Gå til innhold

sral123

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sral123

  1. Jokke er jo populært å spille på fester.

    Og... Basshunter? I hvertfall om du er fjortissbærter du søker. :p

    6911556[/snapback]

    Hmmm,ja... ihvertfall ikke basshunter, selv om det helt sikkert kommer noen som digger han også. Er ihvertfall lite fan av han.

    Så ja.. noen andre forslag? Jokke kan spelles før festen ;)

  2. Da var det dags for party til helga og kompisen lurte på om jeg viste om noen bra "club låter". Det han var ute etter var musikk som ikke var trance og techno, mer danceaktig og club sanger i hip hop stilen. Så hvis noen har noen forslag så hadde det vært sjeft om dere hadde lista opp :)

  3. så en sånn annonse for gratisprøvemedlemskap i 5 dager og "signa up". så trykka jeg ok, også kom beskjeden: at etter 5 dager fornya det seg automatisk og da kosta det spenn. helt til jeg kanselerte det. det skulle også sendes en mail med bruker navn og passord. men den har jeg ikke fått:S Helt nederst sto det at IP var regisrert for sikkerhetsgrunner..

    problemet er da at jeg ikke får prøvd gratis, og heller ikke får avbestilt. men kan dem spore meg og sende regniger osv. på IP min? :hmm:

  4. har faktisk ikke kjøpt pc enda :p

     

    måtte prioritere mobil foran bærbar.

    men tenker enda på denne acer'en.

     

    hvordan er batteritiden og støynivået sral123? :)

    5740438[/snapback]

     

    hehe, skjønnner! Har faktisk ikke testet levetiden på batteriet enda, sånn fult ut, men har inntrykk av at det er ganske bra!

    Når det gjelder støynivået så vet jeg ikke helt hva som defineres med støy jeg? Selv blir jeg ikke irritert over vifta. Og om du skulle det så er det jo mulig å levere tilbake å få pengene tilbake, hvis jeg ikke tar feil? Men det er jo litt kjedelig selvfølgelig :hrm:

     

    er det no mer, spør!

     

    edit: prøvde 1.6, funka som bare det! 800 oppløsning, men det er det jeg syns er best å spille med. hakke så greie på cs, men satte fps på max 100. syns det gikk bra ihvertfall!

  5. Ey..

     

    Sitter selv på en Acer 3023, med 1 gig ram. ellers helt orginal. er kjempefornøyd! har ikke spilt 1.6 enda, men for å si det sånn, GTA: San Andreas gikk overraskende bra, samme med Half Life 2, og Half Life2:lost coast. Project IGI og FM06 også, men det skal vel ikke så mye til...

    Digg skjerm også

     

    Ser det er lenge siden du posta, så har vel kjøpt pc alt, men anyway, fornøyd med denne :)

  6. Ja der var det litt plass til overs :) Det du skal lete etter er DIN størrelse, siden dette er en relativt kjent bil og model, burde det ikke være noe problem å finne tak i et slikt DIN adapter (sikkert bare en plast sak som gjør at du får plass til spileren) til den. Har ikke tid til å lete for deg, men trur i det minste at det skal finnes.

    5728708[/snapback]

     

    Okei, takk :) Hadde du giddet og leita fram en sånn en gang du har tid a? :innocent:

  7. Til trådstarter, det er litt lettere å gi tips til biler om du legger inn hvilke kriterier du vektlegger. Og om du skal sette forsikring på deg selv eller far.

     

    Jeg hadde samme budsjettet som deg og jeg kjøpte denne, fordi den passet mine kriterier perfekt.

    http://home.no/bzzlink/websmall/IMG_8126.JPG

     

    1996 modell, 1,8 115HK 59000km, 115000kr (forsikringsklasse: samme som A3 1,6 og golf IV)

    5719979[/snapback]

     

    ikke dyrere å forsikre enn det? visste jeg ikke :)

     

    skjønner..men har fått inn masse bra forslag nå ihvertfall :)

    mine kriterier isåfall: 5 seter, ikke stv, rundt 100tusen, skal ikke styles, forsikring på en av foreldra.

    fyr løs med forslag.

     

    ZprMario: lurer på det samma angående Rover. Sitter å tenker på stort sett de samma bilene som deg.Plus golf4, a3.

  8. hørt en sang på radion når jeg var på jobb, fikk ikke med meg navn eller artist, var en rolig låt,han sang noe alà dette: how could this happend to me,im sick of this life, im fading away....

    troor det var no sånn.

     

     

    også en annen låt: husker ikke noe av tekst eller artis eller låtnavn, men det jeg husker var at det var et helt sinnsykt artist/gruppe navn:p masse rare ord, og langt....hadde vært krem om noen skjønner:P

  9. hmm, rota litt rundt innpå der og fant noe som heter virtual server, trykka der, så kom det opp ett skjermbilde hvor det var en liste, gruppene var: external port, protocol tcp, protocol udp, ip adress og enable(hvor man kan hake av) under external port sto det "0" to "0" i to bokser også 10 linjer nedover....er det her jeg skal taste inn portnr til BT?

    også vil jeg bli aktiv på DC, skal jeg taste inn portnr. til DC der også? isfåfall hva er nr?

     

    streeeeess

×
×
  • Opprett ny...