Gå til innhold

Marius88

Medlemmer
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marius88

  1. Frem til jeg i dag skulle se Premier League ved hjelp av TV 2 sporten på iPhone har jeg ikke lagt merke til uønsket eller "løpsk" datatrafikk. Jeg så ferdig kampen, trykket på home-knappen og deretter sleep-knappen. Noen timer senere kom det melding fra Telenor om at 500 mb nå var brukt opp. Kan det tenkes at appen er så amatørmessig laget at den ikke kutter streamingen når man trykker på home-knappen?

  2. Har en SpeedTouch 780WLT fra Telenor. Kikka litt i loggen her om dagen, og så at ca hvert 30. sekund er det aktivitet. Har lagt ved et bilde. Sjekka i telnet, og der står port 60738 og 62785 konstant forwardet til min IP. Har ikke lagt til disse selv.

     

    Er det noe snusk på gang?

    post-90300-1269599996,7313_thumb.png

  3. En ting er at denne dekoderen bråker når den står på. Det kan jeg leve med, er vant med litt viftesus etter år med pc og playstation. Det jeg derimot ikke kan leve med er at den faktisk har begynt å bråke i stand-by også.

     

    Følgende skjer:

    Jeg trykker på stand-by knappen. Da kjører boksen sin vanlige prosedyre. Den røde dioden blinker en stund før viften slår seg av, og det blir stille. Alt ser ut til å være i orden, men etter et par minutter så setter faktisk disken og vifta i gang igjen, denne gangen uten å stoppe.

     

    Bør vel få tilsendt ny av CD. Ettersom det ikke ser ut som at man er uheldig med enkelte eksemplarer, men at boksen i utgangspunktet er et bedritent stykke ingeniørarbeid, har jeg mest lyst til å prøve å få hevet kjøpet og vente på en ny modell.

     

    Noen som har erfaring med denne boksen og heving av kjøp? Det virker da helt tydelig for meg at det produktet her er ganske langt i fra ferdig, og jeg har aldri i mitt liv fått så lite igjen for 2990,-

  4. Jeg går nå vg1 elektro, og jeg kom inn uten rett til videregående utdanning. Bare å kjøre på, men det er nok best å søke på bygda når du stiller uten rett.

     

    Sløste som deg vekk retten min på allmennfag, og det er faktisk mitt livs desidert største bommert. Det positive er at du kan få en svært behagelig timeplan hvis du søker fritak i de fagene du har tatt fra før på et høyere nivå (allmennfag).

  5. Desverre er ikke sikkerheten i Forsvaret så god og prioritert som de skal ha det til. Når jeg var inne var det flere meget risikable ting som ble gjort. F.eks hadde alle P93 personelltransport mange år gamle sprukne morkne helårsdekk(!). Dette kjørte man rundt med mens man hadde tjue ikke-fastspente soldater baki. Sjåførene fikk heller ikke i utgangspunktet dekt glattkjøringskurs da det var et smutthull som gjorde at det ikke var påkrevd første året eller noe sånt. Selvsagt ble det nektet å kjøre en meter uten og bataljonen hadde ingen annen mulighet enn å betale.

     

    En i troppen var bilmekaniker og en gang gjorde han en skikkelig gjennomgang av lastebilene under periodisk. Han fant graverende mangler som kvalifiserte til kjøreforbud på alle utenom en. Dette ble selvsagt ikke gjort noe med.

     

    En gang vi drev med noe basic nærkamp-trening og skulle sikte på hverandre i forbindelse med treningen måtte jeg be befalet om å gjennomføre kontroll av våpen før vi startet, dette ville ellers ikke ha blitt gjort.

     

    Under en øvelse på fjellet skulle vi gå over en jævlig bratt snødekt skråning uten noen form for sikring. Et feilsteg ville medført å dette rett nedover i enten død eller kraftig fordervelse.

     

     

    Jeg syns det er rart det ikke skjer flere ulykker. At sikkerhet alltid står i høysetet kan jeg desverre ikke si meg enig i.

  6. Jeg vil si jeg opplever det helt motsatt av hva du beskriver her. I starten gjorde jeg det som fungerte i 09; rett i angrep med en gang man vinner ballen. Tapte mer enn jeg vant for å si det sånn.

     

    Nå triller jeg ball til det kjedsommelige og venter på at motstanderen skal bli utålmodig og f.eks ruse ut av linja med en stopper eller back. Da er det plutselig rom til å skape noe.

  7. Ballvinner egenskapene til Fletcher er uvurderlig..

     

    ---Fletcher---

    ----Anderson---Carrick---

    --------(uvisst)---------

     

     

    Selv har jeg suksess med:

     

    Foster

    O'Shea-Ferdinand-Vidic-Evra

    Rooney-Scholes-Carrick-Giggs

    Berbatov-Owen

     

    Foster i mål ettersom Van Der Sar er i dårlig live season form.

    Rooney ned på vingen ettersom Nani, Valencia og Park er i dårlig live season form.

  8. Det er jo ikke noen logikk i det i det hele tatt. Dette er faktisk en ting som har irritert meg siden 08. Med Live Seasons er det jo i tillegg veldig sjelden man ønsker å spille default oppstillingen. Ta Manchester United f.eks, Giggs 90, Scholes 89. Disse er benket og må byttes inn for hver bidige kamp.

×
×
  • Opprett ny...