Gå til innhold

mooCat

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mooCat

  1. Jeg har ikke sett så nøye etter. Tror det er skap i etasjen, men rommene er reservert 3.-5. årskull ved IDI (altså datateknikk og informatikk). Kjøkkenkroken er derimot ikke adgangsbegrenset på dagtid, og sånn ellers er det kun hovedinngangen man må bruke kort for - og jeg tror mange har tilgang til bygget.

    5. etg tilhører ikke lenger IDI. Det er det arkitekt-studenter som skal få kose seg med. Kan hende de fortsatt har vannkokeren der oppe da.

     

    Kokeplatene funker ikke, de bare "fulgte" med kjøkkenkroken.

     

    eh? hvor holder 3.-5. til nå da?

  2. Noen som har tatt MFEL1050 Innføring i idrettsfysiologi eller MFEL1010 Innføring i medisin for ikke-medisinere som kan gi meg et svar på hvilke av dem som er enklest / minst arbeid? Har forøvrig ingen eller veldig lite kjennskap til biologi og medisin fra før av.

    (Kan også eventuelt anbefale et annet, enklere, perspektivemne)

     

    Finner mange meninger om emnene men slik jeg har forstått det så forandres de ofte, så dermed hadde det vært greit å hørt fra noen som har tatt de nylig.

     

    Leste forresten at semesterrapporten i MFEL1050 ikke gjennomføres lengre, stemmer det?

  3. Noen som har lyst til å være støttekontakt til en stakkar som er senoppmeldt i objektorientert programmering (java) og føler seg meget, meget blank? Lover jeg tar det meste etter litt starthjelp ;D

     

    Edit: Trenger egentlig "bare" å bli forklart et LF eller to stegvis på msn eller lignende, må si det er litt forskjell på Java og matlab.. ;)

     

    Det er ca tusen studasser som er på sal og kan hjelpe. (saltider på its learning) Er også et chat rom hvis du trenger rask hjelp (info på its learning også)

  4. Har meldt meg opp til 7 fag, bare for å ha litt å velge mellom å fortsatt holde studieprogresjon om en del av fagene tar kvelden, men stemmer det virkelig at både tdt4100, tdt4102 og mfel1010 alle har eksamen den 25. ? Syns det hørres litt rart ut, at tdt 4100 og tdt4102 krasjer kan jeg skjønne, men at de krasjer med mfel1010 som er perspektivemne syns jeg er litt rart..

     

    TDT4100 eksamen krasjer også med HFEL0004 Retorikk (perspektivemne) :/

    Får registrert gyldig forfall så man kan ta konten hvis man kontakter eksamenskontoret.

×
×
  • Opprett ny...