Gå til innhold

gillard

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gillard

  1. R.I.P

    Kjenner igjen den guffne følelsen når det går opp for en hva man nettopp har gjort..

     

    Du kuttet en transitor på pcb eller? Med barberblad?

     

    mvh r.-

    5504198[/snapback]

    jeg brukte skalpell,men bladet var ikke beregnet for denslags jobb...tok av hs-en av en amd...gikk greit,helt til vi skulle putte den på plass..bena hadde fått seg en kraftig "sving"...ikke likke lett å rette når alle bena skal passe i"seks" retninger..neste prosjekt er....,dobeltkjerna,....av med hs..prata om fasekjøling.. :dribble: det hadde vært helt konge..intel-en min var ett kjært.... :cry: .... ikke lett å skrive om det...savner min gamle(års) :cool: intel..de nye bitene er på vei.. :w00t::w00t: hadde det været så vel..etter noen minutter kom det kobber fre cpu-en...hm... :hmm: ...dette kan ikke være riktig,skrapa av det "grønne" belegge.ønsker all intel fans lykke til,hs-en sitter festet med noe som ligner loddetinn. :D det er med sorg jeg sier farvell til dere alle... :cry: men livet må gå videre

     

    om du ikke har vannkjøling, vil jeg etter erfaring si som følger,ikke ta av hs. om du ikke er garanteret at kjølinga di passer!

     

    skal nå gå over til lanparty\crossfire\amd\170 optron.sorry intel!! :cry: ....,

    men amd knuser min intel ivertfall...cpu-en fikksa ikke 1800 kortet mitt..om jeg ikke tar feil,trengs en 3.9 for å kunne kjøre det gpu-en krever....dette prosjekte kostet meg rundt 8000kr.ikke noe bilig morro..,men skulle over til amd uansett.

  2. Jeg mente volt på minnekjernen og minnebuffer, de står på 2,097 default iflg ATITool. Hvilke verdier bruker du for å klare 900 mhz på minnet?

    5410452[/snapback]

    det husker jeg ikke.kjører du 3dmark?og om du gjør,hva er det meste du klarer å klokke før den ikke vill starte?lurer på om det er noe gålt med korte mitt.hva har du som standar på atitool når du starter.klokkinga alltså.har 600\700..men det skal gå på 625\750 orginalt.om jeg setter det opp dit,mekter 3dmark å kjøre.svart skjerm,hvit skjerm og alles favorit...blå skjerm..

  3. Takk, jeg klarer 837 mhz på minnet med std volt. Hvor høy volt bruker du for å nå 900 mhz?

    5393892[/snapback]

    1,400 vgpu..klokka litt nå.men når timp. begynner å komme opp i 60 grader blir det "pling" i scaninga..med 675cor/819men.stock volt.ligger tempen på ca49 grader..cor669/mem841,kjørte cor ned litt..da kom mem`en litt mere..skal se hva max blir.

    men en ting jeg ikke skjønner er,helt ut av det blå,hopper cor ned på 545..sprøtt! :hmm:

  4. atitool

    Du kan jo kjøpe en blokk som kjøler minne også.

     

    F.eks DangerDen sin

    5382450[/snapback]

     

    Jeg har allerede kjøpt Maze4 gpu, den kjøler gpu noe bedre enn en heldekkende løsning i tillegg til at flowen gjennom hele systemet ikke senkes så mye. Synes de heldekkende løsningene koster mer enn de smaker :roll:

     

    Se mer i tråd om Vannblokk til skjermkort - heldekkende el kun GPU?

     

     

    har noen noe tips om hvilket merke man bør bruke,av vann kjøling og sånt?kjipt om det skulle lekke!  har klokka 1800xt kortet til 680cor..men det var max med stokvifta  vurderer å bygge meg vann kjøling som virkeligen kan jobbe litt  er fersk i dette med klokking,vann osv..driver å lærer

     

    Se litt under Kjøling - Vann og ekstrem. Både Mist, Asetek Waterchill, Danger Den m.m. er gode merker. Thermaltake Big Water kan det kanskje advares mot, har hørt om en del problemer med de settene. Lekkasjer kommer som oftest av brukerfeil, derfor bør alltid vannkjølingen testes før strømmen settes på andre komponenter. Les mer om dette i andre tråder.

     

    Gillard:

    Hvilken spenning har på 680 mhz core? Bruker du 100% viftehastighet? Hva ligger idle- og loadtemperatur samt romtemperatur på? Hvor langt klarer du å klokke minnet med standard spenning? Overklokker du ved bruk av OC Tool eller ATI Catalyst-driveren?

    5387407[/snapback]

     

    680 klarte jeg,om jeg ikke husker feil,standart volt..men da fikk jeg ikke mem opp veldig langt egentelig.ble veldig fort ustabil om den ikke "hadde dagen".så prøvde jeg opp på volt, 1.4..om jeg ikke tarfeil.(etter dette prosjekte måtte jeg formatere..)vifta max.rundt 70-75 grader.rommtemp par og 20.som sagt erjeg ikke helt sikker. ca 810.....med volta opp, ca900, litt +.atitool..http://www.techpowerup.com/atitool/downloads.php

  5. Jeg kommer til å teste litt mer etter 8. jan, men RAM-brikkene er inne til retur nå så sannsynligvis må jeg vente litt på nye. Overklokking av minne til 900/1800 mhz er gjort i flere tilfeller hos kort fra andre produsenter også, men det krever aktiv kjøling, enten vann eller ribber med vifte over. Tviler på jeg får klokket mitt minne så langt siden jeg kommer til å bruke passive ribber og knapt har luftflyt inne i kabinettet. Kjernen burde jeg kanskje klare 750mhz + på?

    5374828[/snapback]

     

    Du kan jo kjøpe en blokk som kjøler minne også.

     

    F.eks DangerDen sin

    5382450[/snapback]

×
×
  • Opprett ny...