Gå til innhold

gelerium

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gelerium

  1. Hei jeg takker for svar! Etter jeg fikk prøvd Olympus ZD 50mm på f2.0 var det ikke tvil... Jeg fik sett på Leica sin 25mm men forstod jo tidlig at dette ble litt mer enne hva jeg hadde tenkt...

     

    Meningen med dette kameraet var at jeg hadde noe jeg ikke nødvendigvis trengte å være redd for, setter jeg ett 10.000kr objektiv på endrer jo dette seg raskt hehe.

     

    Tusen takk for tips! legger vell ut noen test bilder når jeg blir vandt til dette lille kameraet...

  2. Hei,

     

    Jeg er utelukkende Nikon bruker og er kun det jeg bruker på jobb, men har i det siste siklet mer og mer på four thirds kameraene som er i butikkene, ikke er de bare små men relativt rimelige også. Fant derfor ut igår at å drasse på ett d3x når man er ute å går tur på en søndag eller på ferie var unødvendig og slo til med ett Olympus e-450 kit med 14-42mm f3,5 objektiv.

     

    Tidligere har jeg kun erfaring med Olympus sine film slr kameraer så sitter her å klør meg litt hode når jeg leiter etter ett eller to objektiver da jeg ser og føler kit objektivet ikke akkurat er ifra øverste hylle...

     

    Grunnen til jeg kjøpte det var størrelsen, derfor ønsker jeg lite objektiv mindre jo bedre (Pancake?) Og så raskt som mulig, gjerne f1,4\1,8 hvis dette er mulig? Finnes det slike objektivere i four thirds rekken? Har sett ett f2,8 pancake på prisguiden til rundt 1500kr men ser ut som samme kvalitet som kit objektivet samt det blir for tregt da jeg helst vil ungå å bruke den innebyggde blitsen som mer eller mindre bare ødelegger stemmningen i bildene...

     

    Noen som kanskje vet om ett objektiv (uten adapter) som vil passe mine ønsker?

  3. Hei,

     

    Sitter idag pr. dags dato med trådløs mus og tastattur og det er egt. supert for spilling men skulle ønske jeg hadde en god fjernkontroll som virket all over i windows? Har leitet på internett men enten er de for lite avangsert eller har en 7" skjerm som egt. står uten funksjon for min del.

     

    Det jeg ønsker er gjerne ett qwerty taste oppsett en mouse pad eller gyro ( wii sak ) så må størrelsen ikke overgå to vanlige fjernkontroller. Og helst en fjernkontroll som er til salgs ikke en som det går rykter om skal komme snart... Noen som vet om en slik tilsalgs på internett i Norge\Utlandet?

  4. Ser ut som ett godt valg det der, jeg fikk min opp å gå idag og er kjempe fornøyd... nå kjører jeg bilde rett fra hovedkortet og er egt helt greit inntil videre... Liker muligheten til å kunne putte i ett highend skjermkort senere og få muligheten til å spille fps med mus og tastatur på stor skjermen ;) Noe ps3 ikke kan friste med uten dyre overganger og dårlig reaksjons tid...

  5. Er på jobb så kan ikke gi det lengste svaret, men kan si du garantert trenger ett skjermkort ja, har selv prøvd å kjøre hddvd filmer ifra harddisk intigert skjermkort på ett relativt nytt m-atx hovedkort ifra asus, ikke noe vellykket historie... gå for ett lavprofils pcix16 kort, passivt 512mb ddr2\3 minne så holder det i massevis, sleng på en dvi til hdmi adapter og en hdmi kabel så har du super kvalitet :)

     

     

    edit: ting som trådløst kort osv ( min mening ) som har mulighet til å være på utsiden av kassen bør være det... Skaper mindre varme og gir deg mer plass til foreks. disker osv... HTPC kabinetter er svært trange skal du ha ett som passer i en normal reol :)

  6. Jeg har vært i de samme tankene som deg de siste dagene og synes ikke PS3 takkler streaming ifra internett noe særlig bra. Derfor gikk jeg for en xbox360 løsning da denne kunne kontakte min maskin via wlan uansett hvor jeg var i huset og så deretter streame og se filmer\web via vista media center...

     

    Ble veldig skuffet sendte xboxen i retur og venter nå på HTPC deler... En HTPC kan bli dyr men trenger ikke være det. Går du for en rimeligere løsning klarer å velge ett HTPC kabinett til 1000kr og rimeligere deler havner du lett i samme pris klasse som en PS3 + du vil da sitte med oppgraderings muligheter i framtiden....

  7. Hei,

     

    Er en helt grei maskin, jeg hadde en slik en kort periode. Asus V4 er ett standar micro-atx kabinett med ett m-Atx hovedkort... Standar ATX strømforsyning jeg vil anbefale deg å bytte ut da det har skjedd at disse tar fyr (byttet min da jeg fant ut dette til en rimelig 400W)

     

    Du kan kjøre heftig skjermkort i den og er god plass til kjøling og alt! Lykke til!

  8. Hei, jeg har denne laptopen. I og med denne siden kommer opp når du søker på maskinen har jeg valgt å bruke tid på å svare her!

     

    Denne laptopen har ikke drivere til windows xp, altså nei det er ikke egnet å ha windows xp på maskinen! Den er såpass kvikk at windows vista ikke er noe problem, med mindre du bruker versjonen som følger med, denne er lasset med programmer du helst vil ungå å bruke!

     

    Det finnes hjemme snekret windows xp drivere til det meste som står i maskinen men de er ikke stabile, jeg endte opp med å gå tilbake til en forminsket versjon av windows vista ultimate jeg har liggende... Vil du ha en maskin som kan "nedgraderes" til windows xp har jeg blitt rådet av Compaq\Hp å holde meg vekke ifra CQ40\50\60 osv.

     

    Vil også si det finnes mangen flotte linux alternativ hvis vista er ikke ønskelig. De fleste windows programmer idag kjører like godt i linux som på windows takket være wine!

     

    Håper dette svaret hjelper andre som velger å kjøpe maskinen! Ikke bruk tid på windows xp instalasjonen, ta en vista versjon du har, fjern alle programmer og drivere du ikke bruker så sitter du igjen med en vista versjon som faktisk veier mindre enn windows xp!

     

    Dette kan du gjøre på noen sjappe minutter via gratis programmet Vlite

     

    Google søk så er du igang!

     

    Lykke til! Maskinen er imponerende kvikk!

  9. kjørte en windows instalasjon igjenn jeg... alt ser ut til å virke fint :S skjønner ingenting... instalerte først ikke chipsett driverene for å se om det var de som var defekkt men selv etter alle driver er instalert på nytt og alt er maskinen stabil som bare det! Takker for hjelpen til dere som har svart! men er det noen som vet hva som har skjedd her?? Tydelig noe software\driver feil men...

  10. testet med annen psu nå, en dyrere svart northq som virker perfekt på en annen maskin men hadde samme problemet nå?

     

    Maskinen virker av og til nå ser det ut som, går jeg inn på ett spill som krever litt

    slår også pc'en seg av... Av og til slår den seg ikke av men bare låser seg i windows...

    og jeg må slå av selv. forferdelig merkelig dette her....

     

     

    Alexander S.

  11. Hei,

     

    Har bygget mangen pc'er i mitt liv men har aldrig kommet over noe problemer før nå...

     

    Pc'en slår seg på og alt er fint men akkurat når windows holder på å starte opp

    slår den seg av og så på igjen, når den så er kommet på igjen er det ikke noe problem

    alt virker fint... men er akkurat den første gangen man slår den på etter att pc'en

    har vært av som er problemet. Får ikke blå skjerm eller noe forvarsel den bare rebooter seg.... Alle delene er nye, har en vag følese av det kan være psu'en.

     

    Slik er oppsettet:

    CPU: Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz S-775 1066MHz 4MB "Conroe"

    VGA-Card: Asus RX1950Pro 256MB PCI-E

    Ram: 2x 1.0GB DDR2 SDRAM 533MHz PC4300

    Mainboard: Asus nForce570 ATX P5ND2 SE

    Hdd: 250.0GB 7200RPM SATA II 300MB/S 3.5" 16MB WD

    Strømforsyning: NorthQ 400W 12cm fan

     

    Takker for hjelp :)

×
×
  • Opprett ny...