Gå til innhold

turbo_fever

Medlemmer
  • Innlegg

    1 111
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av turbo_fever

  1. Har også tested Alphaen i helgen på PC. Å der var det veldig klart at dem ikke er ferdige med kontrollene for å fly å svømme. Dem holder vel på med dem håper jeg. For det var helt horribelt å få til noe bra.

     

    Er klart designet for analoge sticker. Brukte vanige piltaster for og styre, å det fungerte mere som stikker. Så enn må regne med en god del justeringer i starten på pc for å få til gode kontroller. Håper detm fixer en litt mere vid kamera vinkel og att kameraet kan bli trekkt litt lengere bak i 3 person

    • Liker 2
  2. Tipper at mange VR-entusiaster, gnir seg i henda nå ja!  :dribble:

     

    Det er uansett ca 1600kr dyrere pr stk enn i USA.

    699$ X 8,5/8,6 ca 6000kr

     

    Heia Norge.

    Med 25% moms, så får jeg 7489 kr. Tror ikke vi skal klage over elektronikk-priser her i Norge. Vi får i tillegg en ekstremt god reklamasjonsrett som alle kan ta nytte av. :) 

    Så klart skal vi klage litt. Skal ikke bare bøye seg over å ta imot. Men det har jo detta landet glemt.

  3. Så du lakkerte aldri noe av kabinettet da Nizzen.? Blank alu var jo inn på den tiden. Samma stilen hadde vel mitt gammle Lian Li P70B eller hva enn det heter. Pulver lakka alt svart:D

     

    Skulle jeg kjøpt et TJ07 så måtte det blit pulver lakkering i en farge. Kanskje Gunmetal Grey, ikke bare standard svart.

    Eller no Hyper Black om det skulle være litt blankere

  4.  

    Der sa du nå vettu. Tenker jo ikke lenger enn nesa vettu. Men som jeg sa er den litt høyere ingame eller hva den blir stillt til. Er vel fordi kortet har headroom til å klokke seg opp eller?

     

    Gjennstår bare å finne ut om det må bios flash til for å få justert minne no.

    Hyl om du finner løsningen. Jeg har samme problem som deg, dog med MSI GTX 970.

    Har prøvd med Nvidia Inspector og flere versjoner av MSI Afterburner, men alle setter memory clock til standard verdi så fort jeg trykker "apply".

     

    Da testa jeg klokking på detta Inno3D 980GTX kortet. Ikke gjordt noe med drivere eller noe anna på systemet som jeg er klar over. Men dro bare på minne slideren i Msi afterburner 4. Å nå bestemmte det seg for att minne ikke var noe problem å klokke..

     

    Så dro opp GPU-Z å kjørte Core/BOOST til 1500mhz. Men ser den går vel over 1500mhz i spillet, over og under. Burde jo for pokker holde seg på 1500maks. Så minne på ca 7900mhz.

     

    Blei +125% power, så 1500/7900mhz uten å røre volt, viffta på 60%.

    Arma 3 var null problem. Virka som Pcars og funnka bra. Kjører spilla med DSR i 2560/1440P da.

    Misster vel litt fps her å. Men etter en runde på spa med 10 extra biler, så såg jeg på replayet. Å der blei tv'n grå gitt. Så må vel justere klok eller volt litt kanskje.

     

    Liker ikke att denne klokken skal gå over hva som blir satt, men er vel laget slik.

  5. Der sa du nå vettu. Tenker jo ikke lenger enn nesa vettu. Men som jeg sa er den litt høyere ingame eller hva den blir stillt til. Er vel fordi kortet har headroom til å klokke seg opp eller?

     

    Gjennstår bare å finne ut om det må bios flash til for å få justert minne no.

  6. Jo da, testa både med V3 og V4 + asus sin GPU tweak. Bare stiller seg på default igjenn.

    Core clock er vel 1152Mhz og minne på 1753Mhz. Boost clock er på 1253Mhz men ser i AsetoCorsa at den ligger på 1316Mhz. Så setter jeg det som skal være 1500 så blir den på 1560'ish tror jeg det var.

     

    Å clocke disse nvidia korta er jo noe jeg må lære meg, ikke hatt ett siden GTS 8800 var det vel?

    Får bare opp +/- offset fra standard på clock, så må regne ut ca hva det skal stå på.

  7. Kjipt du fikk det kortet når du hadde bestillt Gainward sitt. For min egen del hade jeg bestillt Inno sitt:P Håper bare vannblokkene til referanse korta passer. Det lille jeg har sjekka rundt så skal dem gjøre det.

     

    Så lurer på å montere en Aquacomputer Nickel block + EK sin nickel bakplate, om det vil passe:S Da blir det å kjøre Pcars å Arma 3 i andre pc'n med dette kortet. Og resten på nåverende med 2x 290x DCII

  8. Detta er sikkert det samme som jeg kjøpte når det var -16%. 4195. Tror jeg da.

    Det jeg har fått er ett Inno3D GTX980 OC med tre vifter.

     

    Edit: Ser du linka til ett Gainward ett. Jeg bestillte det som såg ut som og var beskrevet som bare GTX980 å viste seg å være det jeg viser bildet av. Blir vel å ha vannblokk på det om det er mulig da

    20141014113657_679_.jpg

  9. Nei jeg hadde ca 1350W på stikkontakt med mine 3 7970 kort klokka til rundt 1300/1700.

    Nå kjører jeg test med 1 290x DCII OC bare. Å den lekasjen virker for å ha stoppet, var i leddet på en 90 graders nippel. Har noe under i tillfelle de skulle komme no. Følger med vettu.

     

    Skal jeg ta noen tester får jeg vel skru av alt av det der EIST, C3/C6 etc etc å ULPS for skjermkort og.

  10. Afterburner fungerer bra hvis du skal klokke moderat. Om om du skal gi gpu'en mer enn 200mV, så må du flashe kortet med pt1/pt3 bios og laste ned moddet versjon av asus gpu tweak. Har lekt litt med pt1 bios og 1.6v satt i gpu tweak. Idle viser gpuz 1.45v og load viser den 1.38v. Vrm1 blir varm, nesten 90 grader(sikkert dårlig kontakt der) selv med vannblokk. Kjernen ble maks 54 grader. Vrm2 er også kjølig, rundt 45 grader. Er det ek blokk du skal sette på dine 290x?

    Du har ikke noen link til denne moddete versjonen av gpu tweak da, sjekka litt på nett etter den. Ikke funnet den enda. Må sikkert vite hvor man skal sjekke, på nå forum sikkert?

×
×
  • Opprett ny...