Gå til innhold

k1

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av k1

  1. Fint at det kommer slike Tv'er for RiksTV, men det hjelper lite for oss som ønsker digitale signaler og har f.eks Canal Digital eller Get, og ikke ønsker for mange bokser eller apparat-kontrollere. Disse kabelselskapene bruker sin egen standard og man blir pent nødt til å bruke deres ekstra boks. Utrolig klønete syns nå jeg da, og merkelig de ikke kunne komme opp med en annen løsning.

     

     

    Nå er jeg ute på tynn is, men er det ikke flere som får sine tv signaler fra et slikt kabelselskap enn brukere av RiksTV i Norge?

  2. Det er mulig en slik tråd finnes fra før, men jeg vil vite om det er andre som har fått spill dype riper risset inn i spill pga. Xbox 360? Det startet med COD 2 og Gears of War er nærmest ukjørelig. Hvis jeg skal reklamere på noe må jeg vel gjøre det på konsollen. (Jeg er sikker på at det ikke er mulig med spillene siden de virket da jeg kjøpte dem.) :thumbdown:

    8291121[/snapback]

     

    Har blitt nevnt muligheter for billige fix dersom ripene ikke er for store (ser du nevner dype riper så det spørs om den billige fixen med qtip fungerer), og også dyrere her:

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=677136&hl=

     

    lykke til :thumbup:

  3. det fikser du enkelt med en tørr bomullspinne/q-tip

    gnikk med bomullen over ripene, og plasten i dvdplata jevner seg ut slik at laseren igjen kan lese disc'en din.

     

    putt den på plass igjen og spill videre :thumbup:

    7440548[/snapback]

     

     

     

    særiøst? funker det? jeg har nemlig en Ninja Gaiden cd som har stygge riper som irriterer meg. jeg får ikke sett den siste videoen når jeg runner spillet. fikk aldri se den! :mad:

    men trur jeg faktisk skal prøve det du sa nå :!:

    7440716[/snapback]

     

     

    ja det funker fint på små riper. har du fått store dype riper (f.eks. ved å riste på xbox'en din mens dic'n spinner)kan det være vanskeligere å få det til med denne metoden.

     

    problemet ligger i at laseren leser de innbrente merkene i metallet som ligger inne i platen. dersom en ripe kommer i plasten brytes laserlyset annerledes og feil informasjon leses/reflekteres. klarer man å jevne ut denne ripen reflekteres laseren riktig igjen, og disc'en blir brukbar.

     

    dersom det er en så dyp ripe at metallet inne i platen er ødelagt, er hele disc'en ødelagt og ingen rep.kits e.l. kan fikse dette. er ripen så dyp at bomullen ikke virker, kan et rep.kit hjelpe ettersom man her fyller ripen med en fyllmasse og polerer over etterpå.

     

    lykke til folkens. kjipt å få ødelagt disc'ene sine.

  4. np :)

     

    har skjedd med meg mange ganger på flere forskjellige spill. selv om man ikke rører box'en. crap, men sånn må en visst bare leve med.

     

    en enkel fiks ihvertfall.

     

    skulle det skje igjen senere engang, er det bare å kjøre samme prosedyre med q-tip'en igjen. Presser du hardt med bomullen lager du mer friksjon og plasten jevner seg ennå bedre ut (for de litt større ripene), og laseren klarer igjen å lese disc'en.

     

    kos deg med spillet. det er fett!

  5. Jeg har nevnt dette også på en annen råd, en enkel og billig måte å fikse dette problemet på.

     

    Ta en q-tips (bomull er et meget fint materiale) og "gnikk" hardt ut skrapene i plasten i dvd'platen. Er det svært dype riper vet jeg ikke om dette hjelper, og det hjelper garantert ikke dersom ripen går ned i metallet i dvd-platen. Men det fungerer meget godt for riper man får ved skubbing i xbox'en eller som box'en kan finne på å lage selv uten at den er blitt rørt.

     

    Verdt et forsøk å prøve ihvertfall.

    Det fungerer for meg, og jeg har gjort det på flere plater nå.

     

    lykke til :thumbup:

  6. jeg har hatt samme problem med diverse spill. farcry, cod3, geow etc. får error, og tar ut plata så er det noen "fine" riper i plata. har garantert ikke rørt box'en og ikke noen sub eller andre vibber som boxen er blitt utsatt for.

     

    løsningen for meg, som funker fint, er å ta en q-tips og "gnikke" ut ripene, siden det er fysisk skade i plasten og ikke metallbelegget i plata.

     

    funker fint for meg ihvertfall :)

    7365217[/snapback]

     

    Noen andre som har prøvd dette og fått spillet sitt til å fungere igjen?

  7. jeg har hatt samme problem med diverse spill. farcry, cod3, geow etc. får error, og tar ut plata så er det noen "fine" riper i plata. har garantert ikke rørt box'en og ikke noen sub eller andre vibber som boxen er blitt utsatt for.

     

    løsningen for meg, som funker fint, er å ta en q-tips og "gnikke" ut ripene, siden det er fysisk skade i plasten og ikke metallbelegget i plata.

     

    funker fint for meg ihvertfall :)

  8. Da har jeg runda spillet på Casual.

     

    Veldig engasjerende spill, men akkurat nå frister det ikke til å spille igjennom en gang til.

     

    Bra grafikk, men ikke bedre enn man har sett før, half life 2 modellene feks er like fine.

     

    Bra gameplay, men ikke så vanskelig. Sier vel kanskje ikke det etter hardcore....

     

    ALTFOR kort spill. sukk.

    Hvorfor er alltid aksjon spill så jævla korte?

     

    Testa co-op online. Anbefales sterkt.

    Etter det spilte jeg split screen med en kompis, og vi 2 runda det. Dumt at split'n er horistontal. Fikk ingen mulighet til å endre den til vertikal.

     

    Testa også litt versus mode. Ganske morsomt, men vanskelig å koble seg til.

     

    Tilslutt; synd på dere som ikke fikk kjøpt på Expert i Lillestrøm, og bra at jeg var tidlig ute, og møtte en noldus av en selger som trodde det først bare var ett xbox spill. "åja, er dette 360 spill, sa han".

    Jeg lata som ingenting og dro mastercardte :p

    7260948[/snapback]

     

     

    Hvor lang tid brukte du?

    Litt skuff om det er gjort på 1 dag...

     

    Jeg vil ha i pose og sekk. Laaangt spill, og en heftig online bit! :whistle:

  9. jeg har erfart at det kan være vanskelig å få en god løsning ut av dette, men å kjøpe ekstra vifter, ny strømforsyning osv hjelper desverre sjelden/ aldri. bare en masse penger ut av vinduet. prøv ihvertfall å les om det på nettet først, så kan du spare noen kroner.

    jeg ville prøvd å sette ned agphastigheten ute i biosinnstillingene. prøv deg frem. på en litt eldre men svært lik pc som deg måtte jeg sette ned til agp X2 for at det ble stabilt (ødala ikke mye på ytelsen faktisk). prøv med fastwrites off, vpu recovery off, agp memory ned til 64mb, agp voltage litt høyere enn 1,5 (opp til 1,8 bør ikke by på problemer, temp på 60 grader er helt ok), ta ut en av minnebrikkene dersom du har 2x256 (selv om det blir veldig lite til å kunne spille med... hvis du kan låne en brikke prøv den). som sagt; prøv deg litt frem og søk på nettet om liknende problemer.

    lykke til, og ikke gi opp. vet det er noe drit å feilsøke, men du føler deg mesterlig når du har kommet frem til en løsning.

×
×
  • Opprett ny...