Gå til innhold

OperaUser

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OperaUser

  1. kan man sjekke mailen sin på w610i ? sånn som på Nokia 6300

    8763259[/snapback]

     

    Veit ikkje korleis du gjer det på 6300, men eg sjekkar iallfall både ein gmail kontor og ein webmailkonto direkte på telefonen. Kan også laste ned gmail applikasjon eller bruke nettlesaren til å logge på, men det er jo berre tungvindt :cool:

     

    Ellers høyrer eg også susing i mp3-spelaren. Litt kjipt, men når alternativet er øyresus, så... :innocent:

  2. Det er ikke noe problem.

    Men hun må ha en triband telefon da. De fleste nye telefoner har det.

    Og sjekk at abonnementet hennes virker i USA. Ikke alle abonnement gjør det.

    5721407[/snapback]

     

    Takk for svar! :thumbup:

     

    Seff, glemte å si at jeg har undersøkt at hun har tribånd :)

     

    Men takk for tipset om abb, det tenkte jeg ikke på!

  3. Har vel ingenting mellom 12" og 14"?

    Du bør spesifisere litt mer... Pris, batteritid osv.

    5420412[/snapback]

     

     

    Har sett noen 13" og 13,3" fra iallfall Pacard Bell.

     

    Pris: Helst ikke over 11'

    Ønsker selvsagt lang batteritid, mange tilkoblingsmuligheter, bra skjerm, rask prosessor og mye minne.

     

    Det viktigste er likevel at den er ca 12"-13" (helst 13), har minst 512mb RAM og er stillegående.

     

    Sølve

  4. Heisann!

     

    Skal kjøpe laptop, og ønsker en liten - ca 13" og 512mb RAM.

     

    Noen som har erfaringer med slike eller lignende maskiner? Blir skjermen liten hvis du skal jobben noen timer med den? Har du tips om en stillegående 13" maskin?

     

    Hva med applemaskiner - er det noe stress med kompabilitet mtp vanlig programmvare som word, excel, opera osv?

     

    Sølve

  5. Er dere sikre på at også kontant-telefoner er registrerte nå?

     

    En jeg kjenner var nemlig nettopp hos politiet for å anmelde personen bak noen anonyme meldinger og oppringinger, men politiet sa at det var en uregistrert kontant-telefon.

     

    Har dette skjedd nettopp, så politiet kanskje ikke var helt oppdatert? Noen som vet? Litt viktig for meg å få vite dette...

     

    Beklager at jeg "kupper" innholdet i artikkelen :innocent:

  6. Det kunne vært mye symbolverdi i å lansere en telefon så solid at man SKAL riste i den. Dessverre kom dette alt for sent, min erfaring er iallfall at stort sett alle telefoner tåler litt risting :D

     

    Dessverre ser jeg heller ikke nytten eller underholdningen i å riste løs... Men så har jeg ikke prøvd enda heller :p

  7. Mobilen er tilbake! Hurra!

     

    Men funker fortsatt ikke synes jeg... Skal ikke si at jeg ikke har tenkt tanken før, men ettellerannet er ikke som det skal være.

     

    Jeg har en Nokia 6020 som har EDGE. Fra Nokia har jeg fått opplyst at denne har en makshastighet på 177,8 kbps. På hastighetstester har jeg aldri kommet over 7 kbps... :no: Vet jo at disse ikke er verdens mest reliable tester, så har undersøkt med mitt SIM-kort i andre telefoner, og med samtidig åpning av nettsider med min og andre telefoner.

     

    Min Nokia 6020 med EDGE er alltid tregere til å åpne nettsider enn både Nokia 6230 med EDGE og enn Samsung e720 Uten EDGE. Dessuten får min telefon Mye lavere hastigheter enn 6230 og også lavere enn e720 på målinger.

     

    Kan det være hardware som gjør at 6020 er så mye tregere enn 6230 og e720? Men jeg har jo fått opplyst makshastighet fra nokia, en hastighet som er ca 25 ganger raskere enn det jeg noen gang har hatt!?

     

    Og en siste ting: Når kan man reklamere på slitne taster? Jeg har hatt mobilen i fire måneder, og to av tastene begynner å bli veldig slitne = vanskelig å trykke ned. Kan jeg reklamere på dette?

  8. Takker for svar, var litt usikker på om det var meg det var noe "galt" med :p

     

    Kjipt at man ikke har krav på erstatningstelefon. Også kjipt at dette ikke er første gangen jeg sliter med netshop - trodde de hadde et bra rykte? Jaja, kan jo være uheldig alle en gang i blant.

     

    For å sette det litt i perspektiv:

     

    Jeg jobber på en Jerniabutikk i en del ferier. I begynnelsen av sommerferien i år kom det en kunde inn og ville ha motorsaga si, den var inne til reklamasjon. Jeg sa at den ikke var kommet til butikken enda (vi har verksteder som tar seg av reklamasjon/reprasjon). Jeg skjønte at det var feil ting å si, fyren tok av som en knallrød rakett, og jeg fikk en helvetes høylydt og jævlig tirade brølt inn i skallen. Saken var at han leverte inn saga for over ett år siden... :blush:

     

    Velvel, håper bare moben min kommer snart - og at den funker!

     

    Ha en fin dag folkens!

  9. Heisann godtfolk!

     

    For andre gang (samme feil :no: ) har jeg levert inn mobilen min til netshop for reklamasjon. Så vidt jeg har fått med meg, skal reklamasjon være gratis for meg + at jeg har krav på en erstatnigstelefon i mellomtiden.

     

    Nå gikk reperasjonen rimelig kjapt første gangen (sikkert fordi de ikke klarte reparere den ;) ), men denne andre gangen har jeg vært uten telefon i snart to uker!

     

    Netshop har ingen ordninger for å refundere portoutgiftene mine, men etter samtale sa de at "Krediteringen av portoutgiftene gjør vi med "glede" dersom vi får faktiske utgifter opplyst av kunde, samt at vi får ett konto nr og sende pengene til."

     

    Vel og bra, men erstatningstelefon nekter de å holde kunder med. De hevder å ha støtte i §30 i fobrukerkjøpsloven (loven), og sier at: " Vi mener at porto frem og tilbake + verditapet på en "låne" telefon er vesentlig høye utgifter i en slik sak som dette"

     

    Synes dette er en merkelig tolkning - kan alle butikker si at "vi har som praksis at telefoner fra åpnede pakninger selges billig, derfor er kostnadene for store"? Eller handler det om portoutgifter, slik at nettbutikker ikke trenger forholde seg til retten til erstatningstelefon?

     

    Som han på tv2 sier: Hva mener DU? :roll:

  10. Etter litt søking fant jeg Dragon Natural Speak, som så vidt jeg forstår konverterer lyd til tekst. Programmet passet dessverre ikke til mitt bruk da det må trenes opp til å gjenkjenne hver enkelt stemme. Teknologien er kanskje ikke så langt fram i tid som dere tror? ;)

  11. Fine bilder og mye sommerstemning! Digg å tenke tilbake på sommern nå når det (selvsagt) regner så mye i Bergen for tiden... ;)

     

    Fint vinnerbilde, men det beste er (gjett hvem som tok det :p ) bildet av han som spiser pølse i brød med marshmallows!

     

    Bildet: http://amobil.no/artikkelbilder/11.08_4792629143.jpg

     

    EDIT: Synes bildekonkurransen var en god ide, og foreslår herved "Julegavebildekonkurranse" :yes:

  12. Heisann!

     

    Jeg har søkt litt rundt, for eksempel på "all verdens nyttigste programmer"-posten, men finner ikke det jeg er ute etter. Håper du kan hjelpe meg :)

     

    Jeg søker enkelt og greit programmer som lager tekst av lyd. Dvs hvis jeg har ett opptak av en samtale, så vil jeg at programmet skal lage tekst av samtalen.

     

    Vet du om et slikt program? Setter i så fall stor pris på å få høre om det :thumbup:

  13. Samme her, dvs jeg fikset dama sitt MMS-oppsett på hennes e720 :yes:

     

    Siden det ikke fungerte når hun fikk telefonen (selv om flere oppsett fulgte med), lastet jeg enkelt og greit ned et nytt fra http://tele2.dmpmobile.com/

     

    Helt til slutt i den "bruksanvisningen" hos tele2 står det at du må sende en MMS til deg selv for å aktivere MMSfunksjonen. Vet ikke om dette er et triks for å tjene noen ekstra kroner, men hvis ikke kan du jo forsøke dette før du evt laster ned flere oppsett ;)

     

    glad for å kunne bidra: operauser

  14. Det er flott at det gjøre motangrep mot kunstig økonomisk utnyttelse av kundene ved å tilby teknisk sett samme mobil til to priser, kun adskilt av detaljer i programvaren.

     

    Synes det er helt greit at SE deler dette opp i to mobiler. En mobiltelefon er jo ikke kun teknikk. Den er design og software også - og man betaler jo for software når det gjelder andre produkter (for design også for den saks skyld).

     

    Selvsagt er det kjedelig for forbrukere at SE ikke vil tilby k705i med w800i software, siden dette allerede er mulig. Jeg mener likevel det er feil, og burde være ulovlig, av andre enn SE å tilby å installere w800i fw i andres k750i. En slik tjeneste ligner å selge piratkopierte versjoner av windows, synes jeg.

     

    Har man kjøpt både k750i og w800i stiller det seg annerledes - da har man jo betalt for begge typene fw, og må kunne bruke disse som man vil privat.

     

    Kanskje kunne SE selv tilby installering av egne kompatible fw på sine egne telefoner? Eller kanskje SE kunne lisensiere ut denne tjenesten.

     

    Jeg vil presisere at dette handler om hva jeg synes er riktig, og ikke hva som er lov og ikke lov.

  15. Det her er jo glitrende! Funker herlig, liker layouten - fresh rødfarge, enkel meny!

     

    Blir jo patriotisk av mindre :p

     

    Likevel er det fortsatt bedre å se sider tilrettelagt for wap (xhtml?) uten opera mini. Men det går jo fortere å laste slike sider gjennom opera mini! Noe som ser ut til å gå litt utover bildekvalitet.. Iallfall gjelder dette min wapblog :]

     

    Uansett: Opera Mini er herved anbefalt (etter tre minutt bruk) :yes:

     

     

    EDIT: har nokia 6020

×
×
  • Opprett ny...