Gå til innhold

kjellkp

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kjellkp

  1. Hei,

     

    Takk for svar. Har du noen kameraer som passer til din (Anew) beskrivelse til rundt 10 000.- ?

     

    Leste en test på http://www.smartson.se/test/videokamera/jvc-gz-mg30.htm og der for jo mitt nye kamera det glatte lag (i allefall innendørs).

     

    Kunne tenkte meg å prøve Panasonic NV-GS250-S, men folket på dette forumet sier også at det fungerer dårlig inne.

     

    Mvh

    Kjell Kenneth

  2. Hei,

     

    Takk for svaret. Alltid godt å høre fra andre som driver med det samme. Jeg har brent det ut på DVD for å sammenlikne der, og det er helt klart forskjell på kvaliteten. Filmet inne i går kveld med begge kameraer, og mitt gamle kamera var mye mer skarpt og lyst enn mitt nye kamera. Skal teste mye mer i helga både inne i dagslys og ute. HD kameraet er meget snertnet å filme med, men jeg er mer opptatt av bildekvalitet en betjeningsevnen.

     

    Har lyst til å teste et Panasonic Videokamera NV-GS250E-S også for å sammenlikne. Ellers får Sony mye skryt rundt omkring. Det dumme er at jo mer jeg leser og vurderer jo verre blir det å bestemme seg.

     

    I tillegg vet man jo aldri hvilke formater som kommer i fremtiden. Så på DV tape har man jo ukomprimerte saker til en senere anledning.

  3. Hei,

     

    For neste 5 år siden kjøpte jeg meg et JVC GR-DVL200 DV kamera som jeg er SVÆRT fornøyd med. Ga ca. 11 000.- for det den gangen. Jeg filmer bare til privat bruk (blir da også mye filming inne).

     

    Nå begynner dette kamerat å ta kvelden, så jeg tenkte jeg må ha meg et nytt. Valget falt på JVC nok en gang og på harddiskkameraet GZ-MG50 til kr. 8000.-. Fikk det i hus i går og har allerede begynt å sammenlikne med mitt forrige kamera.

     

    Her ble jeg imidlertid SVÆRT skuffet. Vet jo at GZ-MG50 lagrer i MPEG-2 format, men jeg synes det er meget dårlig kvalitet når jeg tok mine første stikkprøver i går. Brant det over på DVD for å sammenlikne og mitt gamle kamera viser seg å slå mitt nye ned i støvlene. Trodde verden hadde gått fremover på 5 år.....

     

    Så da blir mitt spørsmål. Betaler jeg såpass mye for ny teknologi eller har ikke utviklingen gått fremover på 5 år ? Bør jeg bytte tilbake til DV kamera og i såfall hvilket merke egner seg til min behov ? 8000 - 12000 kr. klassen.

     

    Det jeg ser som fordel med harddisk kamera er lyden fra drivverket til kasettene. Er det fortsatt er problem på nye DV kameraer ?

     

    Håper på svar slik at jeg evnt. kan få levert mitt nye kamera tilbake og kjøpe meg et nytt ett.

     

    Mvh

    Kjell Kenneth Pettersen

×
×
  • Opprett ny...