Gå til innhold

zica

Medlemmer
  • Innlegg

    119
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zica

  1. Hvorfor synes dere alle at AiT er så jævla dårlig ? (...)

    9307308[/snapback]

     

    Bare fordi folk ikke lier EiT evt AiT, så betyr ikke det at de ikke liker å jobbe med andre, jeg tror at noe av misnøyen kommer av at det føles tilfeldig, og lite meningsfylt.

     

    AtW

    9307360[/snapback]

     

    Det at AiT i tillegg er 3,5 eviglange timer på slutten av en eviglang dag etter at du har vært på fylla sammenhengende i 4 dager hjelper heller ikke på motivasjonen. Mener nå jeg.

  2. Jeg har tenkt til å ta 2MX/Y som privatist til høsten ved siden av et studie på høyskole, for å komme inn på det jeg vil til neste år igjen. Men er det noen som vet om det å lese seg opp på egenhånd for så å ta eksamen helt sikkert betyr at man har fullført faget? Altså at det er gyldig til å kvalifisere til opptakskravet ved skoler? Eller krever det å få "2MX" på vitnemålet et antall undervisningstimer? Dette gjelder vel for å få generell studiekompetanse, men 2MX/Y er jo et studieretningsfag..

    8932100[/snapback]

     

    Du trenger bare å ta eksamen for å få faget godkjent.

  3. Jeg spør nå bare jeg, selv om det ikke er helt i tråd med topic.

     

    Blir ikke dette feil?: Telepriser.no

    Etter slikt jeg tastet inn, så burde jo IPEA dukke opp som gratis?

    Det der gjennspeiler nok mitt forbruk ganske bra, bortsett fra antall SMS, som mere riktig ligger på rundt 170.

    8737726[/snapback]

     

    Du har skrevet inn forbruk per uke, så de 80 sms'en du har oppgitt blir da 80x4=320 per måned (som altså er over 200 mer enn de inkluderte). Rediger dette, så blir summen en helt annen :)

  4. Oslo:

     

    20 på hverdager, 18 lørdag.

     

    Noe som er vanlig de fleste steder i Norge. Men enkelte steder har 18/15 har jeg opplevd...

    8727080[/snapback]

     

    Kan også legge til at ølsalget ikke åpner før 0900 i Oslo ihvertfall, så på Kiwi f.eks. (som åpner 0700) får en altså ikke kjøpt øl de to første timene. Har aldri vært aktuelt for min del, men greit å vite :p

  5. Du trenger ikke å gjøre noen ting i forhold til netCom, med mindre selskapet du skal til er helt høkkert så kan de registrere en annen tidligere eier enn den som abonnementet skal stå på. Du må heller ikke si opp abonnementet ditt, da vil ikke nummeret bli portert, dette ordnes av operatøren du porterer til.

    8737526[/snapback]

     

    Porteringen stopper vel automatisk opp hvis navnet du registrerer hos IPEA ikke matcher med legal hos NetCom? Har ihvertfall vært sånn før, så da har du to muligheter:

    - Fakse inn et overføringsskjema til NetCom (finnes på netcom.no), hvor begge må skrive under.

    - Portere til IPEA med navnet til faren din, og så overføre abonnementet til deg etterpå.

     

     

    Og som audunms sier, du må ikke si opp hos NetCom før porteringen :)

  6. Kiwi har en ordning som sier at visst man finner en utgått vare i butikken, kan finneren bare ta varen. De har de enda?

     

    Uansett, så tenke jo jeg at det er vel OK. Men så sa en bekjent av meg at butikkkjeder ikke har lov til å selge eller gi bort utgåtte varer...

     

    Er dette sant? Visst man finner en utgått vare, kan den fort utgjøre vond mage, og andre eventuelle kroppslige plager.

    8675096[/snapback]

     

    Tror du har misforstått datogarantien en smule. Finner du en utgått vare, får du tilsvarende vare gratis eller verdien i penger. Altså, finner du en pakke kjøttdeig som gikk ut i går, får du en fersk pakke eller 34,90 i cash (f.eks.). Finner du derimot en vare som går ut i dag eller i morgen, får du den varen.

  7. Spørsmål til dere som allerede er i USA, eller som har vært det. Avgagskarakterene dere skal ha på vitnemålet fra andreklasse, vil de komme på vitnemålet akkurat som om man hadde tatt dem i Norge? Har hørt noe om at de ikke vil telle inn på snittet ditt.

     

     

    Flere som kan svare? :)

    8581316[/snapback]

     

     

    På vitnemålet mitt står det "Fritatt - bestått fag utland," så det stemmer at disse ikke teller inn på snittet. Fravær i USA blir heller ikke registrert :)

  8. I starten av siving-studier er det nesten utelukkende realfag. Etter hvert blir det litt mindre av dette, men er det slik at det blir vanskeligere og vanskeligere, tyngre og tyngre, kjedeligere og kjedeligere og jævligere og jævligere likevel?

    8514648[/snapback]

     

    Har ikke gått siving selv (starter på komtek på NTNU til høsten da :) ), men de jeg kjenner som har gått siving sier vel det motsatte. Etter de to første årene med mye realfag som til tider kan være tunge får du velge retning og fag etter interesse, og det blir mer relevant i forhold til en framtidig jobb.

  9. Til høsten hadde jeg egentlig planer om å begynne på NTNU, men jeg vurderer å ta et år med idrettsfag først, ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Uheldigvis har jeg sånn halvveis avtalt å bo sammen med en kompis som skal gå på HIST, Høgskolen i Sør-Trøndelag. Hvor langt i fra hverandre er disse skolene og hvor langt er det fra HINT til Trondheim sentrum?

     

    Så lurer jeg også på om det er noen som har erfaring med HINT, eventuelt kjenner noen som har gått der?

    8193161[/snapback]

     

    Årsstudium Idrett er i Levanger, som igjen er ca 8 mil fra Trondheim. Anbefaler ikke å bo i Trondheim samtidig som du studerer på HiNT ihvertfall, med mindre du vil bruke 2,5 timer på toget hver dag. Samtidig forsvinner jo mye av det sosiale rundt studiet når du bor 1,5 timer i bil fra resten av klassen ;)

     

    Har selv ikke gått på HiNT, så erfaringer derfra får andre komme med :)

  10. Jeg har fått meg One Call abonnement. Til min minst 2 år gamle SE k700i. Og den er enda bundet til Netcom og feilmeldingen "sett inn riktig sim" kommer opp når jeg prøver å sette den i. Jeg sjekker ut netcom sine sider og der står det at jeg skal taste inn IMEI kode. Jeg gjør det og svaret jeg får er at de ikke har noen låsekoder til mitt Imei nr. Hva skal jeg gjøre? siden jeg ikke får ringt de på dette tidspunket og jeg er uten tlf kontakt for øyeblikket :(:( Hjeeeeelp anyone

    8012729[/snapback]

     

     

    Hva med å sende en e-post til kundeservice? :)

  11. Hei!

    Jeg har samme problem som AH hadde. Jeg kan ringe og ta imot meldinger, alt utenom å sende SMS, noe som er veldig uheldig for meg ettersom jeg sender veldig mange.

    Jeg har NetCom YoungTalk med SMS-Mania, på en SE K750i.

     

    I går da jeg var på riksgrensen funket det helt fin å sende SMS, både før og etter at jeg hadde kommet over på svensk side. Men da vi var ferdig der og på tur hjem, og jeg skulle sende SMS til kjærsten min når vi var kommet tilbake i norge fikk jeg opp beskjeden; Kan ikke sende. Meldingen er sperret.

     

    Jeg har nå prøvd å sjekke det dere foreslo til AH, og instillingene står på GSM slik de skal.

    Så jeg lurer på om det kanskje er noen av dere som vet hva i husleste det kan være? :dontgetit:

    7969682[/snapback]

     

    Ring 05050, så hjelper de deg. Er vel noe med kombinasjonen prepaid-abonnement/evt lav saldo og utlandstur som aktiverer en sperre hvis jeg ikke tar helt feil. Forumbrukeren med nick zegenie kan vel forklare nøyaktig hva som har skjedd :)

  12. "Den som har privatabonnementet, ringer og tekster gratis til bedriftsabonnement – i  omvendt fall gjelder vanlige priser"

    TELENOR STINKE :p

    7945892[/snapback]

    Er det ikke sånn hos netcom og da?

    7946981[/snapback]

     

    Jepp, stemmer det. Fra netcom.no: I tillegg kan ett NetCom bedriftsabonnement tilknyttes Løsningen. Medlemmene ringer kostnadsfritt til bedriftsabonnenten, men bedriftsabonnenten ringer ikke kostnadsfritt til Medlemmene.

  13. What about the activation process? Does it have to be activated somehow, or I may use it just after buying a new Telenor pre-paid card?

     

    Do you know any time-limits of this offer? Is it a kind of temporary offer, or a permanent one?

     

    I haven't found any information about this offer on Telenor web site, although they don't have an English version of the web-site and I hardly understand a few Norwegian words.

    7931285[/snapback]

     

    You will have to register the prepaid card with your name, address etc. This can be done by calling customer care at phone# 09000. The offer is permanent :)

  14. Hei!

    Jeg lurer på en ting. Med abonnement som Netcom smarttalk, der månedsavgiften er ingenting, og er billigere å bruke enn Netcom ActiveTalk, der månedsavgiften er 129 kroner, hvordan kan Netcom da tjene penger på dette abonnementet? (Smarttalk)

    7897852[/snapback]

     

    I tillegg er ST er "gjør-det-selv"-abonnement, f.eks. krav om eFaktura (eller 35,- for papirfaktura), 5 kr/min til kundeservice og bestilling må skje på netcom.no. NetCom sparer penger på dette, og abonnementet blir dermed billigere.

  15. Dersom du bruker briller så "glemmer" du brilleseddelen hjemme og feiler 110% på synstesten med vilje. Da får du en grei lapp der det står at du er fritatt for all tjeneste :)

    7865902[/snapback]

     

    Det skjedde med meg iallefall, bortsett fra at jeg gjerne kunne tenkt meg et år i forsvaret isteden for studier akkurat da :p Menmen, ble erklært ikke feltdyktig og dermed ble jeg ikke innkalt.

  16. Har faktisk begynt å digge NFL. Holder med Miami Dolphins jeg da..

     

    Faen å Bears ga Saints bank igår. 4 turnovers, og 1 interception. Tenkt på det da, 39-14 :p

     

    Skal prøve å få sett SuperBowl..

    7780580[/snapback]

     

    Ble hekta på football når jeg var utvekslingselev i 2003! Green Bay Packers er laget for meg i NFL, og UW Badgers er toppen når det gjelder universiteter. Er vel ganske tydelig at jeg bodde i Wisconsin ;)

×
×
  • Opprett ny...