Gå til innhold

Varekjøp

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Varekjøp

  1. I den siste tiden har jeg moret meg med noen scripts, tags ol. Men moringen tok en brå slutt, for nå er hele counter strike herpet for meg..

     

    For det første er knifen min på lefthand og våpen på righthand, noe som jeg IKKE har konfigurert den til å være.

     

    Ikke nok med d, reaksjonen til skudd har blitt på et sekund etter jeg avfyrer med left-mouseclick.. Altså når jeg trykker for å skyte, så kommer skuddet 1 sekund etter :hmm:

     

    Det er tydelig noe er galt her, men jeg har gjort alt jeg makter.. Help?

  2. Hei. Jeg setter opp en egen Ventrilo server. Det er en gratisversjon med maks 8 stk da, men anyway - den er gratis :D

     

    Det problemet mitt er, er at jeg har satt opp serveren, men det har seg slik at det er bare jeg som kommer inn på den. Jeg sjekket da ventrilo_srv.exe. Der sto det : Accepting connections on these interface(s).

    1: 192.168.1.10

    2: 127.0.0.1

     

    Så jeg tror det har noe med de innstillingene å gjøre, så har noen en idè om hva jeg skulle ha endret på konfigurasjonsinnstillinger som hadde gjort serveren public for alle?

  3. Hei. Jeg setter selv opp en egen Ventrilo server. Det er en gratisversjon med maks 8 stk da, men anyway - den er gratis :D

     

    DEt problemet mitt er, er at jeg har satt opp serveren, men det har seg slik at det er bare jeg som kommer inn på den. Jeg sjekket da ventrilo_srv.exe. Der sto det : Accepting connections on these interface(s).

    1: 192.168.1.10

    2: 127.0.0.1

     

    Så jeg tror det har noe med de innstillingene å gjøre, så har noen en idè om hva jeg skulle ha endret på konfigurasjonsinnstillinger som hadde gjort serveren public for alle?

  4. Dere missforstår tror jeg. Det er et shockwaved spill jeg har mistet passord..

    6636655[/snapback]

    LOL.. Les her

    6636680[/snapback]

    LOL, skal jeg google passordet mitt?

    6636694[/snapback]

    Nei, men du kan godt google etter svar på dumme spørsmål.. Vi kan da vitterlig ikke gjøre noe med at du driter deg når du skriver inn passordet ditt.

    6636732[/snapback]

    Du kan kanskje ikke, men det finnes litt mer erfarene enn deg her på forumet som kanskje tar seg tid til å prøve å hjelpe meg. Du har ingen ting på denne tråden å gjøre om du bare skal latterliggjøre folk. SKal du skrive noe, så skriv noe som er til hjelp..

  5. Hva slags program mener du med et c:/ program?

    Tenker du da på et program som ligger på c:/ eller hva mener du?

    6458782[/snapback]

    Ja. trykker jeg på detaljer får jeg opp at det er noe feil med file:///c:/windows/microsoft.net/framework/v1.1.4322/mscorlib.dll

    post-89783-1152413109_thumb.png

  6. Hei.

    Altså, jeg har et problem med å kjøre program, som c:/.

    Det skjer vel med de fleste exe. program jeg kjører. Om det er cheat program eller bare en enkel bot så får jeg opp en feilmelding der jeg får valget mellom å lukke eller ignorere vinduet, Ignorerer jeg, så henger hele dritter seg opp. Lukker jeg - lukkes vinduet.

     

    Pointet: Trenger jeg noen spesielle filer for å kjøre disse programmene?

  7. nei, kommer an på serveren, mener jeg. kan være %C3%B eller %F8.

    men som sagt spesialkarakterer bør holdes borte fra urls og programmering generelt.

     

    edit:

    Leser på nett at dette nå blir vanligere, men foreløpig ikke støttet av IE. Så hvis du bruker IE må du installere en plugin.

    5752812[/snapback]

    Jeg tenker ikke på å sette den i en URL, lurte egentlig bare på tegnet, skal ha det i et program der jeg må skrive inn passord i en link, og passordet er ø

×
×
  • Opprett ny...