Gå til innhold

Yahh

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yahh

  1. Er små fan av Simulatorer og har bestemt meg får å kjøpe et Ratt. Ser et det strot sett bare er G27 ute men rattet koster nesten 3000kr noe som er veldig drøyt.

     

    Spørmål:

    Noen som vet om bra ratt som ligger midt i mellom denn prisen (rundt 1500kr), har sett GT rattet men det er et konsoll ratt.

     

    Lite med nye Bilsimulatorer og Codemasters Colin Mcrae har nå blitt totalt utvannet, likte Burns Rally men det er for gammelt. Lest litt om Live for speed (nei ikke need for speed) som skal være et bra 'Bil simulator spill, noen som har testet?.

     

     

    GT rattet passer veldig bra til PC har jeg hørt. Mange som spiller Live For Speed med det og det fungerer bra.

     

    Har spilt Live For Speed i tre-fire år, og det kan absolutt anbefales hvis du er keen på en skikkelig simulator samt å spille online. Krever ingen månedlig betaling, og koster rundt 250 kr for fullversjon. Ellers kan du også laste ned en demo. Anbefaler deg og ta en tur inn på den norske siden lfsnorge.net hvis du trenger mere info! :)

  2. Heisann :) Håper dette er riktig sted å poste, hvis ikke beklager jeg!

     

    Jeg har et ganske ekstremt grafikk problem i begge Crysis spillene (altså det orginale Crysis og Crysis WH). Dette skjer hver gang jeg starter spillene, og det begynte etter at jeg innstalerte mitt evga geforce 260 for et par måneder siden. Jeg hadde 2x 8800gts i sli før, og da fungerte spillet helt fint. Har innstalert de nyeste hovedkort og grafikkdriverne til maskinen min...I det orginale Crysis går loadingen helt fint, og problemet starter først når loadingen er ferdig og man begynner å spille. I WH, begynner probleme på 80% av loadingen, da HUDen begynner og flimre. Jeg har prøvd alle mulige forskjellige grafikk innstillinger både inne i selve spillet og i nvidia control panel. Temperaturen på GPU er helt normal, ca 70-75 grader under load. Mere info finner dere i youtube comment boksen :)

     

     

    Takker for hjelp!

     

    EDIT: Vil også nevne at alle andre spill fungerer utmerket (Far Cry 2, Fallout 3, Call Of Duty 4, Dead Space etc.

  3. Etter som jeg skjønner, er bare den kvinnelige versjonen av Wizard spillbar på Blizzcon. Så den kvinnelige versjonen blir nok hetende Wizard med mindre de forandrer det senere...litt rart syntes nå jeg, de burde kanskje valgt et navn som var litt mere 'unisex'. Men bryr meg ikke så mye om det egentlig, går jo ikke noe ut over gameplayet :) sitter på opera mini nå, så gleder meg skikkelig til å få se noen nye videoer + screens!

  4. Heisann. Er ikke meningen å stjele tråden din, men har samme problem :(

     

    Jeg har nettopp kjøpt meg et EVGA nforce 780 sli kort (og en intel 8400), og har innstalert Vista home 32 bit. Innstaleringen og alt gikk veldig fint, innstalerte hovedkortdrivere og restartet maskinen. Etter restarten lastet jeg ned oppdateringer fra windows update + driverne til de to 8800GTS kortene mine. Etter det var ferdig startet jeg maskinen på nytt, men nå er skjermen svart under oppstart, og jeg får ikke noe pip fra hovedkortet. Alle vifter går og det høres ut som begge HD'ne starter opp. Det lyser ett grønt, ett blått og ett orange lys fra HK....Har prøvd med bare ett grafikkort uten at det hjalp.

     

    PSUen min er relativt ny (ca et halvt år), 700W.

     

    Som nevnt er både HK og CPU helt nye.

     

    Noen tips?

  5. Er vel ikke helt optimalt med 8800GTS i SLi på et X48 kort, da det ikke vil fungere!

     

    Er da en flott prosessor.

     

    Se etter noe med Nvidia 780i brikkesettet, er da ingen jeg vil anbefale. Kanskje noen andre har tips?!

     

     

    Det var bra du sa :) Leste litt om hovedkortet og det sto bare om støtte for Crossfire, ikke noe om Sli støtte. Så ble litt usikker. Er EVGA nForce 780 det å gå for da? Eller er det noen gode kommende kort som jeg heller burde vente på?

     

    Regner med det er dette du tenker på? Ser bra ut :)

    https://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=344350

     

    Kommer rammen min til å passe/funke bra sammen med det?

  6. Heisann :)

     

    Er på jakt etter et nytt hovedkort og en ny CPU. Jeg har to 8800GTS kort som jeg ikke vil kvitte meg med riktig enda, så hovedkortet må støtte SLi. Hvis jeg kan slippe og kjøpe ny ram også, hadde det vært ypperlig :) De jeg har nå er to stk. Crucial DDR2 BallistiX PC8500 1024MB.

     

    Prismessig kan ikke HK overstige 2000kr mens CPU ikke kan overstige 1500.

     

    Takker for hjelp!

  7. Dette har med hva du trives med, selv bruker jeg 236 grader på alt. 900 grader er nok mer en gimmic enn en praktisk funksjon, da det er ganske håpløst å kjøre med det.

     

    Men hvem vet, kanskje det er noen som bruker dette og trives?

     

    EDIT: jeg stiller grader og andre effekter med logitecs drivere, det er bare å stille på en bar.

     

    I lfs har jeg alltid stilt inn rattet på 900 grader. Det har jeg hatt helt siden jeg kjøpte G25 :) Selvom jeg har rattet innstilt på 900 grader, funker det også helt bra i f.eks formel 1 bilen. Det eneste er at rattet ikke blir "sperret" på 200 grader eller hva F1 bilen har. Du kan fortsette å snurre rattet 900 grader, selvom det ikke skjer i spillet.

     

    Og som Sparks sier over her, så er det bare å justere grader i Logitech Kontrollpanelet.

  8. Hmm, takker for svar. Eg har eit gammalt MS ratt frå før, men det er ikkje akkurat moko å skryte av :p

     

    Kanskje eg får broren min med på det, og då vil det jo berre koste ca.1000kr :)

     

    Edit:

    Har to andre spørsmål:

    Kjører du raskere eller seinere med g25?

    Kan du stille det inn sånn at det er 200 graders sving isteden for 900grader?

     

    OM du kjører raskere eller tregere med rattet har med vane å gjøre. Siden du kommer fra et gammelt ms ratt, så kommer du sikkert til å gjøre tregere i starten. Men etterhvert som du blir vandt til det kommer du nesten helt sikkert til å kjøre raskere. Mye på grunn av den følelsen G25 gir deg når du kjører. Du kan være mye mere presis i kjøringen, og det er lettere å føle slipp grensen for dekk etc..

     

    Og ja, du kan stille inn hvor mange grader du vil ha!

  9. Dette var rått! Spilt igjennom en gang nå, og kommer nok til å spille igjennom et par ganger til på høyeste vanskelighetsgrad :) Kjører alt på "High" (har xp) med en e6300 som kjører på 2.6 ghz sammen med 1gig ram (800 mhz) og to 8800gts i sli. Ligger på mellom 20 og 30 fps i gjennomsnitt. Tror jeg må kjøpe mere ram når lønningen kommer :)

  10. Sp viss han har 2 skjermkort og spilelt ikkje støtter det kan han ikkje spille? :p

     

     

    Neida, jeg kan fortsatt spille det, men spillet drar bare nytte av det ene skjermkortet. Det var saken med Crysis betaen (som ikke støttet SLi) og derfor er jeg litt spent på om demoen støtter det.

     

    Og til Aleksanderro, så er det helt riktig det Arveen sier.

     

    EDIT: 5 nye innlegg mens jeg skrev det lille der. haha

×
×
  • Opprett ny...