Gå til innhold

Larsen0210

Medlemmer
  • Innlegg

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Larsen0210

  1. 44% stryk i statistikk, og gjennomsnittskarakter på D.

     

    :shrug:

     

    Jeg tror ikke alle eksamenene er rettet ennå, da det kun er 263 kandidater som er med i den statistikken du refererer til. I fjor var det 466 kandidater når de samme studieretningene hadde faget (link: http://wiki.math.ntnu.no/tma4240), mens i 2007 var det 458 studenter som hadde faget.

    Er vel litt usannsynlig at det skal være så mange færre studenter i årets kull?

     

    En annen ting som er merkelig er at den beste karakteren blant kvinnene er C (og det er kun 3 som har fått det!), da jeg selv vet om kvinner som er mer enn kapable til en bedre karakter. Selv har jeg ikke fått vite resultatet mitt på studweb ennå, og det gjør meg ennå sikrere på at ikke alle besvarelsene er rettet ennå.

     

    Alle er ferdig rettet. Det er jo fler som har fått infoen på studweb. De legger ikke ut noe som helst før de er ferdige med å rette alle.

     

    Edit; Iallefall virker det helt meningsløst om jeg tar feil. Hvorfor legge ut statistikk over faget hvis den ikke stemmer?

  2. Gammel fart: X

    Gammel bremselengde: Y

    Ny fart: Z

    Hva er bremselengden blitt nå?

     

    Dette er vel aktuelt for de som skal ta teoriprøven, dette regner du enkelt ut:

     

    (Ny fart / gammel fart) * (ny fart / gammel fart) * gammel bremselengde = Ny bremselengde

    ((Z/X)^2)*Y = Ny bremselengde

     

    Dette kan man lage enkle regneregler av når den nye farten er enkel å dele på den gamle, dvs feks når man får en dobling i fart, da blir: ny fart / gammel fart = 2, og bremselengden blir 2 * 2 * gammel bremselengde = 4 ganger den gamle bremselengden

     

    Samme gjelder når man tredobler farten, da vil bremselengden bli 3*3*gammel bremselengde = 9 ganger den gamle bremselengden, siden ny fart / gammel fart blir 3.

     

    Håper det skulle være greit å regne med for de fleste =)

  3. Nå får dere oppføre dere som folk og høre på Svelstad, Tøge og Veie! Dere er under konstant overvåkning fra tidligere tropper og befal... bare å se seg over skuldra!

     

    Billettene til NMT er bestilt og dere BØR levere varene der. Forventer et maskin-midtparti! Skal ikke ha noen sveklinger og stusslige folk i MP... hvem er det som går rekke 2, rode 8 i år?

     

    Hilsen Dahlsveen (Drill '07) :w00t:

     

    Det er Syversen det :) Høyeste og eldste i troppen i år ;) (den barnsligste og..)

  4. Det kan godt hende (er i drilltropp 2008 selv :D ).

    Da har du kanskje opplevd korporal Bråthe under rekrutten (eller drillinstruktør, han hadde en eller annen merkelig tittel).

    The one and only. Da gikk han under "Drillgardist Bråthe". Han klaget konstant på vendingene mine, hadde hælspark til tusen en stund. Han ga helt opp til slutt tror jeg. :D

    Neimen, er det ikke Fasting :) Johansen her (i drill 2008 jeg og). Bråthe var en koslig kar :D Det var kjipt når de tidligere drillgardistene dimma :(

  5. Hei.

     

    Nå har jeg sittet i 2 dager og prøvd å lese meg til hvordan jeg lager screen med fler vinduer som en automatisk operasjon under oppstart av linux-maskinen min.

     

    Er det noen som kunne hjulpet meg med å forklare hvordan man gjør det? Jeg har hørt at man trenger å bruke .screenrc fila til det, men så har jeg også hørt noe annet. Hadde noen vært veeeldig snille og forklart meg det slik at jeg forstår det :)

     

    Takk på forhånd :)

  6. Jævlig bra passordsystem! :wee:

    8191462[/snapback]

     

    Hvis noen fra Singapore klarer å finne passordet (uten å brouteforce) så skal det ikke mye til før jeg spiser hatten min.

    8191499[/snapback]

     

    Oi!

    8191536[/snapback]

    Vann over hodet? :p

     

     

    BTW; hva slags hatt?

    8191568[/snapback]

     

    Oida, sorry for det. Det var jeg som var logget inn som Kurume (han var hos meg tidligere i dag). Så derfor svarte jeg med hans bruker (glemte å logge på min egen)

  7. Hmm, om du skal finne medlemmets poster kommer det opp blank side. Jeg har prøvd å sette opp forumet med helt like rettigheter på filer etc. på en annen maskin jeg har, og da får man ikke blank side når man skal finne medlemmets poster. Jeg lurte på om noen har noe fornuftig å si til det. Jeg regner med at det er en innstilling på serveren, siden rettigheter og filer er totalt like. :)

     

    Kanskje disse 2 linkene hjelper;

     

    http://larsen.servegame.com/test.php <- på denne serveren virker det å søke etter medlemmets poster

     

    http://progamers.no/test.php <- på denne serveren virker det ikke å søke etter medlemmets poster

     

    Jeg har ingen anelese om hva som kan være galt, og jeg vet ikke engang om linkene er noe hjelp, men det hadde vært veldig kjekt om noen hadde noe forslag til hva jeg kan prøve :)

     

    Håper på svar :thumbup:

  8. Jeg orket ikke vente og baserte meg på de gamle norsk php filene som er postet tidligere i denne tråden, åpnet en norsk og en ny engelsk (som er standard engelsk til 2.2.1) og gikk over alle sammen, fant det som manglet og fylte inn i den norske. Mye jobb var det, satt nok av timer, men det gav resultater heldigvis :)

     

    Jeg er ikke helt fornøyd enda men jeg vet ikke om noe som "mangler" lengre, men språket mitt er jo ikke helt bra da så :p Jeg kan legge ut det jeg har hvis noen er interessert :) Foreløpig synes jeg ikke den er bra nok til å gis ut :blush:

     

    Edit: Om noen vil sjekke litt rundt på den er det bare å titte: http://progamers.no/forum

  9. Dette virket greit, men jeg har ipb 2.2.1 og da jeg trykker på inbox (da jeg har på norsk språkpakke) skjer det noe galt og jeg mister mye av menyen til venstre. Jeg lurer på om noen hadde en oppdatert verson av språkpakken slik at den virker til 2.2.1, eller bare fortelle meg om jeg har gjort noe galt :)

     

    Jeg ser at det er en del forskjeller i innhold i de forskjellige språkpakkene jeg har, fordi jeg har den originale engelske til 2.2.1 og kan sammenlikne med.

     

    Jeg lurte på om noen har en oppdatert verson, eventuelt fortelle meg hva jeg skal gjøre? :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...