Gå til innhold

medlem-90636

Medlemmer
  • Innlegg

    4 629
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av medlem-90636

  1. Kanskje hun bare ikke er ekspert på å skrive slik at alle forstår hva hun mener? Jeg forsto det kjempegodt, men jeg er flink til å ikke bare lese en og en setning, men heller lese hele avsnittet og sette setningene i samme avsnitt i sammenheng med hverandre.

     

    Jeg synes tipset hennes er kjempegodt. Ved å reise seg opp og forlate hunden uten så mye som et ord og ignorere den oppnår hunden ingenting av det den ønsker å oppnå med adferden - enten det er dominans eller onani det dreier seg om. Til slutt vil hunden forstå at adferden ikke lønner seg, og han vil slutte.

     

    Det finnes selvsagt andre måter å gjøre det på. Måten hun nevner er ikke slik jeg har gjort det. Jeg har føyset bort min hund og jaget henne ned fra senga/sofaen når hun har begynt. Det hender hun fremdeles prøver seg, men hun avslutter UMIDDELBART når jeg sier "Nei". Denne hunden er 5 kg , og det har derfor vært mulig for meg å "kjempe litt" med henne. Er ikke sikkert jeg hadde turt å bruke samme fremgangsmåte på en huskyhann f.eks , da hundene kan bli rimelig gira og "borte" mens de holder på .

  2. Hun forklarer jo rimelig godt hva hun mener med å ignorere hunden i setningen som følger

     

    Siden det helst er besøkende som "plages" av denne adferden kan de advares på forhånd om å forlate hunden uten å gi den noen som helst oppmerksomhet dersom den skulle begynne med dette

     

    Om det er besøkende eller husfolket som plages med adferden spiller selvsagt ingen rolle, men her forklarer hun altså hva man kan gi beskjed om til besøkende :)

  3. Jeg tenker på det som er opp til vurdering i finansrådet (? heter det det? ) i disse dager. Det er snakk om at ingen får boliglån (sikkert snakk om førsthjems) med mer enn 90% finansiering :)

     

    I dag har jeg termin faktisk. Planen for kvelden er taco og inntak av sukker :ph34r:

     

    Vi har vært på besøk til et vennepar og deres 3 mnd gamle baby. Smelta hjertet mitt helt når hun smila til meg. Føler det er veldig greit å være babysyk når jeg mest sannsynlig har min egen innen 14 dager :love:

  4. Vi er fremdeles studenter som bor hjemme, så jeg føler vi har litt lov å skjemme hverandre vekk. Men ferie to ganger i året? Nei, vi sparer faktisk til å kunne ta huslån. x)

    Fornuftig å spare til huslån, spesielt nå med den nye regelen om "kun" 90% finansiering

     

     

    Jeg unner ikke min kjæreste noe mindre jeg , bare fordi vi ikke bruker masse penger på reise i året. Vi har vel litt andre prioriteringer for tiden med husbygging og baby på vei :) Ikke det at vi "sløste" mer før heller..

     

    Jeg har hormoner i dag :ph34r: Har vært en veldig veldig snill gravid så langt, men i dag :ph34r: Sikkert fordi jeg nærmer meg slutten... termin i morgen :yes:

  5. haha :p

     

    Mine fikk et halvt (lite) griseøre hver i helga. Geisha spiste sitt med en gang, mens Thea liker å ta vare og kose seg litt etter litt. Så på søndag skulle samboer ta fra Thea griseøret, og presterte å gjøre slik at Geisha fikk tak i det. Da han skulle ta det fra Geisha svelgte hun det som var igjen (ca 1/4 griesøre) helt :dontgetit:

     

    Ikke så veldig smart hun da sikkert, mest grisk :!:

  6. Usikker på hvem den øverste er, de har hatt en til som var veldig lik den du nevner som valp, men mest sannsynlig har du rett. Kjente igjen stedet bildet var fotografert på iallefall . De endrer jo drastisk farge fra de er valp til de er voksen noen av de.

     

    Det er aldeles nydelige hunder, og så fantastisk personlighet :love:

     

    Synes allikevel at de som vurderer å skaffe en skal være oppmerksom på at det følger med en del pels-stell. Pelsen er lang og fin, og det krever vedlikehold for at den skal holde seg slik :)

  7. Et lite spørsmål om Chinese Cresded Powder Puff. :) F.eks her hos Canis: http://www.canis.no/oppdretter/rasepres.php?raseid=335. Nederst på siden er to bilder av denne rasen. Pelsen ser veldig forskjellig ut. Er dette bare på grunn av at den ene er klippet, eller finner man så store forskjeller innenfor rasen?

     

    Så artig , jeg "kjenner" de hundene der :)

     

    Det er som eplefe sier, de ser annerledes ut som valp.

     

    Jeg måtte le en gang. En fyr kom bort til meg og fortalte at han hadde funnet ut hvilken rase han ville ha, og kunne fortelle at det var en puff. Han hadde sett en, og fallt helt for rasen. Så artig sier jeg, og viser han bilder av de puffene jeg kjenner. "Nei, den jeg skal ha ser ikke sånn ut". Haha, han hadde sett en valp , og valpene har kortere pels. Han ville ikke ha en slik med lang pels nei . Søtnos

  8. Magien :!:

     

    En jeg kjenner dater bare jenter på 16-17. Han blir alltid dumpa før det har gått ett år. Da er de ikke forelska lengre :thumbup:

     

    Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke får sommerfugler i magen når kjæresten min ser på meg. Det jeg har med han ville jeg ikke byttet ut for alle sommerfuglene i verden.

     

    Han er en jeg stoler fullt og helt på. En jeg ikke er redd for å blottlegge meg for. En jeg kan fortelle alt til. En jeg kan gråte på skuldra til. En jeg verdsetter mer enn noen annen i hele verden.

     

    Den inderlige kjærligheten er så mye mer verdt enn en flyktig forelskelse.

  9. Nå har kanskje jeg brukt litt mer tid på nakenhunder enn deg, Linn, men jeg har sett opptil flere feilhårede puffer, og noen av dem har faktisk lignet veldig på den på bildet. Men om hun har tynnet pelsen dens, så kan det jo være derfor den ser så lite puffete ut.

     

    Nå kan det tenkes at jeg har vist bildet av puffen til familiens puff- og -nakenekspert som muligens har enda bedre erfaring enn deg igjen :)

     

    Og ja, du kan gjerne kalle meg Sookie siden det er brukernavnet mitt :)

  10. Bare ekstremt hårete nakne kan passere som dårlig behåret puff. Dårlig behåret puff og veldig hårete naken som ikke er barbert er vanskelig å skille fra hverandre, cue point being tennene. Ta en kikk på tennene hennes, om de er perfekte og flotte er det en dårlig behåret puff. Er de mindre perfekte og mindre flotte er det en hårete naken. \o

     

    Det med tennene er helt riktig. Beste måten å skille en naken fra en hårete.

     

    En feilhåret puff (dvs en puff med lite hår) vil av seriøse oppdrettere selges til sterkt redusert pris. Jeg har bare sett ett eksemplar av en slik feilhåret puff, og den hadde mye mer hår enn den som er avbildet ovenfor. Derfor jeg lurte på om det virkelig var en renhåret puff..

×
×
  • Opprett ny...