Gå til innhold

LCK

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LCK

  1. Begrensningen her er skjermen. Du kan stille oppløsningen opp så langt skjermen støtter det. Siden det er 24" er det vel 1920x1200 som er oppløsningen.

     

    Programmet Everest vil fortelle deg hvor høye oppløsninger skjermen din takler, også må du stille etter det.

    9605163[/snapback]

     

    Å :) Nå kjenner jeg at jeg ble litt roligere.

    Har nå en CRT 19", jeg hadde den tilkoblet når jeg gikk på innstillinger for å se hvilke oppløsninger jeg kunne bruke og max da var 1600x1200. Så jeg trodde egentlig jeg hadde "bæsja litt på leggen"

  2. Nå ser det egentlig ut til at jeg venter med cpu osv og heller går for et nytt skjermkort. Er det noen som kan anbefale meg et.

    Grunnen til denne oppgraderingen er at jeg får en ny skjerm snart (syncmaster 245b) og jeg får ikke riktig oppløsning med kortet jeg har nå. tenkte jeg skulle bruke max 2000,-

    9572427[/snapback]

     

    Ja hurra, og takk for alle svar :ermm:

    Uansett så ble det et MSI 8800GTS 320mb OC, fikk det for 2000 kr så da synes jeg det var greit. Noen som har erfaringer med kortet?

  3. Hadde nok brukt hovedkortet jeg har nå hvis jeg kunne gjort det men det støtter kun AMD64/FX.

    Har kun 1GB ram også,så jeg måtte nok kjøpt nytt minne også.

    Men jeg tenkte jeg skulle prøve og bruke prossesoren jeg linket til og kjøpe et hovekort om minne i tillegg.

    Er ikke veldig datakynding men jeg spiller endel,og jeg føler nå at det er på tide å oppdatere maskinen da jeg føler at spillene tar all kraft. Dersom jeg skal gå ut i win mens jeg spiller wow f.eks tar dette grusomt lang tid

  4. Lurer nesten på om jeg må vurdere et nytt brett til vinteren hehe, kjører på et ingemar backman brett fra atlantis. Men det som er jævlig er at jeg har hatt menge brett imellom. Hver gang jeg har kjøpt et nytt har jeg stuet det vekk i kjelleren, men jeg ender alltid opp på det iløpet av sesongen, merkelig. :D

  5. En annen ting også; hva kan egentlig gå galt? Man skrur jo kun på dekselet, og hvis ikke dette sitter satt sammen utrolig merkelig, skal jo dette være kakestykke. Man slipper vel å skru på selve telefonen vil jeg tro  :hmm:

    9103200[/snapback]

     

    Ikke dekselet til front. Der sitter jo skjermen, og der var det risiko for noen klips som kunne knekke. Såvidt jeg forstod.

    9103597[/snapback]

     

    Ok, men har ikke det nye dekselet nye klips da? ;)

    9106043[/snapback]

     

    Jo, men om du skifter til sort, uorginalt deksel så tror jeg du er røpet allerede der når det kommer til garanti :p

    9106907[/snapback]

     

    Men,hvis telefonen blir rar kan man jo bytte tilbake før men leverer til service da :innocent:

  6. Har kjøpt et deksel til nokia n95 på ebay. Det jeg lurer på er, bryter jeg garantien hvis jeg tar av det orginale og setter på dette? http://cgi.ebay.com/Housing-Faceplate-for-...1QQcmdZViewItem

    9098319[/snapback]

     

    Helt sikkert ;)

     

    Skulle noe skje, er det vel bare å sette på det gamle igjen :whistle:

     

    Gi tilbakemelding på hvordan dette har gått (fra bestilling til ferdig montert :) ) . Denne vil/må jeg ha også :thumbup:

    9098439[/snapback]

     

    Skal komme med updates, bestillte det for bare noen timer siden..

    Men,vil noen kunne se om jeg har tuklet med dekslet? Er det noe "warranty seal" eller noe på det orginale dekslet tro? :hmm:

  7. TVersity er ikke laget av Microsoft, så det er ikke nødvendig, men hvis du skal spille av DivX eller Xvid må du ha det, eller Transcode 360.

     

    Du må gå på www.xbox.com\pcsetup og laste ned det som kommer frem, så kan du koble din 360 opp mot en pc som bruker XP MCE.

     

    Prøv å gjør det jeg skrev, så poster du mer hvis du trenger mer hjelp. :)

    8170526[/snapback]

     

    Im back :) Nå har jeg:

    -Lastet ned windows media player 11

    -Søkt opp nettverket på xboxen,fikk litt problemer her. Siden jeg har kryptert routeren måtte jeg taste inn sikkerhetskoden jeg fikk når jeg aktiverte sikkertheten på routern. Men når jeg søker etter nettverk finner jeg ingen med xboxen. På et annet bilde(der jeg velger hvilket trådløst nettverk jeg vil koble meg til) står det connected.

    -Når jeg går inn på wmp11 for å velge hva jeg vil dele media med, får jeg ikke opp xboxen som et valg.

     

    Det er her jeg stopper opp. Hvorfor ser ikke nettverket xboxen??

  8. TVersity funker fint, sørg for å ha ffdshow inne for å dekode alle mulige typer video.

     

    Quick start guide}

    8165605[/snapback]

     

    La inn begge programmene og søkte etter media på pcen gjennom xboxen men den fant ingenting. Fikk opp en melding på xboxen der det stod at jeg skulle gå in på xbox.com sidene og på noe som heter pcsetup....?? Må jeg gjøre dette i tillegg til å legge inn de programmene gangsterpanda nevner?

×
×
  • Opprett ny...