Gå til innhold

D4NY

Medlemmer
  • Innlegg

    327
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av D4NY

  1. Heisann! Har tenkt og kjøpe ny datamaskin til rundt 5k, og trenger litt hjelp til å komme fram til komponenter.

     

    CPU: INTEL Core 2 Duo E8400

    GPU: XFX HD4870 512mb

    Hovudkort:Ikke funnen enda.

    Ram:Ikke funnen enda.

     

    Noen som har forslag til eit bra HK, og ikkje minst grei ram som samsvarer? Tenker på 2brikker på 2048mb, men lurer på kva brikker eg skal ha. Har foreløpig bare 2 kriterier, at min Mist 500W skal klare å drive det, og at delene skal kunne kjøpest fra Amentio.no

     

    Takker for all hjelp! :)

  2. Kortslutt CPU og sjekk at den fungerer.

     

    Vil tippe at HK er ødelagt, men at CPU kanskje fungerer. Får du feilmelding i form av beeps? I så fall er det lett å finne ut hva som er galt. Om den slår seg av etter 5 sekund kan det godt være bare HK, evnt HK+CPU evnt HK+RAM osv.. (You get the point, HK er iallefall ødelagt.)

     

    Tenkte eg bare skulle legge alle delene som ikkje skal gjenkjøpest på hylla og kjøpe nytt system mens eg enda kan. :) så tilbake til hovudspørsmålet, er det muleg at PSU'en funker som den skal enda, så den kan bli brukt i mit nye system? :p

  3. Heisann!

     

    Kjørte den vanlege haust vasken i pc'en med støvsugaren, og resultatet var ganske så enkelt at eg fekk statisk elektrisitet gjennom heile greia. Kan si det slik at eg nå har "lært leksa", og luft på boks kommer til å bli brukt framover! ;)

     

    Så nå skal eg handle noe nye deler, og eg trenger å vite om PSU'en kan ha blitt ødelagt når "uhellet" skjedde? Vil ikkje kjøre nye deler på PSU'en vist det kan resultere at alle nye delene rykker.

     

    Når jeg starten den gamle pc'en så går den i 5sek, før den da stopper. Kan fort konkludere at det er fordi CPU'en er ødelagt, men lurer på om PSU'en funker siden systemet starter? Ein venn sier at siden PC'en starter, så vil PSU'en funke.

     

    Kan nevne at det var en MIST 500W.

     

    Takker for alle svar som kan hjelpe meg! :)

    Mvh. Daniel.

  4. Takker igjen for svar!

     

    Grunnetasjen her er mur, men det er ikkje andre å tredje etasje, så dette er vel ikkje årsaken.

     

    Har somsagt mistet sansen for Ice helt ettersom dei ikkje klarer å gjere noko med dette problemet, kan også nevne problemet med online spilling som har pågått i 3 måner nå, som ikkje hjelper på akkurat. ;)

     

    Sendte ein e-post til ice for 3 dager siden der eg igjen klager på dette og sier ganske så rett fram at eg begynnjer å bli lei av dette tullet, og andre med meg! Ingen svar enda, tipper det ikkje blir noe heller. ^^

     

    Men da får eg settje igang å prøve å kontakte Telenor og Netcom å sjekke om eg kan prøve ut deres tilbud før eg eventuelt kjøper det. :)

  5. Takker mye for svar. :)

     

    @Reor:

     

    Når eg først fikk ice for eit år siden så fungerte det kun mellom 22.00 til 12.00, det var så å si umuleg å bruke det på dagtid, som var litt drit.

    3 Måner etterpå så fekk dei dette heldivis fiksa, etter mye klaging fra meg og nabbolaget.("Nabbolaget" består bare av rundt 5personer)

     

    Grunnen til at eg ikkje klager nå før etter 1 år er vel mest hovudsakleg fordi eg prøvde først å snakke med kunde-service, men etter utallige saker uten suksess så er det nå eg tar det opp her på forumet. Dei bruker utruleg lang tid på å svara på nåken av mailene også.

    Ice bør sjerpe seg veldigt når det gjelder kunde-service.

     

    Har prøvd å hatt Ice eit par plassar i huset, men uten suksess. Akkurat nå står den i tredje etasjer og "peiker" mot Stord der eine basestasjonen skal befinne seg.

     

    Fårøvrig så har eg veldigt lyst å prøve ut denne antena, men etter andres erfaringer i nerheten så hjalp det ikkje, så det blir liksom å satse litt. :/

    Kanskje eg kunne ringt å "lånt" ei slik antene fra Ice får å prøve det ut korleis det går? Det er det minste dei skylder meg.

     

    Ellers så er Netcom og Telenor veldigt fristende å prøve, trur dere det hadde gått ant å fåt "testet" produktet får å få se hvordan det vil fungere?

  6. Hvilken protokoll er det du bruker ?

     

    Hvis du bruker 1X Only, så vil du få veldig lav hastighet, men du skal nå få mer enn det du har nå.

     

    Selv bruker jeg en ute-antenne som jeg kjøpte fra ICE sin webside, og har nå ca 2 mbit/s med det nye modemet (D-50)

     

    Men som sagt, bruker du 1X Only, så skift til Evdo Only for å få høyere hastighet (Hvis det er dekning for det)

     

     

    Syphoon:)

     

    Desvere så har eg allerede Evdo-Only på!^^

     

    Vurdere å skaffe utendørs antene, men etter andres erfaring i nerheten så blei det ikkje bedre!

  7. står forøvrig på hjemmesiden deres at det er opptil den opgitte hastigheten. De har aldri sagt at du alltid kommer til å få den. Hastigheten deres styres som du nevner av hvor nært du er basen, hvor mange som bruker den samtidig etc...

     

    Selv om det står typisk hastigheter så betyr det ikke at du er innenfor den typiske hastighetskalaen.

     

    Problemet er at eg aldri har hat den hastigheten, what so ever. :(

    Vist eg ikkje da ligger innenfor denne "typiske hastighetskalaen" så er det da noe i seg selv at di ikkje oppgir eventuelt kva for nokon plassar det er som ikkje kommer innom denne. Forøvrig så viser dekningskartet at eg ligger i ein "god zone" så når eg tok utgangspunktet frå det når eg kjøpte produktet så blir det litt dumt at eg "ligger i ein zone som ikkje er god" bare fordi den er det, når det står at det er god dekning og alt der, uten noe form for informasjon at det kan vere problemer der.

  8. Har hat Ice modem i snart eit år nå, og eg holder praktisk talt og tippe over når det gjelder dette hele produktet.

    (For dei som ikkje veit kva det er, sjekk Ice.no og du skjønner det fort)

     

    I ganske så mye eit år nå har Ice sin hastighet vore mye lavere i forhold til det dei lover.

     

    Hastigheten varierer med avstanden til sendere og rådende terreng. Typiske nedlastningshastigheter ligger i dag på på mellom 300 kbps - 2 Mbps. Opplastingshastigheter på mellom 200 – 500 Kbps.

     

    Testene eg har tat viser en elendig 10kbps på Opplasting.

     

    Eg siter på ein nedlasting som liger under 1/3(under 100kbps) av det som er det minste tallet av den "typiske hastigheten". Når eg siter på 4/5 i signalstyrke så ville eg sagt at dette var heilt på tryne.

     

    Har ringt til support fleire ganger, å sendt di rundt 10 e-poster der eg fikk mest ubruklege/dårlege svar.

    Han eine sa blant annet at eg måte skaffe meg ei utendørs antene for at nedlastinga skulle bli bedre (Det står og stod aldri noe på sidene deres når eg bestilte at dette liksom var nødvendig for bedre en 100kbps i hastighet.)

     

    Da eg nå har sittet eit år på noe som du kan kalle 30% av eit produkt så føler eg meg litt lurt når den eneste løysningen blir å punge ut med meir penger for ei antene som eg ikkje veit eingang om vil fungere.

     

    Kjenner 1 ganske i nerheten som har antene , men kan bekrefte at hastigheten aldri på 1 år har vore noe bedre en det min er(med same signalstryke som meg, 4/5). Da er det vel bevist at dei igjen ikkje leverer, og at denne "antena" er ein måte å få folk til å betale meir.

     

    Kjenner to andre som også føler seg lurt av dette produket.

     

    Så da er spørsmålet ; Kva kan eg gjøre når Ice ikkje leverer det dei lover?

     

    Takker for alle svar på forhånd. :)

     

    edit: håper denne kom ut på rett plass, vist ikkje så er det bare å flytte den. ;)

  9. Har hat ICE i eit år nå, og det har ikkje levd opp til forventningnene.

    Di påstår at nedlastinga liger som oftset på MER en 300kbps, eg har så å sei aldri hat meir en 100kbsp med 4/5 signalstyrke med D-20 modemet. ELENDEG!

     

    Flere ganger har eg ringt dei med eventuelt problem, aldri fåt noe brukbart svar. Kan og nevne e-posten eg sendte 9 Januar 07 uten noe svar.

     

    edit: kan også huske i begynnelsen av året da det fungerte 20% av tida.

  10. WOW krever sykt mye kunnskap, og du slutter definitivt ikke å lære nye ting om din egen figur selv etter lvl70 og mange turer i raids.
    Egentlig ikke. Du behøver bare huske en haug med tall(+1 ditten og +5 daten). Kampsystemet er stort sett automatisert og krever lite fra spilleren annet enn et minimum av strategi når dt gjelder hvilken nummer-tast du skal trykke når. Ikke akkurat brain-surgery kan du si.

    9224739[/snapback]

     

    Er mangen knapper, og du skal jo trykkje på den rette. :!:

     

    Ikkje tru at det er noko "Click-2-Win" button, krever mer en det. :)

  11. med 100 kr i mnd av alle millionene som spiller? (ok, ok er jo sånn at: "mye vil ha mer")

    9206393[/snapback]

    Hvis jeg hadde tjent penger på WoW, hadde jeg nok gjort ALT for å utvide formuen min. :dribble: Vi er jo tross alt bare mennesker.

    9206820[/snapback]

     

    Kvifor skal blizzard tjene mer?

    Skal love dere at dei sitter på fleire miliarder.

     

    Når Blizzard først gjør jobben sin så gjør dei den skikkeleg.

    Kan derre som klager nevne eit spill som har vert ekstremt dårleg frå blizzard?

     

    Diablo, Warcraft, starcraft. ALLE var ekstremt gode spill.

    Det er bare personen som avgjør om det er eit spill for seg

     

    Blizzard har enda ikkje komt med eit spill som ingen liker. :w00t:

     

    edit: Vist dei lager eit spill for kunn å tjene penger på det, så er dei isåfall jævli gode til det. :innocent: Venter sjølv på WC4 og Diablo3, men det ser ut som det skal blir litt meir venting.

  12. Hei.

     

    Blei nettopp fart sprayet så sjukt, fekk det i heile ansiktet og på heile skjorta mi ( innkludert litt på buksa)

     

    Nå lukter det seriøst _drit_, og eg vil ha vekk denne lukta!

    Hva må eg gjøre, eventuel korleis skal eg vaske klærna?

     

    Har høyrt at lukta kan sittje igjen ganske lenge, men seriøst, eg vil ha dette dritet av meg, lukter som eit helvete. :(

     

    Håper noen kan kome med eit svar som hjelper meg her!

     

    Er utruleg ubehagelegt. :cry:

  13. Hvem faen bryr seg om om hvordan det ser ut? Er vel i bunn og grund stats + bonus som teller? Løper du rundt med en "downgrade" fordi det ser kulere ut? Nei? Tenkte meg det ja...

     

     

    "omg, Frozen Shadoweave Vest is a huge upgrade for me, but i dont want it cus it looks sooo gay"... Neppe noen mage/lock som spiller seriøst som tenker sånn :p

    8509642[/snapback]

     

    Når jeg var låggere lvl så valgte eg den gamle hjelmen isteden for den nye ( som var ein god del bedre), bare fordi den var 10x ganger tøffere. ;)

     

    Viste ikkje at man kunne ta av "Show helm" i interface på den tiden da. :innocent:

×
×
  • Opprett ny...