Gå til innhold

Iglooo

Medlemmer
  • Innlegg

    150
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Iglooo

  1. Hvis dette er helt ferskt, så kan det hende han stresser så mye fordi han begynner å tenke om hvordan han skal klare dette?
    Jeg vet at jeg stormet rundt med tusenvis av tanker i hodet, når temaet kom opp for meg (permanent bopel, god forsørgingevne, osv).
    Det er vel relativt tidlig i stadiet, så la han samle seg sammen litt og snakk om det.

     

    Når jeg var 24, så var ikke akkurat "SHIT! Fåkke festa mer med gutta!" den største bekymringen min.

  2. Fullt mulig for menn å bli voldtatt, av taushetsplikt kan jeg ikke si hvilken festival eller når det skjedde. Hadde yttre sikring engang, for å kontrollere ned mot ett VIP område. Der kommer jeg og makker over ett par som tilsynelatende har det koselig, men vi finner det litt rart(altså, noe stemte ikke). Så vi tar turen bort, for å sjekke at alt faktisk er som det skal være. Der ser vi ei dame som rir en helt døddrukken mann, altså - han var ute av stand til å ta vare på seg selv og bortimot bevisstløs (reagerte verken på kontrollspørsmål og såvidt vi får kontakt med smertepunkter).

    Viste seg at han i ettertid ikke var så gira på den omgangen som hun var og at han heller ikke hadde hatt spesielt lyst.

  3. Kan jeg anta at du er en underachiever? Du fullfører aldri noe 100% faktisk, som virkelig har betydning?
    Men heller fullfører småting, som gir deg en indre ro fordi at det gjør at "du er i kontroll over din egen situasjon"?

     

    Klarer du å holde på jobber, over lengre perioder? Hvordan er de faktiske resultater av jobber du påtar deg? Du vil jo ta deg godt ut i andres øyemed.

    Og sist men ikke minst, når ting ikke går i din favør, klarer du å ta på deg ansvarsfølelse, eller føler du at "den og den tingen/personen" gjorde at du feilet og ikke din egen prestasjon? Kan se for meg at om du tror noen "truer" din bobble, så blir du fort sint.

  4. Kan dere ikke godta at noen faktisk har kontroll på noe og har det bedre enn dere? virker jo som at dere vil jeg skal faile

    Er nok ingen her som vil at du skal "faile" og havne på kjøret. Det er bare sjeldent at de som driver med det ofte ikke får andre varige mén av det eller problemer.

     

    Blir liksom litt som når du er 18 - starten av 20 årene det. Du kan drikke som helt, sove minimalt og våkne frisk og rask klar for runde 2 dagen etter. Gradvis, så går ikke det lenger, på samme nivå. På lik linje som at gradvis, så vil du ikke kunne holde det løpet kjørende. At du besitter en form for kontroll og har det bra nå, supert for din egen del - men igjen, snakkes når du nærmer det slutten av 20-åra og se om du er like bastant da.

  5. Selv har jeg fått meg en app som gjør det ganske enkelt å scanne strekkodene på matvarer så jeg kan se hvilke produkter jeg bør unngå.

     

    Jeg fikk sjokk når jeg scanna osten....

    Herregud.... Ei skive med ost er jo en hel romjul med fråtsing :p

     

    Og jeg som elsket ost :p

     

    Det er faktisk ganske enkelt å bruke en sånn app til å bli litt mer bevisst på hvor mye man faktisk får i seg

    Trenger ikke en sånn app jeg.

    Kan kun holde meg til skummet produkter. Prøver jeg noe annet, kan jeg like så godt knaske lakserende piller.

     

    Og jeg som virkelig elsket kaker, ost, m.m. :(

    • Liker 1
  6. Hei,

     

    driver å diskuterer med kollegene mine, og det er forskjellige løsninger ute og florer blant oss.

     

    Vi har ett eget utviklet system, som kjører på windows server 2012r2 (i Azure, tidligere Hyper-V), med tilhørende SQL baser. Men SQL instansene er ikke viktig, da de er håndtert fra før av. Tingen er, at servern som kjører selve hovedapplikasjonen. Det er delte meninger om dette.

    Spre det utover Dublin/Nederland (2 regioner), eller utnytte de forskjellige sonene innad i samme region, osv.

    Folk heller da mot at vi kan benytte ting i samme region, hvorpå jeg mener at da er det vel lettest og opprette en helt identisk VM på en annen storage account (med ett litt annet navn, sånn at vi får laget den), med identisk oppsett av IP, subnet, osv. og la den ligge som en "kald" maskin. Og da eventuelt restore fra VHD fil om Region A Sone 1 går ned, til Region A Sone 2 fra Vault eller annet filområde.

     

    Følelig, så har du jo andre muligheter også, men kostnader er jo også inne i bildet her, så om det eneste som krever etter restore, er å endre DNS pekere fra "xxxx.mittdomene.no" > "nnnn.mittdomene.no", så vil alt fungere - er ikke dette da greit?

    Blob service, og alt det andre der blir jo i mine øyne, ganske unødvendig da.

    Ser dere hvor jeg vil henn, med dette? :p

  7. Hør på hva alle sier, du er perfekt og gjør ingenting galt og kan ikke forbedre noen ting.

     

    Du har nådd ditt høyeste potensiale og kan ikke bli bedre på noen måte.

     

    Det er bare damen som er dum og lite forstålsefull, dump henne.

     

     

    Iglooo, Dumpet du henne, eller klarte du ikke å beholde henne?

     

     

     

    Dere som sier at trådstarter skal kunne bruke så mye tid foran skjermen han vil, er dere voksne og har dere klart å ta vare på et forhold? Er dere lykkelige, eller er dere ensomme?

     

    Skjønner at du prøver å være en slags balanserende polariserende faktor her kontra hva som blir skrevet. Og det bra.

     

    Men la meg stoppe deg. Jeg gjorde det slutt, andre faktorer er inne i bildet. Men dette var én av dem.

    For å si det sånn, familie kommer først over alt, og man skal hjelpe andre betingelsesløst. Dette er hva jeg er vokst opp med.

    Men, når personen du blir sammen med prøver å skal vri deg over til en person, både klesstil, frisyre, væremåte. Rett og slett være en person som du ikke er. Da går det til en viss smertegrense før du innser at dette blir feil, noe jeg gjorde og bestemte meg etter noen måneder i tankeboksen å avslutte det.

     

    Ingen er feilfrie, men når det kommer til samlet spilletid på noen timer ila. en uke, så burde det være greit innafor. Det blir det samme som, de som har andre hobbyer og ilegger det mye tid.

     

    Når jeg er på ju jitsu trening 2-3 ganger i uka, så skal det plutselig ikke være greit? Om du velger å sette av 5-6 timer på en hobby, men det blir plutselig galt fordi det er snakk om datamaskin. Da har du null sympati fra min side, ihvertfall om du ikke engang evner å prøve å sette deg inn i hvorfor lidenskapen er der.

     

    Men enkelte folk er så lite i stand til å være selvstendige at de lener seg for mye på at en annen skal gjøre en person lykkelig, og da blir det krasj - med mindre du finner en som sikkert har nøyaktig samme lidenskaper som deg.

     

    Og for å avslutte, jeg er meget lykkelig og vel balansert ;)

  8. Folk som ikke respekter at du har lyst på litt kvalitets tid foran skjermen, med vennene dine - sorry, men innfinner hun seg ikke i dette, så er det bare å la skuta seile.

    Husker jeg var sammen med ei i nesten 3 år, og hun kunne fint se på film alene, finne på ting og sånn(være på cafe, osv).
    Og da med EN gang jeg satt med ned foran maskinen så kom det, gikk ikke 20 minutter engang "Lenge til du er ferdig?"

    Ja jøss, la meg avslutte nå, sette meg ned ved siden av deg og holde kjeft når du gjør det du vil uten at jeg skal ha noe å si.

    Stå på ditt, er hun glad i deg og respekterer deg, er det viktig at du får tid til å gjøre det du vil, og gi henne oppmerksomhet når dere først skal tilbringe tid sammen.

    Ingenting er verre enn å føle seg innesperret / kvelt fordi du ikke får lov til å nyte tiden din, fordi du vet du har øyne i nakken fordi du gjør noe som "ikke er godkjent". Da klarer ikke jeg å slappe av, og endte med å dumpe henne.

    • Liker 2
  9.  

    Har hatt det litt kjipt i det siste. Ble bortimot sammen med ei jente fra Tyrkia på utveksling og som nå kommer til å bosette seg i Midt-Europa (altså for langt å dra jevnlig på besøk). Jeg er i fast jobb her hjemme i Norge. Så selv om vi begge var enige om at vi likte hverandre veldig godt, så lå det i kortene at det kom til å bli slutt. Er litt over en måned siden vi så hverandre, og selv om vi snakker mye ennå så merker jeg jo at det begynner å dabbe av, for oss begge egentlig. Men jeg merker at, til tross for kulturforskjeller som jeg sikkert bare ikke hadde oppdaget ennå, at hun virkelig hadde vært noe å ta vare på. Helt identisk humor for eksempel.

     

    Så jeg lurer egentlig bare på om noen har noen har noen liknende erfaringer, både med langdistanse og med kulturforskjeller som man kanskje ikke oppdager før det er for sent? Egentlig mest for å rasjonalisere at dette ikke var liv laga, evt hvilke som helst tanker rundt dette.

     

    Takknemmelig for noen tilbakemeldinger.

    Anonymous poster hash: cbda1...62e

     

    Anonymous poster hash: cbda1...62e

     

    Har en kompis som er sammen med ei fra Serbia.

     

    De bodde mange herrens år hver for seg i hvert sitt land, jobbet med hver sin utdanning og etterhvert jobbet seg opp erfaring.

    De møttes i lengre ferier(og kun det). Nå bor de begge i Danmark, begge er i jobb og de har vel holdt sammen i ett sted mellom 8-10 år nå.

     

    Så det er fullt mulig.

  10. Andre som så den?

    Hva syns dere?

    Personlig syns jeg Trump kom med noen gode poenger angående NATO og at de ikke trenger å være alene som verdenspoliti, men vil nok tildele seieren til Clinton.

     

    Blir spennende å følge med fremover!

     

    Edit: Ser på en måte at denne saken blir diskutert i "Hva om Trump blir president", så kan vel kanskje bare stenge denne tråden.

  11. Det som er cluet i problemstillingen er jo risikoanalyse. Sjangsen for at det skjer en helt vill ulykke pga  det eventuelle dyttet mot sjangsen for at man blir skadet i et angrep når man snur seg og går vekk.

     

    Anonymous poster hash: 7029e...2cd

     

     

    Man kan diskutere det opp og ned i mente, lage en mental plan på hvordan man skal agere, dette er ting man i utgangspunktet ikke kan planlegge og detaljstyre.

     

    Jeg sier jo ikke at du skal snu ryggen til og begynne å gå med engang. Ta noen skritt bakover for deretter å snu deg. Altså, det er ikke vanskelig å komme seg ut av en normal opphetet situasjon med mindre du har ett behov for å være like alfa tilbake. Uprovosert blind vold blir en helt annen diskusjon, da trådstarter har satt en rekke kriterier i sitt scenario (opphetet diskusjon, opp-i-trynet effekt). Kommer du dit, så vil det alltid være lurt å forsøke og de-eskalere en situasjon.

     

    Igjen, det er det lureste. Men følgelig, ikke alltid det løser seg.

     

    Det med å dytte først for å si at det er for å avverge en situasjon, da skal du jaggu være sikker på at fysisk konfrontasjon er umulig for å prøve å opprettholde nødverge retten din. Da dette mest sannsynlig vil heller kvalifiseres som selvtekt.

     

    Edit: TS ville ha ett svar på om det er greit kontra juridisk diskusjon. Korte svaret mitt; Nei, det er ikke greit å dytte noen bare fordi de har kommet opp i ansiktet ditt. Forsøk heller med ett skritt tilbake og advar vedkommende først.

  12. Det du skisserer i problemstillingen din dersom vedkommende skulle snuble, falle eller på en annen måte pådra seg skade vil ikke kvalifiseres innenfor nødverge/nødrett.

     

    Å svelge den kamelen som er stoltheten for å unngå fysisk konfrontasjon vil være det lureste du kan gjøre, dersom vedkommende forfølger deg stiller saken seg litt annerledes om det tilsier at du faktisk ikke har fysisk mulighet for å komme deg unna.

     

    Så klart, det er en del triks og tips du kan gjøre for å unngå fysisk konfrontasjon. Bare vit konsekvensen av det, dersom du velger å gjøre noe.

     

    Jeg har 8 år som dørvakt og ordensvakt på nattpatrulje i festivalsammenheng bak meg. Så vet nok hva jeg snakker om.

    • Liker 1
  13. Håper Frost DK blir buffa snart, faktisk helt latterlig dårlig DPS (både fra sims og etter raids åpnet).

    I tillegg har Frost Dk null mobility, en dårlig kombinasjon å være treg som en skilpadde og samtidig angripe med noen våte nudler når du kommer frem.

     

    Kjipt når du har dedikert 80% av AP'en i et spec som er et hode under neste på lista. 

     

    Hva lå gjennomsnitt DPS'n din på og gear? Skal kjøre HC i kveld. Morsomt å komme tilbake med noe å sammenligne med.

  14. Sitter å leser om Charlotte, NC. Og helt ærlig, nå må folk slutte å gjemme seg bak ord som Black Lives Matter og påstå de demonstrerer eller protesterer. Det de driver med er rett og slett opptøyer.

    Black Lives Matter skriker de, når de plyndrer lokal forretninger, forsøker å sette fyr på en fotograf og angriper tilfeldige.

     

    Det er jo tilstander som man i utgangspunktet leser om i helt andre verdensdeler.

  15. Til deg som sammenliknet med fising, den er vel litt drøy vel? Det er ikke sosialt akseptert å fise i plenum og det er en grunn til det. 

    Men er damping også like tabu som å slippe en fjert?

     

    Det er ei heller sosialt akseptert å røyke på gitte plasser. Du kan vri det som du vil, men det vil bli sammenlignet. Argumentasjon for at det er mindre helseskadelig enn shisha / tobakk spiller ingen rolle (sier ikke her direkte at DU har gjort det).

     

    Jeg vaper selv, men når jeg har jobbet dørvakt har jeg kastet ut flere besserwissere som ikke respekterer at det ikke er tillatt med damping inne, med flåsete kommentarer som "Det er ikke røyk og du kan ikke nekte meg!1!". Jo, jeg kan det (eiers rett), og du kan gå ut på lik linje som alle andre og simpelthen respektere at det er ikke alle steder hvor folk tillater det.

     

    Og man burde ha såpass selvkontroll at man klarer å holde seg foruten i noen tilfeller.

     

    Når det er sagt, så er det ikke meningen å fremstå krass mot deg personlig, jeg bare tegner deg bildet av hvordan ting er pr. nå, basert på egen erfaring.

    • Liker 2
  16.  

     

    Om TS sin historie er riktig er denne vekteren på ingen måte en fyr som bør jobbe i bransjen.

    Helt riktig, men bransjen er jo full av dem. Er jo bare å bruke en lørdags formiddag å se hvordan disse folka underholder seg selv ved å trakassere rusmisbrukere f.eks.
    Nå har jeg faktisk tilbragt fem år i bransjen, og har aldri sett noe slikt. Jeg vet det finnes råtne epler, men omfanget av problemet er latterlig overdrevet.

     

    Jeg har hatt 8 år, og er ganske enig.

    De FÅ (som blir mer korrekt ord å bruke), som faktisk ikke klarer å oppføre seg (uniformjager, cowboy, hva-enn-du-måtte-kalle-det), blir raskt luket ut. Har vært borti én person som virkelig var der på feil premisser. Han jobbet ikke engang ut skiftet sitt før han ble beordret av objektleder om å forlate stedet og aldri returnere.

    • Liker 1
  17.  

    Hvis du dumpet henne så holder du deg så langt vekke som overhode mulig. Alt annet er å være en dass.

     

    Det er ikke å være en dass, hvis han oppriktig bryr seg om henne og lurer på om hun har det bra.

     

    Jeg er enig, dog nå vet en jo ikke omstendighetene rundt hvorfor det ble slutt - men jeg ville nok ha ligget lavt en periode og heller spurt ved en senere anledning om det da går an å snakke sammen (om det i det hele tatt er aktuelt?).

     

    Folk sier og gjør de merkeligste tingene når de er såret, eller på annen måte er ute av seg selv.

×
×
  • Opprett ny...