Gå til innhold

Avariz

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Avariz

  1.  

    Beste mmoen eg har spillt for min del, har spillt disse (store): AoC, WoW, lotro, rift, runes of magic (dårlig), allods online og guild wars (helt latterligt dårlig).

     

     

    Synes det er dumt å sammenligne F2P MMO'er (som GW, Allods) med P2P, ikke minst med store aldersforskjeller, husk at forventningene idag er ikke de samme som for 5-10 år siden. MMO som WoW er blitt modernisert med årene. Målgruppene var heller aldri det samme(f. eks GW = casuals med liv utenom kunne bli gode) IMO så ville jeg ikke tatt alle MMO's under samme kam.

  2. Gi dem Nordea sitt ungdomskort sier jeg. Der kan du kjøpe så mye du vill uten å måtte fylle 18.

     

    Hvis du snakker om VISA Electron stemplet på kortet så er det noe helt annet, som du verken kan ha egen nettbank på eller betale over nettet, det kan kun brukes i butikk og uttak(utenlands og innenlands).

    For VISA i 16-18 årsalderen trenger man foreldres samtykke.

  3. En ting de bør tenke på er at bare folk over 18 år har VISA, håndholdte konsoller er svært populære blandt de yngste. Jeg har flere ganger frustrert meg over at jeg må ha VISA for episodebaserte spill, mmo-service osv.

     

    Som foreldre ville jeg ikke kunne stolt 100% på et barn med VISA detaljene dine, de kan tross alt bli fristet til å brukes mye mer, eller tyvlåne fra foreldre/eldre søsken som for for all del er et kjent fenomen i ung alder.

     

    Gi alternativ sier jeg.

  4. Jeg har en Razer Copperhead mus fra før av og er på leting etter en holdbar og god musmatte til den.

    Har hatt en passe grov tøymatte tidligere som fikk musen til å hakke noe veldig, derfor har jeg kun brukt overflaten på bordet til nå.

    Ville vært greit om noen som har brukt samme mus har noe de kunne anbefalt. :)

  5. har du integrert lydkort? pci lydkort? hvilken type strømforsyning? kvisleis hovedkort?

    hva type prosessor? oppdaterte drivere lydkort, skjerkmort? evt, driverkrasj etter du har isntallert nye drivere oppå gamle drivere.

     

     

    www.google.com download drivercleaner.exe

    unngå og uinstaller chipsett drivere og annet en det som skal til.

    sef se om lyrkort sitter skikkelig, kabler, og at høytalere er vekke ifra forstyrrelses kilder. har du tweaket prosessor, evt kjører amd coolnquiet. skru av dette og prøv.

    7657563[/snapback]

     

    Lydkortet er integrert.

     

    PC oppsett:

    Hovedkort: ABIT AB9 PRO

    Prosessor: Intel Core 2 Duo E6600

    Strømforsyning: MIST 500W

    Minne: OCZ DDR2 2048MB Gold Dual Channel

    Skjermkort: Club3D Radeon X1900XT 512MB

    Harddisk: Western Digital 320GB

  6. Av og til når jeg spiller fyser skjermbildet og det kommer knitrelyder fra høytalerne. Dette skjer når jeg minst venter det.

    Problemet begynte ikke før jeg hadde installert et par tileggspakker til The Sims 2, jeg hadde spilt et par dager uten problemer, før det startet. Etter at det hadde skjedd flere ganger avinstallerte jeg spillet, men likevel har det begynt når jeg spiller andre spill (de fleste hadde jeg spilt lenge før The Sims 2).

    Datamaskinen er hjemmebygd og er rundt 8 måneder gammel, den har ikke hatt noen store problemer før.

     

    Jeg har en mistanke om det er noe med skjermkortet (Club3D Radeon X1900XT 512MB), men vil gjerne høre hva andre tenker. :)

×
×
  • Opprett ny...