Gå til innhold

Foramannen av styret

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Foramannen av styret

  1. Enkelt svar: Ikke juks!

     

    Det hjelper deg kanskje det året karaktermessig (eller ikke hvis du blir tatt), men du ender fort opp med å bruke mer ressurser på å jukse enn å faktisk lære deg stoffet. Alt du lærer neste år er også basert på dette året så der blir du også nødt til å jukse. Blir på en måte en ond sirkel.

     

    Nei, skaff deg noen gode venner i klassen du begynner i, lær stoffet og få gode karakterer :). Skal ikke så mye til!

     

    Skift holdning! ;)

    6668891[/snapback]

     

    hold kjeft!

     

    juks lønner seg lizzm

  2. Heisann

     

    I morgen skal jeg på 100års lag til mamma og pappa, (50 begge to på nesten samme tida), og i den forbindelse tenkte jeg at jeg skulle lage en tale fordi de faktisk er ganske greie, men hva skal talen inneholde?har aldri holdt en tale før.

     

    Er 17år, hvis noen lurer på det ;) , hadde vært fint om noen hadde hatt noen linker til netsider som ommhandlet dette og :)

     

    På forhånd takk

  3. En regelbok med alle grammatiske regler.

    Vet ikke om det står i ordboken din, men det beste er å skrive det for hånd, for da *vet* du hvor du skal slå opp.

     

    Har en tekstbok derj eg skriver ned alle grammatikkregler vi kommer over.

    5963297[/snapback]

     

    Tusen takk for at du tok deg tid til å svare Mats. Nei, det går desverre ikke fordi vi kan ikke ta med håndskrevne ting på prøva, men ellers var det en bra ide :thumbup:

  4. Hei

     

    Jeg skal om noen dager ha engelsk tentamen, GK( Vidregående 1 året), og i den forbindelse lurte jeg på om hvilke hjelpemidler som er lure å bruke?

     

    Vi har lov til å ha med oss en god del bøker, men tekstboka er da ikke lov, bøker som vi kan ha med oss bør være ordbøker/synonymordbøker.

     

    Bortsett fra Engelsk-norsk/norsk-engelsk ordbok fra kunnskapsforlaget så har jeg ingenting, hva annbefaller dere å bruke til den allerede nevnte boka?

     

    På forhånd takk.

  5. Hva skal du ha hjelp til? hva får du ikke til?

     

    Har gjort hele oppgaven og har den på pcen her med svar med vet ikke om jeg vil gi ut den til en som ikke gidder å gjøre den sjøl. Hva trenger du nemlig hjelp til?

    5954306[/snapback]

     

    Trenger hjelp med oppgave 1 punkt 3, trenger også hjelp med oppgave 3.

    Hadde vært kjempefint om du kunne ha hjulpet meg ;)

    5954991[/snapback]

     

    Oppg. 1 punkt 3 bør vell være den enkleste vis man prøver å forstå selve økonomien og har lest en del i boka. Du skal rett og slett finne ut om familien bruker mye eller lite penger og så kommentere hvorfor du mener det, og hva familien kan gjøre for å kvitte seg med ekstra unødvendige utgifter.

     

    Akkuratt i denne oppgaven er det veldig smart å sammenligne med sifo tallene (husk stordrivsrabbat eller hva det heter på 20 %), og da vil du se at denne familien er helt rå på å bruke penger. Ett ganske unødvendig ting er feks resturang utgifter på 2000 (?, har ikke oppgaven akkuratt her). Fjerner du denne posten er familien kvitt store deler av sin utgift.

     

    i en slik oppgave er det rett og slett å bare plapre ned det du mener og gi begrunnelser som er fornuftige og eksempler som presiserer ditt synspunkt.

     

    Legg ut det du ville svart her og jeg kan iallefall prøve å hjelpe deg videre. Er ikke så god i økonomi, men har mer enn 5 så bør klare å hjelpe litt iallefall :p

    5955313[/snapback]

     

    Hei sorry for at jeg ikke rakk å svarte deg i går, jeg spurte pappa og han gav meg hjelpen jeg trengte, uansett prøva gikk kjempebra, så takk for at du hjalp meg med blandt annet det med resturant utgiftene.

×
×
  • Opprett ny...