia Internett", og mobilnettet har ikke falt ut en eneste gang.

     

    Instillinger - Mobilnett - Tilgangspunktnavn

    Jeg har bare Netcom Mobil og ingen andre å velge mellom. Men jeg har ikke kjørt den der config-SMS-en jeg fikk automatisk da jeg satte inn SIM-kortet. Burde jeg kanskje det?

     

    Så lenge jeg er på wifi så merker jeg ikke at den detter ut, så er litt vanskelig med statistikken. Men sist jeg merka det var på torsdag. Selvfølgelig da jeg skulle vise noen en app... Og alt gikk i sirup fordi den hadde kopla seg på edge-nettet, bare. Noe den gjør etter at den har falt ut. Bare å boote, da...

     

    Edit: Kjørte config-SMS nå. Da fikk jeg "Telia Internett" istedenfor "NetCom mobil". Får håpe det hjelper.

  18. Det er bare det med dekningen som har plaget meg. Ellers er det en topp telefon. Mye raskere og finere og bedre batteri enn S6. For ikke å snakke om kameraet!!! Men en telefon uten dekning er jo litt dumt da. Men siden flere har problemer så håper jeg at de fikser det, hvis ikke så må jeg sende den inn. Kan ikke gå rundt og miste dekningen, da får jo ingen tak i meg.

×
×
  • Opprett ny...