Gå til innhold

espensh

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av espensh

  1. jeg har akkurat bygget meg ny pc. startet opp den i går og den fungerte fint. så skule jeg starte den i dag. på skjermen sto det no signal input. restarta maskinen 3 ganger. ingen ting skjedde. men pcen fungerer. så prøvde jeg en anne skjerm, da funka det med en gang. så var jeg og fikset litt. før jeg skrudde av pcen kobla fra kabler for a strpse noen kabler. da jeg koblet alt sammen igjen fikk jeg det samme signale på den første skjermen. no signal inputt. så prøvde jeg også den andre skjermen og da får jeg en beskjed der det står: moitor is in power save mode, Activate using PC. også prøvde jeg med begge samtidlid. da sto det no signal inputt på den ene og det med power saver på den andre.

     

    noen som vet hvordan jeg skal få ordnet dette da jeg ikke kan se noe på skjermen..

  2. jeg har akkurat bygget meg ny pc. startet opp den i går og den fungerte fint. så skule jeg starte den i dag. på skjermen sto det no signal input. restarta maskinen 3 ganger. ingen ting skjedde. men pcen fungerer. så prøvde jeg en anne skjerm, da funka det med en gang. så var jeg og fikset litt. før jeg skrudde av pcen kobla fra kabler for a stripse noen kabler. da jeg koblet alt sammen igjen fikk jeg det samme signale på den første skjermen. no signal inputt. så prøvde jeg også den andre skjermen og da får jeg en beskjed der det står: moitor is in power save mode, Activate using PC. også prøvde jeg med begge samtidlid. da sto det no signal inputt på den ene og det med power saver på den andre.

     

    noen som vet hvordan jeg skal få ordnet dette da jeg ikke kan se noe på skjermen..

  3. jeg har problemer med at pcen vil ikke skru seg av selv. pcen starter, jeg akn restarte den meed knappen, speakeren fungerer men hdd lampa lyser ikke samt at den grønne lampa som lyser at pcen står på lyser ikke. pluss og som sagt må jeg trykke på knappen for å skru av den. kan jeg ha koblet feil. jeg dobbelt sjekket det før jeg startet opp og er det forskjell på pluss og minus så kablene bare må snus.

  4. jeg fikk med en windows xp cd når jeg kjøpte pcen min for 3 år siden. men windows war ferdig installert så jeg brukte ikke cden en eneste gang. og nå skal jeg bygge meg ny pc men finner ikke cden. men jeg har production key klistret på kabinettet. 2002 versjonen av windows xp er det jeg har. kan jeg da låne cden til en kamerat som for eks har 2003 modell windows xp og bruke min egen production key. for du kan jo ikke installer xp med samme key på to pcer for de må aktiveres eller noe sånt. ??

     

    håper dette går så jeg slipper å kjøpe nye windows xp. hehe

  5. har tenkt å bygge ny pc nå. her er delene:

     

    Hovedkort: Msi Mainboard S-939 nForce4 Ultra SLI ATX 2xPCI-E Audio GbLAN 1394 SATA Raid

     

    Prossesor: AMD CPU ATHLON-64 3700+ S-939 2.2GHz 1MB Boxed

     

    Minne: Geil 1.0GB (2x512MB) DDR PC3200 400MHz Value CL2.5 5nS 2.55-2.65V Dual Channel

     

    Harddisk: (2X) WD Harddisk 250.0GB 7200RPM SATA II 3.5" 8MB

     

    Skjermkort: XFX GeForce 6800GS 256MB GDDR3 XXX, PCI-Express, 485Mhz/1.1GHz, Retail

     

    pluss brenner og floppy og alt slik.

     

    jeg tenkte at jeg skulle kjøpe på et antec kabinett med en 450 watt strømforsyning. er dette nok strøm på dette:

     

    har planer om 2 gb ram etterhvert. men har ikke de pengene nå, men om 2-3 måneder kanskje.

     

    og hva synes dere om sammensetningen. kan det bli en bra pc.

×
×
  • Opprett ny...