Gå til innhold

gorg

Medlemmer
  • Innlegg

    391
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gorg

  1. har et stort problem og vet ikke hvordan jeg kan fikse det. satt i går kveld og skulle spille cod2 og plutselig ville ikke spille gjøre annet en å ha meg liggende på bakken, noe som var utrolig upraktisk

     

    så gikk jeg ut i windows til å så finne ut at noe gjør at det jeg klikker på blir ufrivillig scrollet kontinuerlig, eller zoomet ol.

     

    har samme problem idag, igår gikk det å restarte, men idag har jeg prøvd tre ganger og samme problem har vært hele tiden. det er usannsynlig upraktisk. kan ikke bruke opera, så må bruke explorer :( og kan av en eller annen grunn ikke bruke shift i explorer, så da blir det bare store bokstaver. dessverre.

     

    er desperat, utropstegn, dersom noen vet hva det kan være, vær snill og redd meg før jeg tilter på maskinen min, utropstegn.

     

    på forhånd takk

     

    forresten så er ctrl knappen kontinuerlig nede også....

     

    :cry:

  2. En 10" ER overkill til små satelitt høytalere, så det passer nok best med Klipsch da de helt sikkert har gått fra 2x8" til 1x6,5" med grunn..

     

    Har nå et Creative Inspire 5.1 Digital 5700, men har da i stua et 5.2 system til flere titalls tusen så vil gjerne ha noe bedre å til pcen :p

     

    Har alltid likt Klipsch siden jeg for første gang hørte det, men jeg vil ikke si at Klipsch er best i HiFi verden, de som mener det har ikke hørt mye HiFi...

  3. Har jo bare et Audigy lydkort(1.gen) så har tenkt å kjøpe nytt lydkort med ekstern komponent, altså får headphones utgang der.

    Kan jo ikke ha komponenter som ikke matcher kvaliteten med hverandre.

     

    Men liker kontrollern til Logitech z5500 da, men sparer mer plass med Klipsch sin kontroller

  4. Hos databutikken.com så får man Klipsch Pro GMX 5.1 for 2700;

     

    Promedia 5.1 selges ikke lengre så vidt jeg vet..

    Hadde jo mest lyst på det

    6169079[/snapback]

    men pro er bedre så vitt jeg vet....

    6170745[/snapback]

     

    det er jo pro systemet som selges nå, så helt sikkert bedre, men promedia 5.1 har vel en større sub

×
×
  • Opprett ny...