Gå til innhold

Tiidus

Medlemmer
  • Innlegg

    487
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tiidus

  1. Hei, jeg gjorde det samme. Men sletta ordren etter 10 dager da jeg ikke gidda å vente. Hva gjorde du? sendte de en mail? Ser de fortsatt har det til 17,99 så kan kanskje legge inn en bestilling på nytt :)
    Gjorde faktisk ingenting. Skulle til å sende mail da status plutselig endret seg til packing. Hadde vel awaiting stock i 14 dager, bare å vente I guess. Skader sikkert ikke å legge inn bestilling på nytt.
  2. Jeg har en PSP Phat med CFW (kjøpte BatteryTool på modnet og mekke sjæl)

     

    Ser ut til og funke greitt og har testa en Lucasart's-pakke med SCUM tror jeg det var. snedig sak ;)

     

    Men, nå er det dags for Større minnekort... så, er det noen begrensninger på hva PSPn tar?

    vurderer 8Gb Dette...

    Men, ser det er noen billigere også... merker man skrive//lese-hastigheten godt eller??

     

    TA

    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12796

     

    Supert minnekort, har det selv. Eneste negative er vel at det er litt tregt å legge over filer. Men kjører spill helt perfekt, ikke noe lagg. Meget billig også.

  3. Bestilte nettopp det nyeste PoP siden det var på billigsalg, men har ikke spilt et eneste et av de forrige spillene. Har fått med meg at spillserien har en viss historie, men hvor betydelig er den? Er det sånn at jeg kan hoppe rett inn i det nyeste uten noen kjennskap til de eldre, eller burde jeg spille/eventuelt se retrospectives?

     

    Det jeg egentlig lurer på er hvor betydelig historien er i spillopplevelsen? Er den på høyde med MGS eller er det ganske care?

     

    Edit: Oops, ligger vel kanskje feil den her. /rapportert

  4. De fleste filmer i xvid-formatet er det bare å legge over på minnepenn/ekstern harddisk, trykke på trekant og velge "vis alle". Hvis du ikke får spilt den av er det pga at xvid faktisk er ei suppe av forskjellige codecs, og PS3 ikke har støtte for alle disse. Men gjelder et fåtall, ihvertfall om de er av nyere dato. Her kommer streaming inn, for ved å bruke feks TVersity (som er veldig enkelt), så koder maskinen din om filmen samtidig som du ser den på TV'en; såkalt transcoding. Link til guide Husk å sette transcoding til tvunget om filmen ikke funker, for programmet er fortsatt litt BETA - klarer ikke å oppdage automatisk om filmen trenger det eller ikke.

     

    Edit: Altså, er det .iso-filer du har så kan de ikke spilles av direkte på PS3'en.. om det er det du mener med dvdr.

  5. Må jeg ha en hdd med fat32 koblet til for å ta back up så filene blir lagret noe sted?

    Ja, det må du. Er du som meg så har du kanskje noen gb liggende på ps3'en din, så da holder ikke en usb (aka minnepenn?). Selv har jeg brukt "Norton PartitionMagic" til å formatere disker til fat32. Med den kan du også feks lage to partisjoner; en i fat32 og en i NTFS. Da slipper du å kaste bort hele plassen på et gammelt filsystem.

  6. De fleste monterer bare et kamera på et stativ, og filmer skjermen.

    Noe som er totalt idioti.

    Det ser ihvertfall ut som det er tatt opp direkte.

     

    Haha, fint å se at du går stikk imot din egen signatur. Hele posten din var uten mening og unødvendig.

    Beklager. Idioti som i at når man først skal legge ut noe på feks youtube, som kanskje noen tusen folk skal se, så kunne man i det minste ta det opp skikkelig. Er veldig billig for tv-kort om dagen, ikke er det særlig vanskelig heller. Er bare personlig så sinnsykt irritert å over se videor hvor folk filmer med mobilkamera og viser "aw3s0me stuNtvide0 GtA4"!!!!!111" etc.

     

    Also, beklager bump.

  7. Transcoding er ikke så vanskelig med TVersity som mange skal ha det til.

    Selv leste jeg en guide, innstallerte bestemte codecpacks og sletta alt annet som kunne kludre det til. Nå streamer/transcoder jeg video uten problemer, ser like bra ut som orginalfilen. Hva angår 720p så skifter du container til .vob, som sagt før i tråden, med mkv2vob. Iom at det da ikke trengs noen transcoding, siden det ikke lenger er .mkv (som da ikke ps3 støtter), så kan du gjerne ha filen på pc'en og streame med TVersity.

×
×
  • Opprett ny...