Gå til innhold

Kåre K

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kåre K

  1. 5 minutes ago, JarleGutt said:

    Bare et spørsmål til dere: så dere skal kjøpe 3080 kort UTEN at det finnes noen reviews av de? Tenker da på at det er bare founders kortene som er reviewet, er det ikke? Men dere skal kjøpe 3. part kort...

    Ikke litt risky for kort med pris typisk 10 000+ ?

    Med tanke på hvor få kort som er tilgjengelig så blir det i verste fall en smal sak å selge det igjen, med fortjeneste...

    • Liker 1
  2. Etter å ha hatt denne telefonen i en dag nå så er det en ting som virkelig irriterer meg. Lydstyrken på meldinger man får. På den første galaxy s kunne jeg høre det på tvers av leiligheten, mens jeg hørte på musikk. Ikke mye sjans til det nå :(

     

    Du kan vel bare bytte lyd og stille på det

     

     

     

    SÅKLART har jeg stilt på lyden, og bruker samme varslingslyd som jeg hadde på Galaxy S. Betydlig svakere lyd.

  3. HOLDNING!

     

    Dem spør deg gjerne "ja, du skal bare en liten tur i butikken 1 min i bilen din. Tar du på deg sikkerhetsbelte?"

    "Hvorfor bruker du sikkerhetsbelte?" - da svarer mange at man kan få bot hvis man ikke gjør det. Det er feil. Du bruker sikkerhetsbelte fordi du sikrer deg selv.

    "Holder du fartsgrensen, eller ligger du pittelitt over?"

     

    Dem kan vel også spørre om forhold til rusmidler, fritidsaktiviteter, hvor punktlig du er osv. Vanlige ting :)

    Det er to år siden jeg var på intervjuet. Man glemmer fort, men holdning er alfa omega!

    Haha ser jeg gikk glipp av en hel del kjipe spørsmål ved å bare si at jeg ikke hadde lappen :!:

  4. Noen andre som fikk masse feilmeldinger når de prøvde å instalere Kies? Det lar seg instalere til slutt, men oppfører seg skikkelig jalla, og oppdager ikke telefonen min når den er kobla til (og ja, den er satt opp for å koble til Kies).

     

    Jeg ville bruke Kies helst til å overføre musikk, finnes det andre tredjepartsprogrammer som lar meg gjøre dette? Helst kanskje et som lar meg synce med iTunes.

  5. Jeg tror det er dumt å lese slikt på forhånd uten noen til å forklare deg hva som er hva i tillegg. Det har veldig lite for seg, og jeg tror det kan gjøre mer skade enn nytte. Skolen er lagt opp til at du skal kunne ingenting fra før av.

     

    Det eneste jeg kan tenke meg at du kan lese på i forkant er litt elektro, men elektro delen av skolen blir også av mange regna som den letteste.

  6. Jeg tror disse med dårlig referanser trenger bare å fullføre studiet før de får seg en jobb i NSB. Grunnen til at NSB ikke tar dem i nå er at det er større sjanse for at de faller fra studiet underveis og da taper NSB så klart mange penger siden de betaler studentene under studiet. Fullfører de skolen vil NSB ta dem inn og etterbetale alt som de ville ha fått hvis de hadde hatt kontrakt med NSB under hele studiet.

     

    Jeg for min del tror nok ikke at dette nødvendigvis stemmer.

     

    Jo det har de. Iallefall da jeg gikk på skolen, gikk ut i januar i år.

  7. Jeg tror disse med dårlig referanser trenger bare å fullføre studiet før de får seg en jobb i NSB. Grunnen til at NSB ikke tar dem i nå er at det er større sjanse for at de faller fra studiet underveis og da taper NSB så klart mange penger siden de betaler studentene under studiet. Fullfører de skolen vil NSB ta dem inn og etterbetale alt som de ville ha fått hvis de hadde hatt kontrakt med NSB under hele studiet.

  8. Skal til å kjøpe meg en Pioneer 5090 og trenger nå et lydanlegg. Denne skal da bli brukt til TV, film, musikk, xbox og PS3.

     

    Jeg har aldri eid (eller brukt) en forsterker så jeg er heeeeelt ny på dette.

    Jeg vil ha 2 gulvhøytalere og 1 forsterker. Ingen bass eller senter. Jeg vil ikke gå over 20 000kr for høytalerne og forsterkeren kombinert.

     

    Jeg har en xbox, ps3 og kommer til å få meg en GET HD boks. Det jeg tenkte da var å koble disse 3 inn til forsterkeren i HDMI inngangene, og så koble TVen til forsterkeren med HDMI utgangen, vil dette fungere? Og i så fall vil jeg trenge en forsterker med minst 3 HDMI innganger.

     

    Jeg aaaaner virkelig ikke hva jeg bør kjøpe det, heller ikke HVOR (bor i Oslo forresten). Har hørt mye bra om B&W DM683, så har vurdert dem.

     

    Hjelp en nybegynner med å få lyd i hans hjem!

  9. De ser på karakterer, men karakterer er ikke alt, det viktigste er at du oppfølger minstekravet, som f.eks. studiekompetanse.

     

    Mine karakterer fra vgs. var ikke mye å skryte av gitt, men jeg bare fortalte dem slik det var, at jeg var veldig skolelei og hadde ikke noe "mål" med utdannelsen (dvs. visste ikke hva jeg skulle gjøre etter).

     

    Og ja, vil du bli togleder så er det lurere å utdanne seg som TXP, ikke lokfører. Ikke at jeg skjønner at noen vil bli togleder, ser ut som verdens kjedeligste jobb :p

  10. I NSB og Flytoget måtte vi ut i pukken sjeldent, med mindre vi hadde uttak eller innsett.

     

    På min introuke var jeg i NSB, vi hadde vel ikke en eneste dag uten enten innsett eller uttak tror jeg.

     

    Dessuten må man jo ofte "ut i pukken" om det f.eks blir en teknisk feil på togsettet.

    Du har vel lest ting i avisene, men så ofte er det ikke feil på togsett, og som oftest løses de innvendig...

×
×
  • Opprett ny...