Gå til innhold

karlif

Medlemmer
  • Innlegg

    127
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av karlif

  1. Bare et lite tips om noen skulle være interesert. Dead Rising 4 Ultimate edition selges for 174 kroner!!! på den danske windows store. Er en eller annen feil, som ennå ikke er rettet opp. Det er bare å kjøpe et dansk xbox live gavekort på 2x 100DKK også løse det inn så man har 200DKK på kontoen sin. Så endre region til danmark i windows settings, og kjøpe spillet med de danske pengene du har på kontoen. Virker som bare det. Laster ned nå. Du betaler i realiteten 200DKK for spillet, men det er fryktelig mye billigere enn 699 NOK som det koster i norske Windows Store.

     

    https://www.microsoft.com/da-dk/store/p/dead-rising-4-deluxe-edition-luksusudgave/9nblggh435h4

  2. Hei, kunne en av dere som har spillet lempet ut en video av valgene dere  har før hvert mission? Tenker på våpentilpasninger, kjøretøy etc. Jeg er en av de som også er opptatt av våpnene, noe som mgs4 gjorde ekstremt bra i min bok :p

     

    Det er masse tilpasning av våpen, kan bytte på alt mulig. Men det kommer ikke før ett stykke ut i spillet. Starten er veldig begrenset iforhold til tilpasning av utstyret.

  3. Noen andre som har problemer med at fifa kræsjer til homescreen når man skal gå til menyen etter en kamp? Skjer hver eneste gang. Er jo helt utrolig irriterende. Jeg har prøvd å slette spillet, og så installere på nytt. Dette fungerte i 1 kamp.

  4. Hva om du bruker et kort du allerede har registrert på kontoen? Desverre har jeg bare et kort å bruke, så om jeg ikke kan bruke det jeg allerede har lagt til, kan jeg vel ikke kjøpe noe digitalt?

    Hos meg var de gamle kortene borte. Er nok ikke noe problem å legge inn samme kortet på nytt.

  5. Jeg brukte min norske adresse, men måtte bruke et random postnummer fra England. Kan hende dette blir fanget opp i systemet etterhvert, men det virket ihvertfall uten problem nå.

    • Prisen for Dead Rising 3 er £45 for standard. Premium med seasonpass er £69
    • Prisen for COD Ghost er £55 for standard, og £95 for hardened noscope superduper edition.
    • Prisen for BF4 er £55 for spillet, og £40 for seasonpass.
    • Prisen for Ryse er £45.
    • Prisen for Forza vet jeg ikke, for det eier jeg og det kommer ikke opp. Tipper det er £55. Forza 5 season pass koster £40.
    • Liker 1
  6. Da har jeg fått Xbox One i hus. Har logget på med norsk xbox live gullkonto, Det var ingen problem. Har lagt inn norsk kredittkort, men måtte bruke postnummer fra England. Dette virket også uten problem. Kjøpte akkurat season pass til Forza 5. Import er 0 stress! Kan kjøpe spill fra marketplace om man ønsker. Ikke at det er spesielt billig men..

    Edit. Kan legge til at jeg har kjøpt fra UK, og fikk med engelsk strømkontakt. Men ledningen fra vegguttak til adapter er lik xbox 360 sin så man kan bruke den om igjen.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...