Gå til innhold

Evenman

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Evenman

  1. Vanskelige greier dette. Jeg har alltid følt at det er enklere å få ned følelser på papir, enn å si det rett ut. Da stokker ikke ordene seg og du har mulighet til å formulere deg om og om igjen til det blir riktig. SÅ kanskje det kan være en ide?

     

    Ellers så vil mange kanskje si at det ikke er noe å satse på når det er slutt, fordi da kommer det garantert til å skjære seg på nytt.

    Jeg har vært i samme båt som deg 3 ganger med henne jeg elsker og bor sammen med. Vi har vært sammen i snart 5 år i strekk. Det vil altså si at det var verdt å kjempe litt for å få henne tilbake de gangene det ble slutt.

     

    Jeg tror ofte at jenter gjør det slutt av andre grunner enn de sier. Det er letter å gjøre det slutt fordi de ikke stoler på deg enn fordi hun følere at hun trenger å leve livet en stund for å gjøre noe for seg selv. Dette er et eksempel og trenger ikke å stemme i ditt tilfelle. Poenget er at det kan lønne seg å ikke gi opp med en gang. Om det viser seg at hun ikke vil ha noe med deg å gjøre etter at du har gjort ditt beste for forsoning, så har du vel ikke tapt mer enn du hadde i utgangspunktet.

     

    Lykke til.

  2. Er det ikke det som kjennetegner et geni - at en ikke helt vet om geniet er genialt eller tullete? I så fall er Zappa er geni.

     

    Jeg heller mer til en karakteristikk en kamerat kom med:

    Zappa var sin tids Bjørn Rosenstrøm.

    8521418[/snapback]

     

    Det er det frekkeste jeg har hørt, å sammenligne Bjørn Rosenstrøm med Zappa er så mye på tryne som du kan få det. De han ingen ting til felles, rosenstrøm er en ubrukelig liten tulling sammenlignet med Zappa, som i dette tilfellet er Gud.

  3. Jeg har vinylreplica av CODA. Vureder nå sterkt å gå til anskaffelse av resten som replica selv om jeg har det meste i vanlig utgivelse fra før av. Jævlig stilige greier. Jeg var utrolig nok ikke klar over at III og PG orginalt hadde så spesielle covere som de har.

  4. Må slenge meg på Geni jeg også.

    I tillegg til sin vidundelige satire og evne til å treffe spikeren på hodet lagde han mere seriøs musikk også, han har jo utallige instumental-plater også. Han skrev også flere symfonier bla. spillt in av london symfoniorkester.

    Han var også en pioner på endel studioteknikk.

     

    Fantastisk mann som uten tvil hadde gitt oss enda mer vidundelig musikk om han fortsatt var i live.

    Vi får nøye oss med katalogen hans på godt over 60 offisielle utgivelsen :)

  5. Brillefin:

    Det er ikke Pantera men Sepultura som har Roots bloody roots.

     

    Det er i grunn ikke så ofte jeg er så fryktelig sint lengere. Ungdomsopprør og "sint på foreldre" er lengst forbi. Men når dette var aktuellt gikk det veldig mye i KoRn og plata Life is Peachy.

     

    Nå om dagen er jeg ikke sikker på hva jeg skal si. Sist jeg følte behov for å få ut aggresjon kjørte jeg bil og hørte på Dimmu Borgir-Puritanical Euphoric Misanthropy.

     

    Ellers er det jo endel fin fine låter på den siste Lamb of God plata, bla. Redneck.

    og

    Pantera-Walk

    Sepultura-Refuse/Resist

  6. Du nevnte Jazz.

    Kom en plate i fjord som het Sigurd Køhn Trio-This Place. Meget bra jazz plate av Sigurd Køhn som omkom i Tsunami-katastrofen i thailand for et par år tilbake. Platen ble utgitt i underkant av et år senere av kona som ventet såpass lenge for å ungå at plata solgte pga. katastrofen og heller pga musikken.

     

    Tord Gustavsen Trio-The Ground Utgivelse fra 2005, Første intrumentale norske jazzplate som toppet vglista. Havnet også på 10. plass på Billboard Top Jazz Albums

  7. Her er min tatovering.. dårlig kvalitet, men dere skjønner tegninga ;)

    8290070[/snapback]

     

    Jeg har også en Zeppelin tatovering. Har ikke noe bilde av den for øyeblikket men det er alle tegnene fra IV tatovert rundt underarmen.

     

    Har hørt på Zeppelin så lenge jeg har vært intresert i musikk og elsker dem bare mer og mer. Favorittplata mi er IV uten tvil.

  8. Jeg har bare hørt igjennom plata en gang men jeg må si jeg er meget imponert og overasket. Plata fengslet meg fra første stund. Den mørke og dystre atmosferen blir ekstra bra med attilas spesielle vokal. Skummelt, skittent og deiligt ondt! :)

  9. Det meste er vel egentlig sakt her, men xHT: Det vil alltid være enkelte i samfunnet som havner på feil side. De som ender opp i "renensteinen" av rap og rock gjør det ikke bare på grunn av musikken. De har et dårlig utgangspunkt fra før av. Å forby musikk pga dette ville være like saklig som å forby biler fordi det dør masse folk i trafikken hvert år.

     

    Et bedre forslag ville være å drive holdningsskapende virksomhet fra barneskolen og tettere oppfølging for å komme disse problemene i forkjøpet. Saken er nemlig litt mer nyansert enn at du kan løse problemet med å forby musikk.

  10. Dette blir vel igrunn bare repetisjon av det andre har sagt tidligere, men men.

    Jimi Hendrix for sin fantastiske handtering av gitaren. Før han var det få om ingen som brukte feedback og distortion som han. Han var også ansvarlig for å bringe Marshal forsterkeren inn i rocken.

     

    Frank Zappa. Fantastisk musiker på alle mulige måter. Har gitt ut utallige skiver som er nyskapende og forut sin tid. Også fordi han ga fullstendig "f" i allt og alle, og gjorde ting akkurat slik han ville. Han var også en fremdragende produsent og en pioner i studioteknikk.

    Skal også nevnes at det vist nok var Zappa som introduserte Jimi Hendrix for wahwah-pedalen.

     

    Led Zeppelin: Ingen hadde spillt rock som led zeppelin før led zeppelin gjorde det. De sto imot mainstreamen og ga så og si aldri ut en eneste singel, da de mente sporene på plata skulle høres samlet og ikke alene. John Pauls Jones klassiske bakgrunn har nok gjort mye for framtidige rock komposisjoner og det finnes vel neppe en mer inflytelsesrik trommeslager enn John Bonham.

    Jimmi Page er en fantastisk gitarist. Kanskje den beste i mine øyne, og har vært et forbilde for mang en gitarist som har kommet etter han. Robert Plant har vel ikke akkurat revolusjonert kunsten å synge, men han gjør også en fantastisk jobb og synger med en følelse og innlevelse det er vanskelig å overgå.

  11. Veldig individuelt.. Jeg liker Led Zeppelin best av allt i hvilken som helst situasjon, også når det kommer til sengekos. "I've got a whole lot of love!"

    Ellers er litt cool og smooth jazz også meget passende.

     

    Men når sant skal sies er det ikke så allt for ofte at jeg/vi spiller musikk. Skulle kanskje vært gjort mye oftere.

  12. Jeg har flere kamerater som liker dem. Personlig må jeg si at jeg finner musikken lite tiltrekkende. Det er ingen tvil om at de er meget flinke musikere, men jeg syns musikken blir allt for glatt og steril. Det er det jeg med flere kaller "flinkismusikk" hvor tekniske ferdigheter kommer forran skjelen og gleden i musikken

  13. Kan ikke tenke meg at du skal kunne få tilbake pengene på noen måte.

    Med tanke på temaet om svartebørs er jeg i grunn enig i at det er er stort problem. Men i utgansgspunktet er det jo bare vidresalg av en ettertraktet vare.. Umoralsk kanskje men ulåvlig?

  14. Jeg har nylig kjøpt en laptop. Den har ikke tv-out og dette irriterer meg ganske mye. Jeg kan fortsatt levere den tilbake til elkjøp men vil igrunn beholde pcen.

     

    Det jeg lurer på er om det finnes usb tv-out enheter. og i så fall er dette en gunstig løsning?

     

    Xeno

×
×
  • Opprett ny...