Gå til innhold

Nuno

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nuno

  1. In peace the sons bury their fathers, but in war the fathers bury their sons - Croesus

     

    The direct use of force is such a poor solution to any problem, it is generally employed only by small children and large nations - David Friedman

     

    I love humanity but I hate people - Edna st. Vincent Millay

     

    A man who doesn't trust himself can never really trust anyone else - Cardinal De Retz

  2. Hittil har jeg bare vært ærlig hele veien, og da har vi det utrolig bra sammen (litt for bra..) Derfor sa hun igår at vi ikke KAN fortsette som vi gjør, fordi hun føler at hun ikke kan gjøre det mot kjæresten sin.. Hun sa at vi må begynne å begrense oss veldig.. Så idag på skolen snakka vi lite sammen og prøvde å ikke ha for mye blikkkontakt++ Fy faen så utrolig kjipt.. =(
    Uffameg.... Litt den samme jeg også fikk tror jeg, men var ikke så direkte. Det er hardt eller hva? You bet..!

     

    Men snu det til noe positivt. Hun begynner å få følelser for deg, og hun er redd. Kanskje hun begynner å miste litt kontrollen selv?riktig igjen..! Går inn i en forsvarsmekanisme. Gi henne litt rom. Hun sier hun trenger litt tid til å tenke på det, gi henne det.

     

    Som det har vært foreslått tidligere, så pleier denne "kunstpausen" å være litt effektiv. Jeg vet ikke om det er riktig å bruke den nå, men trekk deg ihvertfall litte bitt unna henne. Ikke vær for innpåsliten nå. La hun få tenke litt selv.

     

    Men for all del, ikke slutt å vis interesse for henne. Bare ikke vær så nærgående mot henne. Tror hun trenger litt pusterom.

     

    Som noen sa til meg, hvordan tror du det ville gått mellom dere to, hvis hun nå i sitt forhold har følelser for deg men er sammens med en annen? Det kunne liksegodt vært deg hun var sammens med, og en annen hun fikk følelser. Hvor er garantien for at det ikke skal gjenta seg? dette har jeg også tenkt på. Det er en viss sannhet i det.. Men greier ikke å se på det fra den siden faktisk. Frykten for at noe sånt hadde skjedd om vi var sammen er bare ikke der.. Kanskje jeg er litt blind nå ja..

     

    Den er hard å svelge, men dog noe sant i den. Jeg brukte den litt for å få henne ut av tankene mine. Tenke litt negativt om henne hjalp meg til å se flere sider av henne. Er veldig lett å bli blinn på begge øynene når man er forelsket vettu ;)

     

    Men stå på gutt! Du er en fantastisk person som bryr deg så mye om henne, og viser så mye ærlighet ovenfor henne. Mange som ville sliti med det, og du har nå lagt det aller beste grunnlaget for et forrhold hvis det skulle skje! Lykke til!

     

    Takk skal du ha..! Akkurat nå håper jeg mest at vi hvertfall kan forbli gode venner.. At vi ikke ødelegger vennskapet vårt nå ved å holde oss unna hverandre selvom vi vil være sammen.. Er så redd for det..! :( Jeg har sagt det til henne, og hun skjønner meg og er selvfølgelig enig i at det er noe ingen av oss ønsker i det hele tatt.. Men hun har fortsatt troa på at dette er det riktige å gjøre..

     

    Jaja. Håper hun har rett.. :(

  3. Nuno, fantastisk at dere kan ha et sånt ærlig forrhold! Var veldig avhengi av det i starten jeg også. Men etterhvert så virket det som om hun lukket seg mer og mer igjen, mens jeg bare åpnet meg mer og mer. Tror det ble litt overkjøring fra min side :(

     

    Kjempebra at du er en tolmodig sjel! Bare bruk tid på dette. Inne no vits i å stresse. Det gjør det bare til det værre. Bare vær deg selv, og la henne bestemme seg selv. Det er ikke stort du kan gjøre nå annet en å støtte henne uansett hvilken avgjørelse hun ender opp med. Vær forberedt på det værste, så kommer du til å bli positivt overasket når hun får tenkt seg litt om.

     

    Jeg vet det har vært foreslått såkalte "kunstpauser" her på tråden. Altså late som hun ikke er fult så innteressan i en liten stund bare for å understreke hvor mye du betyr for henne. Jeg vet ikke hvor bra dette er, men noen har hat hell med dette. Jeg ville aldri prøve dette i den situasjonen jeg var i, og er utrolig glad for at jeg ikke gjorde det. Var alt for glad i henne til å gjøre noe slikt. Leke med andres følelser = fyfy.

     

    Men stå på slik som du har gjort du. Vær ærlig med henne, og fortell det slik det er. Men pass hele tiden på å si at det viktigste for deg er at hun er lykkelig. For det er jo det? Du vil heller at hun skal være lykkelig en at hun skal ufrivillig være sammens med deg? Lurt å ha den holdningen når du tenker på henne. Gjør mot henne slik du ville at hun skulle oppført seg om du var i samme situasjon ;) Back henne opp og vær ærlig;) Evighet varer lengst vettu ;):p

    5287245[/snapback]

    Takk for backing..! Ting gikk skikkelig kjipt igår =( Hittil har jeg bare vært ærlig hele veien, og da har vi det utrolig bra sammen (litt for bra..) Derfor sa hun igår at vi ikke KAN fortsette som vi gjør, fordi hun føler at hun ikke kan gjøre det mot kjæresten sin.. Hun sa at vi må begynne å begrense oss veldig.. Så idag på skolen snakka vi lite sammen og prøvde å ikke ha for mye blikkkontakt++ Fy faen så utrolig kjipt.. =(

     

    Vet at hun syns det er like kjipt som meg.. Jeg synes det er en kjip mået å håntere situasjonen på, men siden hun vil ha det sånn så får vi gjøre det sånn..

     

    Selvfølgelig er det viktigste for meg at hun er lykkelig..! Derfor vil jeg ikke at hun skal slite med dårlig samvittighet og sånn.. Lar henne styre detta i hennes tempo jeg :)

    ingen synspunkter på mitt problem fra forrige side?

    5288012[/snapback]

    Litt vanskelig å forstå alt, men utifra hva jeg skjønte virker det som det beste vil være å prøve å legge det som skjedde bak deg, og heller oppføre deg normalt med henne igjen. Alle gjør ting de føler er feil da.. Og vokser av det.. :)

  4. Å gjett a! Fy faen det er digg.. Varmer hjertet hver gang :p

     

    jeg VET at hun liker meg godt, og jeg vet også at hun ikke hele tiden er helt ærlig om sine følelser for meg.. Hun prøver nemlig å glemme det, og ikke tenke på det, men hun sliter like mye som meg..

     

    Jeg er ganske bra på å tolke henne, og hun er en veldig ærlig person, så hvis jeg spør om det er det hun Egentlig mener, så gir hun opp og sier at hun har sterke følelser for meg og sånn. Føler meg ikke pushende, bare prøver å unngå at vi får et kjipt vennskap som består av å skjule følelser og sånn. Dessuten er det kjipt å ikke "kunne" være sammen så mye som vi vil og sånn bare for å prøve å miste følelsene for hverandre..

     

    Jeg sier til henne at jeg tror det funker bedre om vi er ærlige om følelsene våre, og heller prøver å hjelpe hverandre gjennom dette, så ordner det seg sikkert.. Hun er egentlig enig, men sliter med samvittighet når hun er ærlig om sine følelser. Skjønner jo dette.. Men tror fortsatt det er det rette å få det ut..

     

    Er en tålmodig sjel, og stresser lite med dette. Prøver å la henne få tid til å tenke det ordentlig gjennom :)

  5. Kul tråd! Har lest i den lenge, men har ikke orka å registrere bruker før nå..

     

    Har kommi asjur nå og er up-to-date, så da kan jeg begynne å joine inn føler jeg ;)

     

    Kan fortelle min historie om dagen..:

     

    Jeg har nylig blitt forelsket i en jente i klassen. Hun kom inn i klassen denne sommeren, og jeg la faktisk lite merke til henne helt fram til nå den siste måneden. Plutselig klaffa ting. Vi har begynt å få veldig god kontakt, og går sammen omtrent hele tiden på skolen, og er også sammen på fritiden..

     

    Vi snakker mye om følelsene våre, og begge vet at begge har sterke følelser for hverandre. Jeg liker henne utrolig godt, og hun liker meg veldig godt.. Så alt høres jo ut som en glanshistorie, eller hva?

     

    Det er bare en liten bakdel..

     

    Hun har type.. :/ Føler at jeg har litt samma problem som du har hatt SimDaDim? Hvis jeg ikke husker feil nå.. :p

     

    Det som er, er at hun også er glad i kjæresten.. Eller hun har hvertfall ikke noe imot han.. Hun synes veldig synd på han, og de har jo vært sammen over et år.. Så det er jo selvfølgelig mye følelser mellom dem og, bare ikke akkurat nå for tiden.. Det er veldig mye sperrer mellom hva jeg og henne kan gjøre, fordi hun får dårlig samvittighet selvfølgelig..

     

    Vi sier igjen og igjen at vi skal fortsette å være gode venner som vi er nå, og ikke noe mer, så går detta bra :p Men følelsene er hos begge, og er ikke sikker på hvor fort de vil gå vekk.. :/

     

    Jaja, det var min story.. (første post her i forumet!) :D

×
×
  • Opprett ny...