Gå til innhold

.dat

Medlemmer
  • Innlegg

    310
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av .dat

  1. Med så mye data deler som blir kjøpt i Norge, så skulle man tro at det var mye gammelt til salgs.

    Det ser ut som uansett hvilken brukt side jeg sjekker. Så er utvalget ganske dårlig.

    hva gjør folk med sine gamle deler lurer jeg på?

    Prøver nemlig å bygge helt ok datamaskiner til mine brødre ved å kjøpe brukt.

    Beste stedet for å finne brukte data deler?

    Om denne tråden er i feil sted så flytt den gjerne til riktig sted.

    Takker for svar. 

     

  2.  

    Yep, liker samsungen men veldig høy input ms på den. Hadde den vært like bra som på sony så ville valget vært soleklart.. :|

    Skjønner den. Er vel egentlig ikke noen flere alternativer heller. Du kan jo ta med konsollen din i butikken å prøve på TV'n. Hvis det er konsoll du har da?

     

    Yep kunne gjort det, har en wii u med mario kart. Nå vet ikke jeg om det er det beste å teste med?

     

    Butikkene kunne hatt et mye bedre opsett av tvene sine syns jeg. Så man kunne gått sett og testet dem litt grundigere. Eneste de viste fram hos expert var nrk tv. Beste hadde vært en blu ray spiller til hver tv som konstant sto der og som bare ble plugget in i nyere modeller som de kom. og konsoller med store hdmi switcher vist det finnes? vist de synes en til hver tv ble for mye. Måtte nok hatt en slags løsning når det kommer til konsoll testing men bluray spillerene er ikke så dyre. De vil kunne vare lenge.

     

    Men kanskje det er en grunn til at de bare kjører nrk tv sending på de og ikke bluray. For jeg la merke til når jeg var på expert at bilde instillingene på de fleste tvene var satt til veldig dårlig. Og noen hadde bedre instillinger. Vet ikke om det er gjort med vilje i forhold til hva de har lyst til å bli kvitt raskere? er jo ikke ukjent at de bruker taktikker for å selge det som vil gi de mest fortjeneste.

     

    Også som jeg nevnte tidligere han selgeren hadde veldig lyst til å selge meg LG tv. Og ikke tro de anbefaler produkter til deg for å være snille. Alt handler om å tjene mest mulig penger. Han nevnte også den testen i lyd og bilde. Til og med jeg som ikke har så mye peiling på TVer mener at den testen er mistenkelig.

  3. Jeg kjøpte X8505 for en liten stund siden å den var hærlig å spille på, den skal som du selv sier være en bedre spill-tv en samsungen. Jeg synes også at fargene var fantastiske og bildekvaliteten generelt var topp uansett kilde. Jeg vet ikke hvor mye du legger i sortnivå, men den får jo godkjent sortnivå av avforums i denne testen:

    https://www.avforums.com/review/sony-x8505-kd-55-49-65-x8505b-ultra-hd-led-lcd-4k-3d-tv-review.10556

     

    Jeg måtte desverre levere den tilbake da panelet på min var elendig med mye lysgjennomslag. Det synes jeg var dumt for jeg var veldig fornøyd med TV'n ellers. jeg kjøpt den på tilbud så kunne ikke bare kjøpe en ny en. Men mulig jeg prøver på nytt nå som den har gått ned i pris igjen.

     

    Forslaget til newman om w805 er ikke dumt.

    Jeg mener det er individuelt om det er verdt å legge i 4000kr ekstra for x8505, men hvis du tenker å ha TVn lenge så er min mening at det er verdt det.

    Ja det er noe jeg har planer om å ha lenge. Tror det kan være verdt det for meg å legge til de ekstra 4 tusen. Jeg har ikke råd til bytte tver støtt og stadig. Nå gjør du meg nervøs for å få et dårlig panel med lys problemer hehe. Skulle ønske den kosta 10 tusen da hadde det vært ganske enkelt føler jeg. Skal ta en tur til expert for å se på den vist dem har den hengende oppe.

     

    Lykke til vist du prøver deg igjen, kanskje du bare var uheldig?

  4. Jeg er tilhenger av "kvalitet over tid". Det eneste man veit idag er at neste år er det noe mye bedre på markedet.

    Så ikke kjøp tv for å ha den i evigheter, kjøp en du kan bytte med god samvittighet om 3 år..

     

    Sony 805b er utrolig god til prisen, får en 55" til under 8k som regel.

    Matt overflate, så lys er ikke så plagsomt. Sort er sort, og farger er nøytrale

    Så du mener det ikke er verdt å legge til 4 tusen for KD55X8505? jeg ønsker ikke å bytte tv så ofte. Som jeg sa tidligere hadde jeg min 37 tommer Samsung i 10 år. hehe

  5. Hei, takk for svar. Film og litt spilling for det meste. Er de så dårlige på spill altså? med tanke at de er UHD?

    Jeg leste at Sony'en gjør en bra jobb med input lag for å være en UHD tv. Men det sto i flere av testene at sortnivået på Sony'en var dårligere en hva man får på samsungen.

    Er det ikke litt dumt å kjøpe en full hd tv nå. Med tanke på at det er noe man skal ha lang tid framover?

    Takk

  6. Skuffende fra nvidia dette. Ekstremt varmt, bråker, 1000 lapp dyrere en 5870. Ytelesen er som bevist bedre. Men om det er verdt å betale 1000 kroner mer for dette over et 5870 kort? det blir litt drøyt. Hadde det ikke bare vært så jævlig varmt og støy nivået ikke var så høyt, så kanskje.

     

    Så nå står det mellom 5870, 480, 5970.

     

    Betale en helt ok pris for 5870, eller legge til 1000 kroner å kjøpe 480. Eller bare kline til å kjøpe 5970 å bli ferdig med det...

  7. Hei, har ingen overklokk i det hele tatt, og vifta styres ikke etter tempen på mitt kort, vet ikke hva som er feil, men jeg lastet ned RivaTuner og der kunne jeg stille vifta til 100% fart.

     

    Synes det er rart at man må laste ned å finne ut ting som dette her selv, hvorfor er ikke dette i nvidia driverene fra før..

     

    Takk for svar.

  8. I Cpuz hopper den mellom 1.6 til 2.4 hele tiden, hovedkortet er forresten et Asus P5K-E/WIFI-AP.

     

    Kan også nevne at når jeg kjører "Vista's ytelse test så skrur hele maskinen av seg.

     

    Står også at Multipier er på x 6.0, dette er vel ikke riktig da det er 9 som er orginalt?

     

    Info fra cpuz:

     

    Core Speed: 1603 MHz

    Multiplier: x 6.0

    Bus Speed: 267 MHz

    Rated FSB: 1069 MHz

     

    Jeg har slått av den modusen som gjør at OS'et kan bestemme hastigheten i biosen.

     

    Trenger "litt" hjelp her :)

     

    Takker for alle svar...

×
×
  • Opprett ny...