Gå til innhold

najevo

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av najevo

  1. D-linken er satt opp med PPPoE siden det forrige modemet mitt var et rent modem og dette sto nok i bridge modus. På den nye speedtouchen så ligger denne inne med PPPoE siden jeg ønsker å bruke router funksjonen i denne. Da blir det vel enklest å bruke D-linken som et rent access punkt ?

     

    Så hva setter jeg D-linken opp som da ? Når jeg går på menyen på D-linken og velger internett så har jeg flere valg, static IP, dynamik IP, PPPoE o.s.v hva skal jeg velge her ?

  2. Jeg har fåt nytt modem fra Telenor Speedtouch 780WLT (trådløs router med innebyggd modem)

     

    Denne er satt opp med PPPoE oppkobling til Telenor, nå ønsker jeg å koble min D-link DIR-635 til speedtouch'en med kabel og sette D-linken opp som access punkt, slik at den bruker samme oppkoblingen som ligger på Speedtouch'en.

     

    Grunnen til dette er at jeg skal plassere disse i hvert sitt hjørne av huset i kjelleren, da vil jeg ha godt trådløst signal både i garasje, loft og på terrassen.

     

    Noen som kan forklare hva jeg må gjøre, og ja jeg må ha det inn med teskje.

  3. snakkte med butikken i dag.

     

    De visste hva det var, men hadde fått beskjed om at dette var ordnet på denne leveransen.

     

    De kunne fikse det ved å entre servicemenyen, de ville selvsagt ikke fortelle meg hvordan det blir gjort eller gi meg tilgang til den så de skulle sende en teknikker hjem til meg for å fikse det.

     

    det kan jo kalles service, :)

    (Expert Haugesund)

  4. Det kan jo være høyttaler lyd, men lyden er skrudd helt ned, så det skal vel ikke være sånn. ?

     

    selvsagt skal de få tv'en igjen hvis det er noe galt, men jeg har ikke hatt flatskjerm før, så det kunne jo være at det var normelt med litt "støy" i disse.

     

    Ser ikke slik ut siden ingen her kan bekrefte det, får høre med butikken.

  5. Har nettopp kjøpt en Hitachi 37LD6600, kom hjem i går og installerte tv'en så oppdager jeg en "durelyd" kan høres ut som viftestøy.

     

    Jeg hørte selvsagt ikke dette på butikken.

     

    Er dette normalt for slike lcd skjermer eller har jeg fått en "mandags" utgave ?

     

    Er ellers kjempefornøyd med både design og bilde, størrelse ble "korrekt" også i vår stue.

  6. Det er nettopp pga. brukere som deg som vil ha svar på konkrete ting jeg har lagt ut den lenken, den fungerer nemlig veldig greit som FAQ. For da slipper du til neste gang å lese gjennom hundre forskjellige tråd som igjen er startet av brukrer som deg for å svar på ting som har blitt besvart veldig mange ganger før.

    5291855[/snapback]

     

     

    da kan jo du fortelle meg hvor på den linken jeg finner svar på mitt spørsmål, for jeg finner det ikke.

  7. Synes du skal søke litt på forumet også finnes det veldig mange guides på nettet også.

    http://www.hjemmekino.no/guide/tvsystemer_hdtv.asp

    5288736[/snapback]

     

     

    Tusen takk for ukonstruktivt svar, driter i hva du synes, jeg ønsket svar på et ja / nei spørsmål p.g.a at jeg ikke gidder å lese en masse innen et emne som egentlig ikke intereserer meg. :mad:

    5289158[/snapback]

    Nå syns jeg imo at du skal roe deg ned imo, vedkommende gir deg tross alt en link til ei god side og en guide om akkurat dette emnet du spør om, så å be han pent å "reise til helvette" fordi han prøver å hjelpe kan du bare la være.

    5291506[/snapback]

     

    jeg har aldri bedt noen pent om å reise til helvette, jeg prøver bare å uttrykke min frustrasjon over alle disse dumme svarene. Jeg vet at jeg kan søke på forumet, jeg vet at det finnes masse sider som omhandler emnet, jeg har lest ganske mye om emnet, jeg vet at jeg kan søke og lese meg til det. Jeg vet også at det er mange som sitter inne med den infoen jeg søker, (regner med at euroshopper visste at svaret var nei) da blir det enklest for meg å spørre her å få et Ja eller nei svar på mitt spørsmål.

     

    Hvis jeg f.eks får spørsmål om en konkret ting og kan enkelt svare ja eller nei, så sender jeg ikke link slik at den som spør må finne det ut selv, det er jo derfor vi spør ? eller ?

×
×
  • Opprett ny...