Gå til innhold

pxK

Medlemmer
  • Innlegg

    1 790
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pxK

  1. Komplett har nå tilbud på BenQ XL2420T 144hz og jeg har tenkt å kjøpe en men først så vil jeg vite om det er mye forskjell mellom 144hz versjonen og 120hz versjonen. Komplett hadde jammen ikke mye informasjon om 144hz versjonen og siden begge skjermene har samme navn med eneste forskjellene "120 hz og 144hz" så virker det som noe ikke er som det skal være.

     

    Så kan noen komme med en oppklaring hva forskjellene er og om det er samme skjerm bare med 120hz og 144hz forskjell?

  2. Kort sagt så høres det jo utvilsomt ut som om det er snakk om en salig dårlig optimalisering på PC?

    Ingenting nytt der, da Black ops 1 kom ut så måtte du ha en heftig prossessor hvis du ville ha spillbar ytelse. Uten en heftig prossessor hadde du rundt 20-40fps med høyeste innstillingene og selv med de laveste instillingene i 640x480 oppløsning falt fps'en under 40fps ganske ofte..

     

    Det var min opplevelse med Black Ops 1 med en Q6600 og en 560 ti.

    • Liker 1
  3. Mest sannsynlig bosser, har fått totalt 8 oranges så langt fra bosser.

     

    Inkludert en hagle som du kaster bort når du reloader men istedenfor å eksplodere så flyr den rundt og skyter fiender.

     

    Fikk du dette i co-op? Jeg kan ikke huske å ha fått mer enn 3 - 4 lilla våpen fra bosser i singleplayer. Aldri fått orange

    Har fått alle oranges i solo play.
  4. Spiller for det meste 32 player conquest og noen ganger 24 player conquest, alt over 64 players blir alt for mye rot i min mening. Mest på grunn av mappene er alt for småe for å støtte 64 spillere.

     

    Får vel begynne med mine favoritter og hvorfor jeg liker dem.

     

    Grand Bazaar, 32/24 normal conquest: Det jeg liker med grand bazaar er at det er ett "power struggle map" imo, her er det konstant kamp mellom lagene over B flaget og kontrollen over side veiene. Kjøretøyene holder seg til utsiden av kartet mens infantry holder seg til midten av kartet, kjøretøyene dominerer ikke i grand bazaar takket være trange veier og lite åpent terreng. Det største problemet med grand bazaar er vel at base raping skjer litt for ofte.

     

    4/6

     

    Seine Crossing, 32/24 conquest large: Også ett "power struggle map" imo, konstant kamp mellom lagene over C flagget og bruene. Trange veier sørger igjen for at kjøretøyene ikke dominerer, siden det alltid er noen med AT miner eller C4. Omtrent akkurat lik grand bazaar men problemet med seine crossing er spawnene, ikke US eller RU basen men når du spawner på ett flag, garantert at de verste spawnene du har opplevd har skjedd i seine crossing eller kommer til å skje her.

     

    4/6

     

    Det er de eneste mappene jeg spiller, tehran highway er morsom av og til men ender alt fort i base raping.

     

    Har ikke så lyst å skrive noe om resten av mappene siden jeg ikke liker noen av kartene noe spesielt, spiller heller ikke rush med mindre jeg spiller med noen kompiser som ikke liker conquest.

  5. Jeg har nå ett problem med min Incredible S.

     

    Ett eller annet bruker batteriet enormt, batteribruk måleren viser det er "ringeprogram" som bruker hele 43% av batteriet.

     

    Mer info fra batteribruk:

     

    Bruksdetaljer:

     

    Prosessor totalt: 4s

    Prosessor i forgrunnen: 3s

    Behold aktiv: 1m 2s

     

    Så hva er feil her og kan det fikses? Jeg har prøvd en fabrikk restart av telefonen men det hjalp ikke.

  6. Noen som har noen gode tastatur oppsett? Er en ting jeg sliter med, som jeg ikke helt greier å løse, det er når jeg strafer til høyre, bruker A og D til å strafe, og når jeg strafer til høyre (D), så er det så og si umulig for meg å bruke ability 4 og 5. Noen som har en løsning på det?

    Q og E burde funke hvis du ikke allerede bruker dem.
×
×
  • Opprett ny...