Gå til innhold

Cappuccino

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cappuccino

  1. Beklager at jeg ikke har svart, men jeg har fortsatt ikke fått fikset problemet.

     

    Problemet er jo egentlig at jeg klarte å endre passordet på routeren, både med gammelt og nytt passord. Men jeg har jo tydeligvis klart å ødelegge det hele. Da bør jeg muligens starte det hele på nytt - men til millionspørsmålet fra meg. Hvordan starter jeg hele greia på nytt? Må CD eller noe til?

     

    Alt man absolutt MÅ trykke på... :)

  2. Da jeg prøver å koble meg opp på det trådløse nettverket, funker det ikke å koble til i det hele tatt. Det står at den hele tiden søker opp nettverket, men finner den aldri, selv om den faktisk står der...

     

    Så nå må jeg sitte på nett manuelt. Kan det ha noe med at Telenor var nede her om dagen, og jeg trodde det var noe ustabilt hos meg? Prøvde å endre passordet, og det gikk fint, men etter det ser det ikke ut til å funke, og det funket ikke med å legge inn gammelt passord heller...

     

    Hjelp?

  3. Ser nå at kameraet har fått litt, eller en del småstøv på sensor (speilet?). Er nok noe på objektivene også etter en del skifting av og på av objektiver på kameraet...

     

    Blir det dumt og dyrt å gå til en fotobutikk for å gjøre jobben, og hva vil i så fall prisen for dette være? Eller er det greiest å kjøpe rensekit (tips?) og gjøre jobben selv?

  4. Du får trøste deg med Cappu, at lyden fra speilet på din 350d er ingenting i forhold til treskeverket i Sony A-100.

     

    Sjekk http://www.dpreview.com/reviews/SonyDSLRA1...50d_jpegraw.mp3

     

    Første 30 sek - A100 jpg. Så A100 RAW i 30 sek. Det neste minuttet er 350d på samme måte.

     

    Dessuten er nok også 20d er mer bråkete enn 350d.

    7229290[/snapback]

     

    Heh, min høres ut som A100 når jeg tar bilder... Min 350D høres ikke som 350D i det hele tatt.

  5. Ja, det der er ikke noe problem, vil se kult ut. Husk at Canon sine hus i hovedsak er sorte, mens L-linsene er gråhvite.

    6438430[/snapback]

     

    Nå er det vel bare "billighusene" som kan fåes i svart og sølv, og de er jo på lik linje med Nikon D50. Og alle Canons L-objektiver er ikke gråhvite, for det er det vel bare 70-200mm f/2.8 L USM, 70-200mm f/4 L USM, 70-200mm f/2.8 L USM IS, 100-400mm /4.5-5.6 L USM IS, 400mm f/2.8 L USM IS, 500mm f/4.0 L IS og 600mm f/4.0 L USM IS som er. Med andre ord de "store" objektivene fra Canon.

  6. Har lest gjennom hele tråden, pluss den andre tråden også, jeg. ;)

     

    Etter behovene som trådstarter vil ha, så er det tydeligvis dyrefotografering som står i fokus. Jeg har prøvd Nikon og Canon, og jeg har falt mer over på Canon med tanke på dyr i fart. Personlig så har jeg erfart at Canon er best på fart og utendørsfotografering. Objektivet har en del å si her også, og personlig ville jeg ikke ha gått for de billige objektivene som Sigma og Tamron, på verken Canon eller Nikon.

     

    Så hvis trådstarter har venner med både Canon og Nikon, får han sikkert lov til å låne disse og prøve ut hva som passer ham best.

×
×
  • Opprett ny...