Gå til innhold

att404

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av att404

  1. Løvenes konge

     

    Husker det som om det var i går. Mammaen min kom hjem en kveld, og sa at hun hadde en gave til meg, og det var en CD. Jeg lurte på hva jeg skulle gjøre med den, for jeg hadde jo ikke CD spiller på rommet, men det gjorde ikke noe, for jeg fikk det og xD

     

    *sukk* ..det var tider

  2. Jeg har signert denne listen fordi jeg mener at myndighetene i sverige ikke bare skal la seg lede av Amerikanskje Film makter. Det som The Piratebay er blitt siktet for er ikke ulovlig i henhold til svensk lov på noe vis. Som sagt filene ligger ikke på serveren, og derfor vil de etter syvende og sist vinne rettsaken.

    6236645[/snapback]

     

    Politiet sa bare at de skulle sjekke om de hadde gjort noe ulovelig, de sa ikke at folka på Piratebay hadde gjort noe ulovelig.

  3. Prøv og google litt, så finner du sikkert noe. Du vil sansynlig vis finne ut at det er for vanskelig og kommer til å ta for lang tid å lære seg, og så driter du bare i det etter å ha brukt en times tid. Når du innser hvor mye tid du har sløst bort kommer du til å drikke deg full ..Hver dag i minst tre måneder, før du innser at å spørre folk om hvordan man kan lære seg å lage flash spill ikke var så lurt. Det eneste som da står igjen i hodet ditt er "hevn", du _må_ drepe de motbydelige geekene som har lagd flash. Men siden de sansynligvis ikke bor der du bor er det letteste å drepe seg selv, og det gjør du.

     

    Med andre ord, ikke google "flash game tuto"...

     

    edit: leif

  4. Pass På!

     

    Dette skjedde med meg på Madla Handelslag og jeg mener selv at jeg er en av den mer oppmerksomme typen så det kan skje deg også!

     

    Slik virker svindelnummeret:

    To unge (ca. 18-årige) piker kommer bort til bilen din mens du driver og pakker ned varene dine. De begynner å pusse/vaske frontruten din mens brystene deres holder på å falle ut av de små t-shirtene deres.

     

    Det er umulig å ikke se på, spesielt i denne kulden, og når du deretter tilbyr dem noen kroner for innsatsen, avslår de og ber om skyss til neste supermarked istedet.  Du sier selvfølgelig ja, og de hopper ombord.

     

    Når du kjører ut fra parkeringsplassen begynner de å ha sex med hverandre. Så kravler en av dem over på forsetet og begynner å tilfredsstille deg oralt mens den andre stjeler lommeboken din.

     

    Jeg fikk min lommebok stjålet søndag, mandag, to ganger tirsdag, onsdag, tre ganger torsdag, og igjen fredag.

     

    Så pass på!

    6171433[/snapback]

     

    hvis du passer på å ikke har mer en 100kr i lommeboka, kan du jo spare en del penger på horer på den måten

    6171644[/snapback]

     

    Haha, genialt!!:)

  5. To ballonger svevde over ørkenen, så sa den ene "omigad, kaktus!!"

    - hæ? sa den andre

    - kaktussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

     

    ..den var artig en gang..

     

    Men her er en ordentlig vits.

     

    En mann var på vei hjem en kveld da han såg en dame som sto på utsiden av rekverket på en bru. Han spurte om hun virkelig hadde tenkt å hoppe, og det hadde hun. Hun hadde ingen ting å leve for, så da var det ingen vits i å utsette det. Men mannen kunne fortelle at han jobbet på en båt som skulle til Amerika om noen dager, og han kunne nok få smuglet henne ombord i båten og ta henne med over dammen så hun kunne begynne på nytt der. Til slutt gikk hun med på det, og klatret tilbake over rekverket. Dagen kom, og han hentet henne som avtalt. Han la henne i en pose og bærte henne ombord. Hun fikk bo på lugaren hannes, for der var det ingen andre enn han som var uansett, så ingen ville finne henne der. Tre uker på havet var gått, hun hadde fått mat hver dag, og han hadde fått sex, og alle var fornøyde. Helt til kapteinen kom inn en dag hun var aleine i lugaren. Han lurte på hva hun gjorde her, og hun fortalte han om at hun skulle ta livet sitt, men at hun hadde blitt reddet og lovet en ny start i Amerika. "Tja" sa kapteinen, "det var jo snilt av han, men dette er Bastøyferga..."

     

    *roflol* =D

  6. Hehe, har akkurat laget en "statue" på panseret:) Amcar var noe av planen, ja. Tenkte å lage en litt eksklusiv amerikansk bil, noe a la Cadillac. Screen av merket kommer.

     

    Edit: Her er det

     

    post-89875-1148243589_thumb.jpg

     

    Det er bare halve, siden andre halve skal være på andre siden. Siden jeg heter Peter har jeg bare tatt en dobbel P (litt inspirert av RR). På bildet ser man også toppen av grillen og litt av panseret.

     

    Edit: Her har jeg satt sammen de to halve bilene, det ble slik....

     

    post-89875-1148243829_thumb.jpg

     

    Edit (enda en gang): Har mekket noen dører, front og bak vindu og speil på bilen nå. Er ikke helt fornøyd med vinduene i dørene, ser ikke helt riktig ut lizzom=/ Se selv...

     

    post-89875-1148247479_thumb.jpgpost-89875-1148247488_thumb.jpg

  7. Nå har jeg gjort bilen kortere, og flyttet bakhjulet lengre frem, og satt på hjul. Nå går jeg løs på dørene, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få dem til, for det er så langt mellom der fremdøra må begynne, og der bakdøra må slutte, så det kommer mest sannsynlig til å se stygt ut... Anyway, her er bilen slik den ser ut nå.

     

    post-89875-1148221904_thumb.jpg

     

    Edit: Har prøvd å sette sammen bilen for å se hvordan den blir seende ut, det ser ganske bra ut, bare at den kanskje er litt for brei=/ Litt mange streker rundt om kring, men jeg gidder ikke fjerne dem. Legger heller ut bedre bilder seinere.

     

    post-89875-1148223572_thumb.jpgpost-89875-1148223731_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...