Gå til innhold

gneis

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gneis

  1. Det er jo selvfølgelig min skyld at jeg kjører for fort, selv om det var en glipp av de sjeldne som medførte min første bot. Men likevel hadde det ikke gjort noe om han hadde skrevet 60 istedet for 61. Såpass synes jeg at jeg fortjener. Synd ikke politiet tar hensyn til bo- og levekår. Hehe.

  2. Offameg. Ble i kveld tatt med laser, 61 kmt i 50-sone. Var uoppmerksom i noen sekunder bare, så var det gjort. Har undersøkt og funnet frem til at om jeg hadde blitt tatt for 60, ville jeg "kun" fått 1600. Synes det var trasig at politimannen ikke kunne vist litt skjønn for en som aldri har blitt tatt for noen trafikkforseelser tidligere. Så med 2900 i bot blir det ikke mat å få på en stund. Hehe. Ikke greit å være student i Norge.

  3. Denne tråden passet godt for meg. Trenger å få ut litt frustrasjon av trafikken av og til. Av og til lurer på jeg på om jeg skulle latt være å tatt førerkortene mine i det hele tatt, for jeg blir steik forbanna av andre trafikkanter nesten hver dag.

     

    Nr. 1: Hvorfor er det ikke lov å knekke blinklysbrytere i bilene til andre? De har jo ikke bruk for de likevel.

     

    Nr. 2: Billist som kjørte maks 1 meter bak meg når jeg kjørte sykkelen. Jeg bremste for å skremme han litt så han skulle holde avstand, men han endte meg å gjøre en farlig forbikjøring for så å presse meg av veien.

    Skulle hatt juling!

     

    Nr. 3: Gamle folk som ligger 10 - 15 km under fartsgrensen, uansett! Er det 80 ligger de i 65 - 70 og når fartsgrensen reduseres til 60, ligger de faen meg i 40 - 50 ich også!

    Enkelte skulle ikke fått fortsette å ha førerkort og det burde innføres bøter for å kjøre for sagte TILSVARENDE bøter for å kjøre for fort.

    • Liker 1
  4. Jeg har slitt litt med sosial angst også.

    Prøvde å bare "hoppe" inn i sosiale situasjoner, og det har jeg foreløpig bare gode erfaringer med.

     

    Hev zoloftene mine og tok litt større sjanser.

    Selv om det ikke alltid går så bra på fylla, så synes jeg det er bedre enn at folk ikke kjenner meg.

     

    Ta utfordringer, lev livet, ha det gøy:)

  5. Med flat skatt antar jeg at du mener f.eks. 30% av brutto inntekt for alle?

     

    Syns faktisk at de som tjener mest skal betale størst prosentandel av inntekten sin i skatt. Jo mer de tjener jo mindre faktisk behov har de for så mye penger. Noe vi burde vert mye strengere på her til lands.

     

    La de som sliter med å klare seg få skattelette og de som faktisk har penger trøkt langt oppi ***** få betale skatt til den store gullmedaljen.

     

    Mhm. For det er jo en motivasjon til næringslivet.

  6. Egentlig burde det vært slik at de kunne ta seg "jobb" i fengselet, slik at de måtte tjene seg penger til proviant.

    Jeg har ingen interesse av å finansiere deres liv.

     

    At de ser på porno er ikke så farlig.

    Det er helt naturlig når man ikke har "alternativer".

×
×
  • Opprett ny...