Gå til innhold

Affi75

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Affi75

  1. Ja der var det slutt på Sheriff-morroa - det er i og for seg greit nok, men Tele2 graver seg totalt ned ved å skrive tøys og svada som unnskyldning for å skru opp prisen. I informasjonsbrevet de nå skriver, sitat:

     

    "Tele2 ønsker å gi kundene sine en enklere og mer forutsigbar mobilhverdag. Som et ledd i dette arbeidet justerer vi nå ditt Sheriff-abonnement".

     

    Tele2; hvordan i all verden kan "nesten aldri sett en faktura" kunne være både vanskeligere og mindre forutsigbart for oss enn å måtte betale minst 49,- og regning etter 2-3 mnd? Kan dere ikke bare innrømme at dere ikke får inn nok penger (les utbytte) eller skylde på terminering eller hva det nå måtte være! Det skal da iallefall Ludo ha - de kunne i det minste innrømme saken når de trakk sitt gratisabonnement.

     

    Da blir det OneCall Faktura på meg og mine.

     

    Jeg tolker det også slik at hvis en IKKE haker av for kampanjen med fri mobildata fram til 1.April så unngår en at abonnementet automatisk endres til grunnpakka.

  2. Ja der var det slutt på Sheriff-morroa - det er i seg selv greit nok, men Tele2 graver seg totalt ned i møkka ved å skrive løgn og svada som unnskyldning for å skru opp prisen. I informasjonsbrevet de nå skriver til sine kommende eks-kunder: Sitat:

    "Tele2 ønsker å gi kundene sine en enklere og mer forutsigbar mobilhverdag. Som et ledd i dette arbeidet justerer vi nå ditt Sheriff-abonnement".

     

    Tele2; hvordan i all verden kan gratis uten faktura kunne være både vanskeligere og mindre forutsigbart for oss enn å måtte betale minst 49,- pr. mnd og huske på å betale fakturaer? Kan dere ryggløse feiginger ikke bare innrømme at dere ikke får inn nok penger (les utbytte) eller skylde på terminering eller hva det nå måtte være! Det skal da iallefall Ludo ha - de kunne i det minste innrømme saken.

     

    Tips om de beste alternativene mottas med takk. La oss vise Tele2 at vi ikke finner oss i slik svada

  3. Jeg vil nå si at en Harmony med skjerm er allerede en smart kontroller, på linje med en fjernstyrings-app på en tablet. Men i tillegg til skjerm har den knapper, ja nemlig - fysiske knapper. Du trenger ikke se om du ikke vil, du trenger ikke vekke opp skjermen for å skru opp lyden litt, og du trenger ikke huske på å lade den opp hver natt for ikke å risikere at den ikke virker midt i lørdagskvelden foran TV'en.

     

    Men til innstillinger - der hadde det vært supert. La oss kontrollere oppsettmenyene på TV, receivere, osv. via webgrensesnitt OG via app'er. DET er virkelig en metode jeg kunne tenkt meg å konfigurert Denon-receiveren på. Vi er i teknologiens høyborg på så mange vis, men fortsatt sitter vi og diller med piltaster og ørten OK og Back-trykk for å få gjort noe så enkelt som å endre litt på subwoofer-nivået.

  4. Enda en gang lager hw.no forvirring. Nei heldigvis er det ikke snakk om dobbelt så mye lys når du bruker skjermen normalt - det hadde vært sykt ubehagelig. Teknikken er egentlig bare at lysstyrken/baklyset økes ekstra kraftig i 3D-modus for å kompensere for lystapet i brillene. Samtidig så har de optimert timingen så LCD-glassene i brillene ikke er lukket så lenge mellom hvert bildeskift, så opplevelsen blir et lysere bilde. Tviler på det er snakk om dobbelt så mye lys rent tallmessig, og det har heller ingen poeng annet enn for å finne på enda en tabloid overskrift..

  5. Gammel artikkel, men er det ikke problematisk å bruke SSD med dette og tilsvarende hovedkort/brikkesett da det ikke er støtte for RAID/AHCI? Det gjør jo at TRIM ikke kan aktiveres? Eller er det noe her jeg ikke har fått med meg?

     

     

    Red: Heldigvis har flere sider og omtaler feil her, det er kun Raid som ikke støttes. AHCI kan velges, samt Hot-swap kan settes individuelt for hver SATA-port.

     

    Nice!

  6. Må si meg enig med ventle - jeg bruker nesten bare 50mm fastobjektivet mitt nå, Sony's f1,4. Bruker det nesten utelukkende også på Panasonic GH1 til filming. Men skal en sikre seg litt så er et godt objektiv rundt 17-55mm fint å ha. Jeg vil anbefale Sigma's 17-50 f2,8 EX DC. Og ja, det finnes også til Sony, da uten bildestabilisator siden det som sagt ligger i kameraet.

     

    Dere som vurderer å kjøpe slikt, det er mye å spare på å handle fra f.eks. B&H Photo Video. Selv etter toll og avgifter har du tusenlapper til gode kontra norske priser. Ellers er vel Japan Photo og Foto Knudsen Pro side om side med å være billigst på slikt av norske (nett)butikker.

  7. Hei,

     

    jeg har ett ATI RAEDON 9800 XT skjermkort, og jeg har kjøpt den kabelen hos AV-Connection som Mastiff anbefalte.

     

    Skjermkortet har 2 utganger (1 DVI og 1 VGA ). I DVI utgangen har jeg LCD skjermen min og den nye kabelen har jeg koblet i VGA utgangen og SCART inn på TV'en min. ( Phillips 29" MatchLine PT8302 )

     

    Problemet mitt er at tv'en ikke blir oppdaget i control panelet, så jeg får ikke valgt den. Kunne trengt en Force VGA detection i stedet for Force TV detection...

     

    Er det noen som vet hva jeg kan gjøre eller hva jeg har gjort galt?

     

    Marvin

    4907862[/snapback]

     

    Hei Marvin.

     

    Prøv å bytte om utgangene, som det står i guiden del 8 på denne siden: del 8 - Løsning for vanlig TV

     

    < Hvis det er et DVI til VGA-adapter på skjermkortet, skal TV-en være tilkoblet der, og den vanlige dataskjermen skal være koblet til porten uten adapter, ellers kan man ikke gjøre disse innstillingene. >

     

    Affi

×
×
  • Opprett ny...