Gå til innhold

Medisterkakemonsteret

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Medisterkakemonsteret

  1. "OCZ hevder denne kjølepastaen skal senke CPU-temperaturen med opptil 10 prosent sammenlignet med tradisjonell pasta."

    Hva slags påstand er dette?? Den eneste måren å regne prosent når det kommer til temperatur er å bruke Kelvin-skalaen, og da er 10% en rimelig drøy påstand å komme med.. I mitt tilfelle vil CPU-temperaturen synke til under romtemperatur, og det er ikke lett ettersom jeg ikke bruker peltier.

  2. HURRA! har en slik en 1950xt crossfire master. på 2 stk 20" sony

     

    Var i gang med å køle med gamle catalystdrivere for n'te gang da 7.3 ble lagt ut... (xp x64 7.1 og xp 7.2) Whoa! Endelig funker catalyst control center i x64 edition! og oppløsninga blir riktig! ingen feilmeldinger! extended desktop funker i begge os. Og skjermene i "vanlig" xp er ikke lenger svart-hvitt! og jeg slipper å bytte til andre kabler når jeg bytter bruker! Og som en ren bonus fikk jeg installert x64 sp2!!

     

    Happy days! :!: :!:

  3. Fotoboksvarsling til Medion Gopal Navigator

     

    Jeg investerte for noen måneder siden i en Medion GoPal Navigator 2. Den er temmelig lik Medion PNA 500T som er blitt testet her.

     

    Amobil skriver:

    Så vidt vi klarte å finne ut, kan ikke 500T vise fartsgrense. Den kan heller ikke vise deg om du nærmer deg fotobokser. Det er også et minus at denne GPS-mottakeren ikke vet om tunneler, og ikke viser at du beveger deg. Dette er en stor ulempe dersom du kjører i tunneler som deler seg, eller om det kommer et kryss umiddelbart etter tunnelen.

     

    Bortsett fra fartsgrensevarsling gjelder dette også GoPal Navigator 2.

     

    Uansett, for en ubetydelig slump penger lastet jeg ned en POI-warner (points of interests advarselifisator) på denne siden. I tillegg gir jeg denne gjengen en euro i måneden for et fotoboksabonnement. Nå har jeg så og si alle fotobokser, bensinstasjoner, tunneler, butikker, fartsgrenser, trafikklys, varehus, verksted, YOU NAME IT på min lille GoPal. Og jeg har blitt veldig glad i den. :D

×
×
  • Opprett ny...